Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון ה206 מכל פגיעה קטנה השלדה נפגעת, 1.5 אחוז זה ירידת ערך של שמאי ולא ירידת ערך מסחרית שהיא יותר גדולה,

תפרט איפה המכה ואיזה חלקים נפגעו הוחלפו ונדע יותר לעזור

פורסם

כמו שאני יודע לא חסר 206 שמורות בשוק...

אל תמהר חפש אוטו שמור גם אם זה יקח זמן בסוף זה ישתלם...

אני לא אומר שלא כדאי לקנות אבל בשביל מה להכנס לזה...אם זה היה אוטו ספורט נדיר או מכונית נדירה היה שווה לך לחשוב

אבל שיש עוד 1000 מכוניות כאלה ביד 2 עם קילומטרז נמוך שמורות בלי תאונות ...לא חבל??

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

לדעתי הכל עניין של מחיר כמובן במקרה שאין פגיעה בטיחותית+ משמעותית לרכב

אם המחיר טוב אין לי בעיה לקנות רכב עם קצת מה גם שרוב ה206 שאני חיפשתי לקנות היו עם קצה ומעלה

פורסם
הרכב המדובר הוא פג'ו 206, עבר תאונה ויש פגיעה בשאסי של 1.5%.

פגיעה כזאת היא משמעותית ? לקנות או לא לקנות?

מה זאת אומרת פגיעה בשאסי? יש הלחמה,מילוי, משמעות גבוהה/נמוכה?

הורדת הערך של 1.5% ,לא קשורה לחומרת הפגיעה או במקרה הזה דווקא לפגיעה בשלדה במקרה זה, כבר ראיתי רכבים עם פגיעות לא משמעותיות שירדו להם אפילו 5% ואין שום פגיעת שאסי או פגיעה קלה בלבד ולא משמעותית בטיחותית ובעל הרכב לחץ לירידת ערך ולא תמיד בהתאמה אמיתית לפגיעות

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...