Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה אני צריכה לבדוק כאשר אני קונה במגרש או סוכנות רכב מודל 2001 וזאת עוד לפני שאקח את הרכב לבדיקה במכון כמובן.

פורסם

חסרים רכבים למכירה מאנשים פרטיים?

כל מגרש מרוויח על הרכבים אלפי שקלים. זאת אומרת שהם קנו מכוניות מאנשים פרטיים במחירים זולים מסיבה כלשהי.

אחרת לא היו פונים למגרש ומוכרים לבד.

כמובן שיש אנשים שלא רוצים להתעסק עם מכירת רכב ומוכנים להפסיד אלפי שקלים במכירה למגרש אבל, לדעתי, אחוז האנשים האלה לא גדול.

אני לא הייתי נכנס מראש למיטה החולה.

ממה להזהר?

לא חסר :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=158230

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

על איזה רכב מדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
חסרים רכבים למכירה מאנשים פרטיים?

כל מגרש מרוויח על הרכבים אלפי שקלים. זאת אומרת שהם קנו מכוניות מאנשים פרטיים במחירים זולים מסיבה כלשהי.

אחרת לא היו פונים למגרש ומוכרים לבד.

כמובן שיש אנשים שלא רוצים להתעסק עם מכירת רכב ומוכנים להפסיד אלפי שקלים במכירה למגרש אבל, לדעתי, אחוז האנשים האלה לא גדול.

אני לא הייתי נכנס מראש למיטה החולה.

ממה להזהר?

לא חסר :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=158230

לרוב זה נכון, אבל צריך לקחת בחשבון מגרשים גדולים שעובדים עם סוכנויות רכב המבצעות טרייד אין בקניית רכב חדש.

אנחנו לדוגמא, במשפחה לרוב קנינו רכבים חדשים מהסוכנות, בכל קנייה כזאת העדפנו לעשות טרייד במחיר הנמוך מהמחירון תמורת הורדה ממחיר הרכב החדש. יש אנשים שמתעצלים לפרסם את הרכב ולמכורו בצורה פרטית.

פורסם

לא כל מגרש הוא רמאי.

אם אתה לא רוצה ליפול ב'כח' אז פשוט תלך למגרשים גדולים עם שם:

אוטודיל; לובינסקי טרייד; וכל הסוכנויות טרייד אין הראשיות של יבואני הרכב בארץ.

מקווה שעזרתי...

[=

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

• תוכן חדש...