Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניסיתי לעבוד על האוטו ברחוב, אחרי רבע שעה , החל הגשם הארור ,קיפלתי הכל בזעם ונסעתי לקניון לעבוד בניחותא

בצל חניונו.

אחרי פירוק החלק ,ריססתי את הברגים בחומר BG438 ללא כפפות ועכשיו העור בידיים מגורה בטירוף .

מרחתי כבר פעמיים קרם כלשהו שמצאתי בביית ועדיין ללא שינויי .

מה עושים בשעה כזו ?

בייבי פסטה יכול לעזור ?

פורסם

שתן!..

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני גאה לאמר שאין לי כבלים ולא ערוץ 10

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
תנסה לשפשף עם מעט ממרח קוויאר :wink:

בטוח שכל מי שבא לאשכול הזה היה רק לצורך הדבקת תגובה דומה לזו

פרוקסימה אכן משחת קוויאר :roll:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סודה קאוסטית, ישכיח ממך את עניין הגירוי.

בכלל, נראה לי שבפורום מסתובבת חבורה של כוסיות.

לילדים שלי הייתי מנקה את הישבן עם מגבונים טבולים בדלק 96 (יש לי מיכל ששמרתי, עוד מהימים שבבנזין הייתה עופרת).

פורסם

שמר תצחק אבל אני מנקה את הידיים תוך כדי עבודה עם ספריי קרבורטורים או ספריי ברקסים...

( למרות שעכשיו בחורף זה פשוט מקפיא לי את היד , אתמול לדוגמא הגזמתי ומצאתי את עצמי עושה מסאג' ליד כדי להתחיל לקבל שוב תחושה :shock: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

נסה אלוורה במשחה ואם יש לך את הצמח בהשג יד מה טוב, קח אחד מהעלים הבשרניים תקלף אותו תחצה באמצע חריץ עם סכין תן לג'ל שיוצא לטפטף ושים על הידיים.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

קורטיזון, או כל משחה אחרת מבוססת סטרואידים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...