Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי אני מזה מצטער!

מצטער שהעלבתי את האלפות 75! :shock:

הנהג ההוא נהג באלפא 33 באמת - התבלבלתי! :p

אלפא 33 שחורה עם פסים כמו של וייפר, אם היא עוברת את המאה, באמא שלי היא מתפרקת!

172

פורסם

קודם כל יש בלבול.לבחור מכפר-סבא עם ה-33 אין אלפא,יש לו עלפע שזה כמעט אותו דבר רק עם תיק פלילי ומשקל גדול בהרבה עקב ריבוי המדבקות :oops:

AlfaRomeo75:לא הייתי דואג לירות בו,בשביל זה יש ערסים אחרים (שיאכלו אחד את השני) וזה במקרה הטוב שהוא לא יעשה תאונה.

כשאני רואה ברעננה רכב כמו הרכבים שתוארו פה,אני יודע שהוא או מכפר-סבא או מישובים הערבים מסביב (טירה,גלגוליה וכו...).לא שאני מתנשא,חס וחלילה,באמת שלא,אלא שפשוט ברעננה העלמנו את התופעה בשיטת הלגלוג.כל פעם שהיינו עוברים ליד רכב כזה היינו צוחקים עליו ומצביעים עד שהוא היה רותח :mad: ,ככה כולם היו עושים ומי שגר ברעננה מהפורום יכול להעיד על התוצאות.

פורסם

אלי, שלא תבין לא נכון. אני די אוהב את כל העארסים האלה שהזכרתי. זה פשוט מצחיק אתה נקרע :!:

כל פעם שמשעמם ביום שישי בערב, אנחנו הולכים לשבת של בקניון מעל הרחבה על יד התחנת אוטובוס (למי שמכיר את כפ"ס, זה על ויצמן ככה שעוברות הרבה מכוניות), ופשוט יושבים שם ותוך כמה דקות כבר עוברים עארסים ומשעשעים אותנו. יש כאלה עארסים שאנחנו מכירים אז אנחנו צוחקים בשקט, שלא ישמעו :hihi: ... הקיצר השבוע ראינו מחזה מזעזע! אונו בצבע צהוב, כן, צהוב! נראה לי צבעו אותה עם ספריי או משהו, עם כונס בכל מקום, אפילו על הגג. נראה לי קרטון או משהו - אני רציני. ואח"כ באו כל הליצנים המוכרים עם האונו והריינג'רים שלהם. :lol:

תאמין לי אלי שאנחנו צוחקים להם בפרצוף, הנה למשל אתמול ראינו גם סוויפט מודל 85' או 84', לבנה, עם ספוילר ענק שחור על השמשה האחורית. לא יכולתי להפסיק לצחוק!

אבל יש גם את אלה שאם תצחק להם בפרצוץ הם ישר וצאו ויכנסו בך!

וחוץ מזה, גם ככה רעננה עיר שקטה מדי, לפעמים זה טוב ולפעמים זה רע...

172

פורסם

אהה

אני שמח לשמוע שיש לו 33,באמת הוא מתאים לה.

אלפא 75 היא לא חביבת הערסים גם ביגלל שאין לה פוזה,וגם ביגלל שיש לה הנעה אחורית והנה דוגמא,הערס יושב לו שומע לו יוסי עדן בשיא הבכי נותן בגז בסיבוב בגשם "מה זה כוס עמק איזה אוטו מזדיין הינעל ראבק איך איך הגעתי לתוך הקיר,באמא שלי הייתי צריך לקנות 33 יותר יפה??"

:lol::D

פורסם

קרעת אותי!

:roflmao:

נראה לי כל רכב שעארס קונה, לפני שהוא בכלל יוצא לסיבוב ראשון עם הרכב החדש - קודם כל הוא חייב לעבור במוסך ולהרכיב אגזוז לחץ. חובה.

:hihi:

172

פורסם

ולעניין אגזוזי לחץ ושיפורים מהתחת.

שבוע שעבר, עשיתי קניות ב"חצי חינם" (יש שנאפס מלון!), וקניתי חושרמוטה שיפור לטויוטה של זוגתי שתחיה. כן, כן. קניתי את הפס המעפן הזה שנגרר מתחת לאוטו בשביל שאני אפסיק להתחשמל מהיפאנומטית הזאת! 6 שקלים הכי טובים שהוצאתי על רכב.

אבל זה לא הסיפור - בפינת אביזרי הרכב שם עמדה חבורה של 5-6 ח'ברה. בואו לא נכנס לענייני פיגמנטים, חימצונים, ג'ל וזהבים, אבל בדיוק מה שאתם מדמיינים.

הם עמדו שם מול ערימה של יציאות אגזוז מפלסטיק והתווכחו "איזה אגזוז לחץ יותר טוב"! :shock:

בסוף הם הלכו על איזה פלסטיק מצופה ניקל שמתפצל ל-2 יציאות. החליטו שזה האגזוז לחץ הכי טוב!

אני מאחל להם בהצלחה מכל ליבי. ושיופיעו עם האוטו שלהם בכתבה הבאה על השיפורים והרייסים בישראל במגזין אוטו.

פורסם
ולעניין אגזוזי לחץ ושיפורים מהתחת.

שבוע שעבר, עשיתי קניות ב"חצי חינם" (יש שנאפס מלון!), וקניתי חושרמוטה שיפור לטויוטה של זוגתי שתחיה. כן, כן. קניתי את הפס המעפן הזה שנגרר מתחת לאוטו בשביל שאני אפסיק להתחשמל מהיפאנומטית הזאת! 6 שקלים הכי טובים שהוצאתי על רכב.

אבל זה לא הסיפור - בפינת אביזרי הרכב שם עמדה חבורה של 5-6 ח'ברה. בואו לא נכנס לענייני פיגמנטים, חימצונים, ג'ל וזהבים, אבל בדיוק מה שאתם מדמיינים.

הם עמדו שם מול ערימה של יציאות אגזוז מפלסטיק והתווכחו "איזה אגזוז לחץ יותר טוב"! :shock:

בסוף הם הלכו על איזה פלסטיק מצופה ניקל שמתפצל ל-2 יציאות. החליטו שזה האגזוז לחץ הכי טוב!

אני מאחל להם בהצלחה מכל ליבי. ושיופיעו עם האוטו שלהם בכתבה הבאה על השיפורים והרייסים בישראל במגזין אוטו.

חיחיחי.

:lol::lol::lol:

• תוכן חדש...