Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נורת כרית האוויר נשארת דולקת לאחר ההנעה, יש פעמים שמניעים והיא כבית מיד כמו שצריך...

הלכנו למוסך - אומרים שהחיישן שנמצא בכסא שליד הנהג לא תקין

דורשים 3000 שקל!!! על החיישן, לא כולל עבודה...

מישהו נתקל בבעיה?

יש אולי המלצה על מקומות אחרים שאפשר לבדוק?

אשמח לקבל כל שבב מידע שיעזור להוריד עלויות...

תודה מראש לכל העונים!

פורסם

ניסית בכמה מקומות? פעם הלכתי למוסך עם חבר שיגיד למה האוטו מתחמם, ביקש 1600 ש"ח לתיקון הבעיה,

הלכנו למוסך אחר שהוא מומחה אמר שזאת בעיה של יותר מ-250 ש"ח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה בדיוק העניין - למי עוד אפשר ללכת חוץ מהמוסך המרכזי שייבדוק את זה?

אתם יודעים הכל היום ממוחשב, אני לא מאמין שלכל מושג יש את המחשב שמתחבר למזדה 6...

פורסם

אכן עלות החלפת החיישנים במושב היא יקרה מאוד ולכן הייתי ממליץ לך להכנס למוסך לא מורשה שיש ברשותו ציוד איבחון ממוחשב לשם קבלת חוות דעת נוספת.

ראה קישור מצורף למוסכים/מכונאים מומלצים או פנה בבקשה לרפי לין לשם קבלת המלצה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=238971

איזה כייף לי :)

פורסם

בעיה ידועה מאוד במאזדות.

אני נוסע כך בלאנטיס כבר שנתיים וחצי. אבל במאזדה 6 זו פעם ראשונה שאני שומע על זה.

לפני איזו שנה אולי קראתי כאן בפורום כי מישהו החליף מספר חיישנים עד שגילה כי ברכבו עושים

סקס על בסיס קבוע ודופקים על הדרך גם את החיישן. :-D

זו דווקא לא הייתה מאזדה.

בלאנטיס זה בסביבות ה-2000 ש"ח.

• תוכן חדש...