Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפיצה מגשר עם חבל באורך 200ft

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה נרשמים ?

אחד הדברים הכי מדליקים שעשיתי היה באנג'י מ 120 מטר.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני מת על הדברים האלה (200ft אגב זה 61 מטר).

סע לניו-זילנד יש שם ימבה דברים כאלה (עשיתי בערך כל דבר שמצאתי כולל איזה 5-6 באנג'ים, הכי גבוה של 134 מטר, כולל swing כמו בסרטון של 109 מטר וכו').

כיף טהור, אני רק מצטער שלא עשיתי אותם כמה פעמים :lol:

פורסם

נראה מדליק,אבל אני יותר בקטע של באנג'י (עשיתי כבר פעמיים).

האמת שאת הקפיצה הגדולה אני מתכנן בחודש הבא במקאו,שם יש את הבאנג'י הכי גבוהה בעולם (ממגדל)- 233 מ' (וזה כבר פאקינג מפחיד!!!) :roll:

סירטון כדי שתקבלו את הרעיון הכללי:

http://hk.youtube.com/watch?v=lAZIxuxjogI

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מקנא :-)

לדעתי כמה שיותר גבוה יותר כיף (יותר זמן אוויר, יותר זמן נפילה חופשית שזה החלק הכי כיפי לדעתי). בקצרים אתה בכלל לא מספיק להנות או ממש להרגיש את החלק הזה, עד שאתה מאיץ למהירות בריאה החבל כבר מתחיל להמתח ולמתן את התאוצה.

פורסם

לדעתי כמה שיותר גבוה יותר כיף (יותר זמן אוויר, יותר זמן נפילה חופשית שזה החלק הכי כיפי לדעתי).

אבל למה לעשות את זה קשור לחבל, לא חבל? 8)

אם כבר אז כבר.......

אני בצניחת רשיון, לפני חצי שנה בערך.

פורסם

אני מסכים שזה נשמע הגיוני אבל בפועל זה מרגיש אחרת לגמרי.

אמנם עשיתי רק טנדם אבל עדיין זה לא ממש הפחיד אותי ולא ריגש אותי יותר מדי.

ה-leap of faith שונה לגמרי בגבהים ארציים יותר שרואים את הקרקע.

איכשהו גם החלק המפחיד של ההאצה הראשונית לא זכור לי כדרמטי במיוחד בצניחה.

זה כיף ולא הייתי מתנגד לעשות שוב אבל פה לא היה לי דחף חזק לזה. באנג'י לעומת זאת עשיתי בכל הזדמנות בטיול שהיה לי ואם הייתי נוסע שוב, לא הייתי מוותר על ביקור חוזר בכל אחד מהם :-).

נו טוב, אולי אם לא היה בלאגן ארוך ויקר עד שאפשר לממש קפיצות חופשיות לבד הייתי נכנס גם לזה :wink:.

פורסם

אין מה להשוות בין צניחה חופשית לבין באנג'י.

המוחשיות וה"מידיות" שבה אתה מרגיש את האדרנלין בדם בקפיצת באנג'י הרבה יותר גבוהה, מהסיבה שאתה קופץ ומגיע למהירות מאוד מאוד גבוהה עד מרחק מאוד נמוך מהקרקע (ואני לא מדבר אפילו על קפיצה שבה אתה נכנס עם הגוף לתוך נהר\בריכה, שם זה אפילו עוד יותר מוחשי).

בצניחה חופשית אתה בהתחלה לא מרגיש את המהירות כי אתה מאוד גבוה, ועד שאתה מתחיל באמת להרגיש את המהירות כמו שצריך, אתה כבר צריך לפתוח את המצנח, לכן שם יש אספקט אחר של פאן,אבל לדעתי הרבה פחות ריגוש מבאנג'י.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

צניחה חופשית הרבה יותר טכנית ומסובכת מבאנג'י (מבחינת היכולות של הצנחן)

זה כמעט כמו ללמוד ללכת מחדש

לגבי האצה - מרגישים את השניות הראשונות בהן הגוף מאיץ למהירות של 200+- קמ"ש

אח"כ המהירות מתייצבת וזה פחות מורגש

ובסיבובים חדים תחת מצנח פתוח גם כן מרגישים את התאוצה..

• תוכן חדש...