Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר מת איך אני מטעין אותו? הבנתי שאפשר ללכת לחשמלאי רכב ולהטעין מצבר כמה זה אמור לעלות שאני ידע פחות או יותר את תווך המחירים שלא יעבדו עליי!!

פורסם

תודה לך אמרו לי 30 שקלים אצל

אלי אור

העבודה 8/1 א.ת. קלה אשדוד

08-8564255

תכף אני נוסע עליו

פורסם

אם המצבר התרוקן כי שכחתה אורות דולקים , נסה לבצע טעינה אצל חשמלאי רכב .

אם הוא התרוקן בשימוש רגיל , ויש לך אחריות על המצבר , גש למקום שקניתה בקש בדיקת טעינה לרכב

אם הטעינה תקינה , אולי הבעיה במצבר , בקש החלפת מצבר במסגרת האחריות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

במידה ואתה מבין קצת בחשמל ואין לך זמן לגשת לחשמלאי רכב אתה יכול להטעין את המצבר טעינה איטית בעזרת שנאי קיר שמתח המוצא שלו 17 וולט (לא מיוצב) ונגד טורי מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב אז ככה הגעתי לבן אדם פתאום התשלום ניהיה 35 שקל במקום 30 .. הוא אומר לי המצבר שלך כנראה מת לפני שבדק .. אחרי שבדק הוא אומר לי אין מת אחי אני עושה לו וואלה המצבר הזה 2008 איך הוא מת הוא אומר לי אין מה לעשות גם דברים כאלה קוראים ... טוב נשמע מופרח פתאום הוא מפנה אותי לאזור הקנייה אומר לי יש לי בשבילך את זה ב500 מצבר מעפן.. אמרתי לו תקשיב תטעין לי את המצבר מה שיהיה יהיה מחר בבוקר אני לוקח אותו נראה כמה הבחור הזה אמין

פורסם

לך למרכז שירות של שנפ ונסה את מזלך, תגיד שאיבדת את החשבונית.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אוקי אז ככה הגעתי בבוקר לבן אדם הוא אומר לי קח את המצבר שלך הוא בסדר גמור טענתי אותו . פתאום הוא בסדר!!! אוקי חיברתי לרכב הוא התניע לי בשניה לא כמו במצבר הקודם.. נסעתי לעבודה הכל טוב ויפה .. בחזרה התניע לי הרכב שוב כמו שצריך... הגעתי לבית כיבתי את הרכב אמרתי ננסה להתניע שוב ואז... מת אורות חלשים בצג יש מין רעש כזה כאילו מקבל מתח חשמל ואז זז כמו רעש של רובוט כזה בפנים מאזור המזגן ואז שוב מפסיק ושוב חוזר ולא מתניע לי הרכב יותר !!!!!!!! מה זה יכול להיות נמאס לי כבר..

אני גם רוצה לציין שהשירות היה מגעיל ולא מומלץ בכלל הוא נתן לי לחבר את המצבר לבד בטענה שהעובדים שלו לא נמצאים ממש חוצפה!!

פורסם
לך למרכז שירות של שנפ ונסה את מזלך, תגיד שאיבדת את החשבונית.

יש למישהו את הטלפון של המרכז שירות של שנפ? או לאן ללכת אחי קנה את המצבר מהשירותי כביש של שגריר כנראה הוא לא זוכר

• תוכן חדש...