Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועות האחרונים שמתי לב שבמהלך נסיעה דולק האור של האמברקס אפילו כשהידית למטה. באופן מקרי אחרי ביקור קצר אצל חשמלאי הרכב שלי הוא טען שחסר לי שמן ברקס, למזלי היה לי באוטו ומילאתי באותו רגע והנורה אכן כובתה. האוטו נמצא אצלי מעל שנה ומעולם לא מילאתי בו, הרכב עבר במשפחה והיה קודם אצל דוד שלי. שאלתי אותו מתי הוא מילא פעם אחרונה אם זכור לו והוא אמר שלפחות לפני שנה וחצי. החשמלאי רכב לעומת זאת טוען שכנראה יש דליפה, קטנה אולי ולא משמעותית אבל קיימת. האם יש דברים בגו? האוטו עבר הרבה בדיקות וכניסות למוסך בשנה האחרונה ומעולם לא שמעתי על משהו כזה...עד עכשיו הנורה לא חזרה לפעול, אגב, עברו מספר ימים כבר.

• תוכן חדש...