Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון איפה שיש את המים יש את המקסימום ויש את המנימום , האם המים יכולים בבום אחד בזמן נסיעה או שבכלל לא יורדים , או שרק בזמן מנוחה של הרכב זה יכול לקרות?

פורסם

מזרחי 1, כאן מזרחי 2. סוף סוף יש עוד שם מזרחי בפורום. :-P

המים במיכל העיבוי אמורים לעמוד על סימן המינימום כאשר המנוע קר, ומקסימום בטמפ' העבודה.

המים לא אמורים להעלם בזמן נסיעה, בתנאי שאין תקלה במערכת, או שמילאו יותר מידי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

(: אני שמח מאוד להיות פה , אתמול נרשמתי לפורום ומאוד התרשמתי ממנו .

אני פשוט בלחץ קטסטרופלי כי החליפו לי מים , היו לי בהתחלה מים ירוקים והמכונאי אמר שזה לא טוב ..ברגע שהוא סיים את עבודותו אז הוא אמר לי למחרת לבדוק את המים ..כשקמתי למחרת בבוקר אז נעלמו המים והייתי בלחץ קטסטרופלי , קמתי בבוקר והוספתי מים והלכתי גם למוסך שיבדקו שאולי יש נזילה ..מתברר שאין נזילה , אבל בזמן הנסיעה שיצאתי משם זה מה שעושה לי לחץ ..אז אני מפחד שחס וחלילה ירדו לי מים ושזה יפגע לי במנוע ): , יש לי למה לדאוג אחי ?

פורסם

להבא אל תשתמש במילה אחי, כדי שהמנהלים ישתעממו ולא יעירו לך. :-P

חוסר המים שגילית בבוקר לאחר שהחליפ לך את המים, יכול לנבוע מאוויר שעוד היה במערכת ויצא. יש מערכות שמוציאות את האוויר אוטומטית. בדוק את העניין במשך יומיים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה על ההסבר הלחץ הורג אותי ):

בגלל הלחץ כל פעם עולה לי עוד שאלה

שאלה אחרונה : - אם אין לי נזילה אז אין סיכוי שבמהלך הניסעה יירד לי מים , והאם המים ירדו רק מתי שהרכב היה במנוחה ?

פורסם

מזרחי 2 שלום רב!

האם אחיך דויד, הזהיר אותך לא להוסיף מי ברז, אלא רק מי קירור איכותיים?

האם אחיך, לא ביקש ממך שתציין את סוג הרכב שברשותך, את שנת היצור, גודל המנוע, וסוג תיבת ההלוכים?

האם במוסך של אחיך, לא ניקזו אוויר, לפני ששיחררו את הרכב?

בברכה

חבר טוב של אחיך דויד מזרחי.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ידידי וחברי הטוב צביקה.

לא שאלתי/אמרתי או ביקשתי דבר.

כי למזרחי 2 יש הנחה אצלי, ואולי בסוף יתברר שיש קשר משפחתי. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

×
×
  • תוכן חדש...