Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיאט פונטו 2000.

אני לא מצליח לסובב את הכפתור של המזגן שמופיע בתמונה וחלק מהאוויר יוצא מהפתחים שבדשבורד וחלק יוצא מהפתחים לכיוון הרגלים.

יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה?

1.JPG

פורסם

זה לא כפתור מזגן, אלא בורר מצבים עבור כיוון האוויר שיוצא מהמפוח.

בד"כ זו בעייה של כבל. האם הרכב נקנה כך? אם לא, האם בוצע תיקון במערכת האוורור, או התקנת דיבורית, רדיו דיסק וכו' ?

פורסם

כפי שכתב שמר, הפעלת מצבי פיזור האויר מתבצעת ע"י כבל מכני ואל תנסה להפעיל זאת בכוח פן תשבור משהוא.

קצה כבל שליטה זה מתחבר אל מע' מנופי דלתות בצד שמאל של בית מע' המיזוג/אורור/חימום, מעל דוושת התאוצה (גז),

מאחורי בית הרדיו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אפשר גם לפרק את הפאנל בעדינות ולבדוק מה מפריע לכבל. הרבה פעמים הוא פשוט לא מוחזר למקומו ע"י מתקינים של דיבוריות/ר"ד וכו'.

אם אתה לא מפחד לפרק, אפשר לבדוק את הנושא. אם לא - רפי כבר נתן לך כתובת אחת, אבל בעיקרון כל איש מזגנים יידע לטפל בזה.

פורסם

החובבן מפרק סתם דברים (ולפעמים מקלקל עוד דברים).

המקצוען מנסה לפעול מהקל אל הכבד ולבודד את מקור הבעיה והמנע בעבודות סתם ולכן פעל כמקצוען:

כפי שכתבתי קודם, קצה כב ההפעלה מתחבר מצד שמאל של המע', מעל דוושת התאוצה וימינה ממנה, מתחת לדשבורד ובעזרת פנס ותוך כדי התכופפות בשכיבה מצא כבל זה, תוך כדי סוב בטווח שפועל של גלגל ההפעלה כדי שתראה את קצה הכבל זז ותאתרו.

פרק את קצה הכבל מחבורו אל מנוף ההפעלה (שהוא מפעיל בטור עוד מנופי משנה).

כעת, כשקצה הכבל שוחרר נסה לראות אם הגלגל הפעלה פועל, אם כן אז הבעיה ממע' מנופי הפעלת המדפים ואם הגלגל אינו מסתובב אז הבעיה הנה או מהכבל עצמו או ממנגנון גלגל ההפעלה עצמו.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...