Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום מחיר קבוע וגבוה יחסית של קוט"ש, אתה משלם תעריף מוזל בשעות בהן הצריכה נמוכה (בעיקר לילה), וקורעים לך את הצורה בשעות בהן הצריכה גבוהה (השעות בהן רוב עם ישראל צופה בטלוויזיה, מתקלח, אוכל, מרתיח מים לקפה וכו').

תעריף שמתאים בעיקר למפעלים ומקומות שעובדים בלילה, עקב יכולתם לווסת את עיקר צריכת החשמל ללילה. בבית זה לא כדאי, כמעט בכל המקרים.

פורסם

ביררתי את הנושא בעבר ומה ששמר אמר נכון; התעריף הזול ביותר הוא בלילה והיקר ביותר הוא בשעות שעמישראל חוזר הביתה - ואף יותר מזה.

אגב, התשלום החודשי גבוה פי 10 מתשלום למונה רגיל.

graph-taoz-metach-namuch.gif

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התעריף שמשלם צרכן ביתי רגיל הוא באזור ה-0.5 שקל לקילוווט לא כולל מע"מ (כ-0.58 ש"ח כולל מע"מ).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

התשלום החודשי הקבוע של 200 ש"ח הוא לצרכנים גדולים יחסית שחייבים לעבוד בתעו"ז.

במקרה של צרכנים ביתיים מדובר בתעו"ז ברירתי (כלומר בהתנדבות) ואז אם אני זוכר נכון התשלום הקבוע ממש לא 200 שקל. נדמה לי שמשהו דומה למה שמשלמים על מונה רגיל.

ואני מצטרף לדעה שזה כמעט בטוח לא משתלם לצרכן רגיל.

במיוחד לאור העובדה שקורעים לך את הצורה בשעות הערב בחורף כשאתה בבית עם חימום פועל.

כדי שזה ישתלם אתה צריך:

1. להפעיל בוילר, כביסה, מייבש, מדיח אך ורק בשעות המתות ע"י טיימרים.

2. לחמם בחורף באמצעי לא חשמלי.

3. לא להיות בקיץ בבית מהצהריים עד הערב (בימי חול) כי אם תהיה בבית ותפעיל מזגן תשלם כפול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

דמי השימוש הקבועים בתעו"ז ברירתי ללקוח ביתי הם כ-22 ש"ח לחודש כולל מע"מ.

תעריפי הצריכה הם:

בשעות שיא - מקסימום 102.5 אג'

בשעות שפל - מקסימום 23 אג'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה לא כדאי, וכמי שהכריחו אותו לעבור לזה בעסק (מעל כמות קוט"ש מסויימת בשנה הם מכריחים אותך) זה מעלה לי את העלויות משמעותית כי זה או לעבוד ביום במחיר חשמל קורע או לעבוד בלילה ולשלם משכורות בהתאם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...