Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רדיו חדש מסוג קנווד 312. נסעתי היום ושמעתי דיסק, פתאום הרדיו הפסיק לנגן ואיזו תחנה ערבית השתלטה לי על הרדיו וכלום לא עבד, אז כיביתי את הרדיו ונסעתי בלי.

מחיפוש באינטרנט הבנתי שמדובר על אופציית "דיווחי תנועה". מישהו יודע איך אני מבטל את הדבר הזה?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

השתלטה לך תחנה ערבית על הרדיו? - תעשה איתה שלום

:-P

יש כמה פונקציות שעושות את הבלאגאן הזה -

הראשונה היא TA - אני בספק עם הפונקציה הזאת היא זו שעושה את הבעיות האלו בארץ.

בארצות אחרות, תחנות רדיו משדרות סיגנל TA שנקלט במקלטי רדיו דיגיטליים ואז הם יודעים שיש שידור של דיווחי תנועה - אם הפעלת את הפונקציה והרדיו שלך קולט את האות הזאת מאחד התדרים - הוא יקפוץ אל התחנה הזאת.

יש מכשירים שאפשר לסמן להם תחנה ספציפית לצורך העניין.

אבל יש שתי פונקציות אחרות שהן אלו שעושות את עיקר הצרות -

הראשונה היא הAF - alternate frequncy כלומר תדר חליפי.

הפונקציה הזאת מחפשת תחנות חליפיות לתחנה הנוכחית שהרדיו מנגן - ברגע שנשמעת תחנה חליפית שהתדר שלה הוא חזק יותר או שהשידור של הנוכחית לא נקלט מספיק חזק - היא תקפוץ לתדר החליפי.

תחנות רדיו בארץ, חלקן, משדרות את הנתון הזה.

אבל - כרגיל - אני שומר את הטוב ביותר לסוף.

פונקיית הPTY שהיא אומרת בעצם "תוכנית מסוג מועדף" - הפונקציה הזאת גרמה לי לפתוח ת'רד הזוי אחרי שחשבתי שהHU שלי קופץ לרדיו בכל פעם שהטורים שלי נמצאים במצב סרק (עמידה בחניה או ברמזור).

הפונקציה הזאת בעצם - ברגע שמפעילים אותה, היא מסמנת את תחנת הרדיו שהHU מכוון אליה כתחנה מועדפת, בכל פעם שינתן סיגנל ברור וחזק מהתחנה הזו, הHU יעבור אליה בלי שום קשר לאם הוא מנגן דיסק או שמע ממקור חיצוני או תחנת רדיו אחרת - זה משגע את השועלים!

אני מניח שמשהו בנוסח הPTY (לא חושב שכל יצרן נותן את אותם השמות אם כי נראה שזה סטנדרט בשוק) היה מופעל - כי זה קפץ לפי מה שפותח הת'רד אמר - כל פעם לאותה התחנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...