Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיג'ו 205 1.4 98

לפני כמה ימים החלפתי לה רדיאטור ומאז נדלקת לי נורה ליד המד דלק (למטה בצד ימין) זה נראה לי כמו סימן של מים, הבעיה היא שאני לא יודע בוודאות מה זה.

אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני אשמח.

ועוד שאלה יש לי בריחת דלק מהמיכל דלק שאני לא יודע איפה הדליפה בדיוק כנראה שהיא בטנק דלק למעלה ככה שצריך לפרק הכל בשביל לראות, מישהו יכול לתת לי עצה מה לעשות? או כמה זה עולה בערך לפרק את הכל בשביל להגיע למיכל? והאם זה משפיע על הנסיעה שיש חור במיכל?

פורסם

עד כמה שזכור לי מדובר בנורית גובה מים והתראת גובה מים, בדוק האם יש מספיק מים בראדיאטור.

כמו כן יכול להיות שהחיישן עצמו מנותק או תקול, עד כמה שזכור לי (עבר קצת זמן) החיישן ממוקם על הראדיאטור עצמו בצד שמאל עליון כשאתה מסתכל על הרכב מקדימה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...