Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי סופר לנסר, והגג שלה חלוד לגמרי, ויש לה הרבה פיגומים של חלודה ועיקומים קטנים של תאונות אבל הכי הרבה חלודה יש בגג, חשבתי על 2 דרכים לפתור את זה:

1)לקנות גג חדיש יותר יחסית(אצלי האוטו שנת93 - אז אקח ממודל 97) ואז לצבוע ב4000 שקל (+פחחות)

2)לקחת את האוטו למקום מקצועי ביותר לצביעה, לנקות את כל הצבע הישן עד פח טהור, ואז לעשות גילוון לכל החלקים, שכבת מגן ואז צבע.(תנו לי אם אתם יודעים כתובת וטלפון של מקום המסוגל לבצע עבודה כזאת)

אני לא יודע בכלל מה המחירים של צבע וזה, אז אני לא רוצה משהו של עשירים, אני רוצה משהו שיחזיק איזה 7 שנים בלי שום בעיה בכלל(כי אחרי זה הרכב יהיה אספנות כמעט)

מה יותר שווה 1 או 2?

פורסם

יש לי רעיון יותר טוב מלהשקיע 5000 ש"ח בפחחות - למכור את המכונית ולקנות לאנסר נורמלית. כאילו חסר כאלה בלי פאקים.

זה בסה"כ אחת המכוניות הכי נפוצות במדינה - יש סיכוי שעוד תיפול על אחת עם מעט ק"מ ומצב קוסמטי מדהים.

פורסם

ברור לך שהחלפת גג /תיקון כלשהו של פחחות בגג הרכב עלולים לגרום לזה, שלא תצליח למכור אותו.

הסיבה פשוטה- בדיקה במכון בדיקה /של פחח עבור הרוכש הפוטנציאלי תבחין, כי נעשה תיקון לגג ואז לרכב שלך תהיה ירידת ערך קשה-בד"כ תיקון בגג נעשה לרכבים שהתהפכו ,במיוחד אופייני לסוחרים-נוכלים, שמנסים למכור רכבים כאלו (לאו דווקא מיצובישי).

חבל להתאמץ ולהשקיע בזה במיוחד אם הרכב מכאני פיקס ואין חדירה של מי גשם דרך הגג בחורף.

הייתה לי מיצובישי (לנסר לא סופר) סבלתי מאותו דבר והרכב נמכר עם הצבע המקורי ללא תיקון.

אם יש חדירת מי גשם הסיפור מקבל תמונה שונה לגמרי ואז:

תצלם את הרכב כפי שהוא כדי שיהיה עבור המוכר תיעוד שנעשתה עבודה בגג ובכל מקרה לא ממליץ לך להתקין גג אחר אלא במקרה שאכן יש חדירת מיים לגשת לתקן את הגג הנוכחי עוד לפני בוא החורף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לי גם יש סופר לנסר ומה שאתה אומר זה מחלה ברכב הזה בהרבה מהרכבים האלה יש(מי שלא שומר).

לדעתי גם תמכור את הרכב ותביא אחת חדשה,עדיף תתקדם גם על הדרך בשנה של הרכב לא חסר מכוניות כאלה מתופחות(כמו שלי למשל).

סתם תזרוק 5 אלף שקל תרצה למכור אותה ואז בטח תבקש יותר כסף בגלל שעשיתה צבע ותיקונים אבל אנשים לא יבינו את זה וימשיכו הלאה.

HONDA

פורסם

להחליף גג? :shock: מה זה לגו? :shock::shock::shock:

בשביל להחליף גג צריך לנסר אותו, ואני לא חושב שזה חוקי לנסר ולרתך גג חדש.

מה גם שזה יחליש לך את האוטו כי זה יפגע בקורות תומכות של הרכב.

פורסם

הגג זה כולה חתיכת פח, שיש לה תפרים בקורות הקדמיות והאחוריות. אם תשפשף קורה אתה תראה את התפר.

פותחים את התפר, קצת מתחתיו ברכב מהפירוק, ומתאימים ומרתכים מחדש. קצת עבודה קשה אבל אפשרית לחלוטין.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

צריך להיות ממש דפוק בכדי לקנות רכב כזה .

תמכור את האוטו תקנה משהו יותר חדש במקום להשקיע חבל על הכסף

זאת סתם זריקת כסף

פורסם

החלודה בלאנסר נובעת מהקורות של הגג, שימו לב שהיא נוצרת בקו ישר ב3 חלקים של הגג כפטריות, יש צורך לטפל גם בקורות ע"מ שהתופעה לא תחזור וכדי שהקורות לא יתפוררו, צביעה מחדש של הגג + תיקון החלודה אינה בעייתית או יקרה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
החלודה בלאנסר נובעת מהקורות של הגג, שימו לב שהיא נוצרת בקו ישר ב3 חלקים של הגג כפטריות, יש צורך לטפל גם בקורות ע"מ שהתופעה לא תחזור וכדי שהקורות לא יתפוררו, צביעה מחדש של הגג + תיקון החלודה אינה בעייתית או יקרה.

זה מה שאני עשיתי אם מישהו זוכר שהרכב נפגע בתאונה אז ביקשתי מהפחח שיעשה תיקונים ויצבע לי את הגג

HONDA

פורסם

אתה בטוח שזה עוזר? לא צריך לשפשף תפח? ולשים איזשהו חומר על מנת לעצור התפתחות חלודה?? אני שמעתי על גילוון שזה לצפות את הברזל באבץ, כמה זה יכול כבר לעלות? 300 שקל-400 שקל? זה עדיף על מנת לקנות רכב חדש ועוד איזה 3000 שקל על צביעה +פחחות וזהו.. למי שמזלזל באוטו רק שידע שזה אוטו מצויין מאוד! יש אחת ידנית ויש אוטומתית, האוטומתית זוללת דלק ועושה המון בעיות, אבל הידנית לא עושה בעיות וקלה לטיפול והיא חסכונית יותר ביחס לאוטומתית...

ולי יש ידנית.. מהדגם הכי מפואר.8)glxi! אז אני מת לשפץ אותו (מן הסתם- אני אוהב לתקן ענטיקות):-)

פורסם
צריך להיות ממש דפוק בכדי לקנות רכב כזה .

תמכור את האוטו תקנה משהו יותר חדש במקום להשקיע חבל על הכסף

זאת סתם זריקת כסף

ממש תשובה לעניין :roll:

• תוכן חדש...