Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדברי "פז" ,אכן היתה תקלה בעקבות תרגיל גניבה של נהג מיכלית שגנב דלק, ואת החוסרים מילא ב"אתנול זול" ,הם מודים ומקבלים על עצמם את האחריות שמוערכת במאות אלפי שקלים.

בקיצור, זה שגילה את התקלה, הראשון זה רון, ממוסך רון, שמו מוזכר בכתבה.

בבקשה:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3103060,00.html

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד לרון - גם אני נפגעתי בנזק שמוערך בכ-10,000 שקל .

בכל אופן ללא רון לא הייתי יודע על הסיפור הזה ולא היה לי את מי לתבוע .

אני רוצה לציין שחברת פז ידעה על כך מהרגע הראשון והיא לא עשתה מהומה כדי להזהיר את הנהגים - אני באופן אישי נתקעתי פעמיים - החלפתי קודן ו"תיקנתי" את המחשב באוטו - דבר שהסתבר בדעיבד כדבר לא נדרש. לאחר שבוע שהאוטו רץ בין מוסכים וחשמלאי רכב ראיתי את הכתבה של רון וישר הנושא טופל . משטרה,חברות ביטוח,חברת פז ועוד ועוד ....

חבל שערוצי הטלוויזיה והעיתונות הכתובה לא פרסמו הודעה כתובה בקשר לכך , ובכך מנעו עוגמת נפש למאות אנשים .

אני לא רוצה לדבר על אנשים מבוגרים שיתקעו בדרך.

יש לי שאלה אל המומחים במכונאות וחשמל רכב - האם לאחר התיקון תהייה לי ירידת ערך כתוצאה מהחלפת החלקים ?

האם יש נזקים נוספים לממיר הקטליטי ולחלקים נוספים ברכב ?

תודה

ושוב תודה למוסך רון שפקח את עיניינו בלעדייכם לא הייתי יודע מי הכניס לי את הדלק המזוהם למכונית .

פורסם

ירידת ערך לא תהיה ואני מקווה שתדרוש החלפת חלקי חילוף מקוריים.

יתכן נזק לממיר הקטליטי, מצתים ולחיישני חמצן עקב פעולת מנוע עם דלק לא תקין.

רצוי להחליף גם שמן ומסנן שמן.

פורסם

רון - כל הרכבים שציינת היו מתוצרת VAG.

אתה נותן שרות רק לרכבים מהסוג הזה, או שהם היו רגישים מאחרים?

ברמת העיקרון, מסנן הדלק לא יכול לעמוד בלכלוך הזה?

פורסם

JENEK שחכתי את השם שלך, אבל אין קשר למסנן הדלק, וגם הוא לא יעזור במיקרה כזה, כי שמו בדלק חומר ממיס וכניראה החומר הרס את האטמים במשאבת דלק והאטמים שנמסו תקעו את המשאבה[השערה]

פורסם
JENEK שחכתי את השם שלך, אבל אין קשר למסנן הדלק, וגם הוא לא יעזור במיקרה כזה, כי שמו בדלק חומר ממיס וכניראה החומר הרס את האטמים במשאבת דלק והאטמים שנמסו תקעו את המשאבה[השערה][/q

שלום רב!

גינק שואל האם מסנן הדלק מסוגל להפריד, ולסנן את את הדלק ולהפריד את האתנול, שהוא נוזל ממיס חזק וחריף, שגרם לדברי רון לשריפת משאבות ואת הנתיך שלהם, כנראה בגלל המסת חלקי גומי במשאבה, וברור שמסנן דלק לא מסוגל להפריד , בין נוזלים אחרים, כמו נפטא, מים או אפילו אוקטן נמוך יותר.

נפתחו בעבר שרשורים בנוגע לשימוש באתנול , מתנול, ספירט לבן, לטת משפרים את הבעירה, אך גורמים להמסת צנרת דלק מגומי, להתנפחות הצנרת להתפוררותה והמסת מסנני דלק מפלסטיק, המתנול, שנוסה בשנות השמונים , לא נחל הצלחה, ולא שרד, ותמיד היו אנשים שניסו, ומנסים עד היום להשתמש בנוזל דלק וממיס, שהנזק שהוא גורם עולה על התועלת.

במקרה זה אני מניח שגם מסנני דלק ברכבים נסתמו.

ולכן ברור מאליו, שבמקרה כזה נפגעו כל סוגי הרכב שתדלקו בתחנות שצויינו בכתבה ב"כלכליסט"מוסך רון מתמחה כמובן,ברכבים גרמנים, איציק נ. ברכבים צרפתיים, וכל מוסכי המרכז, היו עמוסים בשבוע האחרון, וידיהם מלאות עבודה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• ספונסר פורום
פורסם
רון - כל הרכבים שציינת היו מתוצרת VAG.

אתה נותן שרות רק לרכבים מהסוג הזה, או שהם היו רגישים מאחרים?

ברמת העיקרון, מסנן הדלק לא יכול לעמוד בלכלוך הזה?

המוסך שלי מתמחה ברכבי קבוצת VAG ולכן אני נתקלתי בתקלות

שהופיעו ברכבים האלו ,אבל כבר קיבלתי מידע מכמה מוסכים שיצרו איתי

קשר בעקבות השרשור כאן וסיפרו לי על פיגו 206 3 הונדות 2טויוטות ואימפרזה אחת

וכמובן סיטרואן C3 כפי שציין איציק נ.

כפי שחשבתי בתחילת השרשור אני מאמין שמאות מכוניות נפגעו

ואני מקווה שכולם יעשו את ההקשר לדלק ויפוצו בהתאם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...