Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני אמור לראות מחר בבוקר c3 באזור חולון.

מכיוון שמדובר בסיטרואן אני נוהג לבדוק את הרכב גם במוסך מורשה של היבואן יחד עם בעל הרכב-

אשמח להמלצה על מוסך ידידותי באיזור, כמו גם על מכון בדיקה אמין.

אשמח לעזרה.

פורסם

היי, בדיקה מומלץ לבצע ב"מכון אלן" ברחוב האופן.

מוסך מורשה פיג'ו וסיטרואן יש בדיוק ממול למכון, ע"מ להתייעץ איתו לצורך אמדן מחיר על הריג'קטים, זה בסדר גמור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תודה על התשובה המהירה,

האם יש סיכוי לפוילשטיקים? עם מכון אלן...

יש לי תחושה שהמוכר=סוחר. ואני שוקל לעבור קודם במוסך ואז במכון- מה דעתכם על התכנית?

ראיתי שלמוסך שממול אותו שם- אלן 2000, האם מדובר בבעלות משותפת?

פורסם

היי, לגבי המוסך: פעם הם היו חלק מהמכון, עכשיו הפרידו את זה, לא יודע לגבי בעלות משותפת, מנהל המוסך נקרא אלי (אם אני לא טועה), העוזר הראשי שלו נקרא דוד (בזה אני בטוח, לאחר שהיה לי ויכוח מאוד קולני עימו).

המנהל של מכון אלן נקרא אלי (לא אותו אלי מהמוסך), ואת הבדיקות קניה מבצע הבן שלו (רועי).

בעקרון המכון די אמין, אני אישית לא מפחד ללכת לשם כי מכירים אותי, אבל אתה יודע איך זה בארץ שלנו הכל משוחד הכל מושחט, אם זה סוחר פשוט אל תקנה את האוטו וזהו, אין מציאות אצל סוחרים !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אכן זו היתה חבורת סוחרים. הרכב היה נראה טוב בתמונה- וגרוע במציאות. לדעתי עדיין מפורסם ב YAD2.

סוחרים מחולון.

פורסם

אם אפשר שיהיה לינק למודעה/תמונות, זה מצויין.

כמו כן: האם היה בחורים ממגרש או החברה ה"קטנים" שעובדים מהבית עם 2-3 רכבים ?

• תוכן חדש...