Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול ניגשתי עם הרכב לטיפול במוסך מורשה UMI בחיפה, לאחר שרכשתי 4 גלונים של נוזל קירור מסוג פרסטון ("מים וורודים").

זאת בשל העובדה כי בספר הרכב כתוב שקיבולת מערכת הקירור היא כ12 ליטר.

במוסך טענו (וכל העובדים שם שעברתי ושאלתי אותם אישרו זאת) שחצי מהכמות צריכה להיות מים, זאת אומרת - להכניס רק כ2 גלונים של פרסטון והשאר מים רגילים.

העובד שספציפי טיפל לי באוטו טען שלמלא את הכל בנוזל קירור יכול לגרום נזק למנוע.

האם זה תקין?:? יש לי תחושה מאוד לא טובה לגבי זה. מה גם שעל הגלון של הפרסטון יש כיתוב ברור שאומר:

"do not add water".

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
שלום לכולם.

אתמול ניגשתי עם הרכב לטיפול במוסך מורשה UMI בחיפה, לאחר שרכשתי 4 גלונים של נוזל קירור מסוג פרסטון ("מים וורודים").

זאת בשל העובדה כי בספר הרכב כתוב שקיבולת מערכת הקירור היא כ12 ליטר.

במוסך טענו (וכל העובדים שם שעברתי ושאלתי אותם אישרו זאת) שחצי מהכמות צריכה להיות מים, זאת אומרת - להכניס רק כ2 גלונים של פרסטון והשאר מים רגילים.

העובד שספציפי טיפל לי באוטו טען שלמלא את הכל בנוזל קירור יכול לגרום נזק למנוע.

האם זה תקין?:? יש לי תחושה מאוד לא טובה לגבי זה. מה גם שעל הגלון של הפרסטון יש כיתוב ברור שאומר:

"do not add water".

ידידי!

אם הנוזל הינו מסוג הנוזלים המוכנים לשימוש, ומצויין עליו שהוא נוזל מוכן לשימוש ושאין להוסיף לו מים, עלייך לנהוג על פי הוראות יצרן הנוזל.

ישנם נוזלים שכתוב עליהם בפירוש שיש למהול אותם ביחס של 50% (בד"כ) עם מים מזוקקים! בכל מקרה לא מים מהברז בשום פנים ואופן!

אם הנוזל הוא נוזל מוכן לשימוש והם אמרו לך שחייבים להוסיף מים, אז תחליף מוסך כי זו חבורת אידיוטים, או גרוע מכך אולי רמאים, מאלו החוסכים בנוזל ומוסיפים מים. ועוד מהברז ?! נו באמת...:?

פורסם

אני גם חושב שהם חבורת אידיוטים. אני מאוד לא רוצה חלודה במערכת הקירור:x

אשמח לשמוע עוד כמה חוות דעת על המקרה, שכן אוכל לפעול בהקדם האפשרי להצלת המצב.

אציין שכשרכשתי את הרכב ובדקתי שמן מים, אכן, ראיתי שהמים במיכל הם רגילים - ולכן בכלל החלטתי להחליף.

לא העלתי בדעתי ששוב יוסיפו מים:?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

ערב רב

לא יודע פרסטון או כל אחד אחר ברור שצבע זה לא מדד אלא הרכב כימי הוא שקובע

יודע דבר אחד הנוזל המקורי של GM בא בזמנו בשתי גרסאות

1. מרוכז כמו שמן בצבע כתום על המיכל טבלת מהילה לפי טמפרטורה דרושה
  2. מוכן לשימוש

בשני המקרים חומר מעולה שהציל הרבה מנועים מפרוק ראש בגלל טמפ רתיחה גבוהה 125 מעלות

ואורך חיים של 5 שנים ומחיר שווה לכל נפש

לעניות דעתי לא באים למסעדה עם כריך - קנית לבד תחליף לבד

יש מצב שהם אידיוטים שהסכמיו לקבל ממך חומר לא מקורי

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...