Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי קונה לפורד קונקט שברשותי, בתמורת 50000 ש"ח (18.000 פחות מהמחירון).

החלטתי לנסות ולחפש מידע עבור הסובארו פורסטר החדש - כידוע יפנאוטו היא "חלוצת הגפ"מ בישראל" שמפעילה מרכז התקנות ושירות במוסך המרכזי שלה בהרצליה.

לפי מה שהבנתי ניתן להזמין את הפורסטר עם ערכת גפ"מ.

השאלות הן : היום הפורד שברשותי עושה בערך 1:13-1:14, ואני מתדלק דיזל ב6.98 ש"ח לליטר.

אני עושה כ-30000 ק"מ בשנה, שליש בעיר והשאר מחוץ לעיר.

הסובארו עושה בערך 1:9-1:10 ומחיר ליטר גז עולה 3.2 ש"ח.

האם באמת משתלם לי לקנות דיזל במקום גז ? או שמא גז משתלם יותר ?

(על פי מיטב ידיעתי הסולר יוזל ב1 לינואר בכמעט שקל וחצי, להשערתכם)

סובארו נותנת אחריות מלאה על הרכב מונע בגפ"מ (בעיקר בגלל שגם סובארו העולמית מציעה שירות כזה), אך למרות זאת, האם יש פאקים כלשהם במערכות גפ"מ ? האם יש תקלות ידועות במערכות כאלו ? והאם בכלל כדאי לי לקנות את הפורסטר LPG ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא מכיר מה מתקינים בסוברו אבל בעיקרון יש מגוון של מערכות מאיכויות שונות ומחירים בהתאם.

בלי בעיות בכלל? לא יודע האם קיים כזה דבר אבל מה שבטוח במערכות פחות איכותיות וזולות יותר יש הרבה יותר התעסקות של "אחרי" שאתה צריך לבוא שוב ושוב, לכוון, לבדוק וכו'.

אאל"ט מבחינה כלכלית בקילומטרז כמו שלך יש היגיון במערכת כזו.

הצריכה די דומה לדלק, הספק יכול להיות אפילו טיפה יותר גובהה אבל המחיר של גז הרבה יותר זול.

אם זה בא ישר מיבואן ומגובה באחריות כוללת שלו זה נשמע מפתה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מאיפה המידע על הוזלת הסולר?!

נציג פולקסווגן, התעניינו גם בטוראן דיזל..

קרוק, האם אתה יודע על בעיות ידועות במערכות גז מסוגים שונים ? (המתקינים מטעם סובארו הם חברת "גזפרו" ויש להם אתר)

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מתברר שכרגע אין דגמי פורסטר במלאי, ככל הנראה בגלל הזמנות בגלל המבצע שלהם.

עכשיו אני חושב אולי על B4 מוסת לגז, סטיישן, גם יתאים לי, אך הכיסא שם נמוך לי מעט (לא אוהב כיסא פרייבט) וכאשר אני יעבוד איתו אני יצטרך לצאת-להכנס כל פעם מהרכב, אני דיי דואג מהעניין הזה.

פורסם

לחבר מהעבודה יש את הסובארו עם מערכת הגז כבר שנה ובינתיים אין לו בעיות והוא נוסע יחסית הרבה

(ירושלים עופרה) כל יום, לפי מה שהוא טוען צריכת הגז גבוה יותר מצריכת הדלק, אבל עדיין העניין שווה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ישנם המון אנשים שזכו בפורסטר החדש דרך מפעל הפיס

תסתכל בYAD2 תראה כמות נכבדת של אנשים שרוצים למכור..

אולי צ'אנס למציאה

פורסם
ישנם המון אנשים שזכו בפורסטר החדש דרך מפעל הפיס

תסתכל בYAD2 תראה כמות נכבדת של אנשים שרוצים למכור..

אולי צ'אנס למציאה

אני לא צריך פורסטר בנזין, אלא גז-בנזין, והרכבים המוצעים למכירה לא בעלי מערכת גז.

ועוד בעיה - רובם רוצים 185000 ש"ח על הרכב, מחיר של חדש מהחברה (ולפי מה שאני מבין אם אני קונה מהם זה יהיה יד 2).

עוד משהו, מצאתי שבמלאי יש פורסטרים חדשים, אבל לא עם מערכות גז.

פורסם

גם הפורסטר שאתה תקנה מהחברה לא יבוא עם מערכת גז

אלא , אתה תקנה , וביום שהוא ישוחרר

הרכב פשוט יגיע לגזפרו בהרצליה פיתוח

ושם יתקינו את מערכת הגז

ואחרי כ-יום תיגש לקחת את הרכב

את הפורסטר הקודם היה אפשר לקנות מוכן לגז , זאת אומרת שכבר עשו את ההתאמות

אבל ללא המערכת ב2000 ש"ח תוספת למחיר (או משהו בסגנון אני לא זוכר בידיוק)

מה שאתה יכול לעשות זה פשוט לקנות את הרכב וללכת איתו לגז פרו להתקין , והם שם יעשו את ההתאמות וגם יתקינו מערכת

ודרך אגב כבר ראיתי 2-3 שמוכרים ב170K את החדש

שווה בדיקה

פורסם
גם הפורסטר שאתה תקנה מהחברה לא יבוא עם מערכת גז

אלא , אתה תקנה , וביום שהוא ישוחרר

הרכב פשוט יגיע לגזפרו בהרצליה פיתוח

ושם יתקינו את מערכת הגז

ואחרי כ-יום תיגש לקחת את הרכב

את הפורסטר הקודם היה אפשר לקנות מוכן לגז , זאת אומרת שכבר עשו את ההתאמות

אבל ללא המערכת ב2000 ש"ח תוספת למחיר (או משהו בסגנון אני לא זוכר בידיוק)

מה שאתה יכול לעשות זה פשוט לקנות את הרכב וללכת איתו לגז פרו להתקין , והם שם יעשו את ההתאמות וגם יתקינו מערכת

ודרך אגב כבר ראיתי 2-3 שמוכרים ב170K את החדש

שווה בדיקה

נכון, ואנ יודע את זה, שזה התקנה מקומית, אך כרגע אין להם את האישורים להתקין ברכב מערכות גז, ולכן גם אם אזמין פורסטר, ואלך באופן עצמאי לגזפרו, האחריות תתבטל..

אני שוב שוקל לפנות דווקא לפולקסווגן טוראן, מישהו יודע על בעיות אמינות ברכב הנ"ל ? היה לי בורה 2002, וכל הזמן, אבל כל הזמן, מאז קניית הרכב, היו בעיות חשמל. (חלונות נופלים, רדיו מקורי לא עובד, חיישנים הולכים על ימין ועל שמאל [שבגלל החיישנים מכרתי את הרכב, נמאס לי כבר], ועוד כל מיני..)

אך היה לי גם פאסאט 1993 שהיא הראתה אמינות לא רעה..

אני מאוד מודאג..

• תוכן חדש...