Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב INFINITY KAPPA PERFECT 12 VQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל להזמין את הסאב הנ"ל עם סליל אחד של 4 אום ולחבר אותו בגישור על המגבר שלי JBL PX300.4 (מוצהר 384RMS בגגישור)

יש הבדל באיכות או משהו עם הוא עם שני סלילים של 4 אום? (חוץ מההבדל בהתנגדות הסופית?)

הוא הולך להיות משודך גם עם סט קומפוננט INFINITY KAPPA PERFECT 6.1

יש לכם המלצה לסאב אחר? (התלבטתי הרבה בינו לבין IDQ)

תודה

פורסם

אני מציע לך לשמוע סאבים של AA (אסנדנט אודיו, אללה יודע איך רושמים את זה באנגלית) מסדרת האסאסין והארסנל.

לטעמי, ביחס לעלות\תמורה אין סאב טוב יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצאתי איך מאייתים נכון את שמם, ascendant audio, אך איני מוצא הרבה מידע על החברה וגם אתר בית לא מצאתי.

איפה אפשר למצוא מחירים של הסאבים שלהם בארה"ב? (אין כלום באיביי, sonicelectronix, woofersetc)

רק ראיתי מחירים באתר של LOUD AND CLEAR.

תודה

פורסם

זאת בדיוק הנקודה, מדובר בחברה צעירה יחסית ולא ממותגת כמו JL, רוקפורד וכו'.

מצד שני, מוצרי החברה מבוססים \ חברת בת או משהו דומה על חברות מוכרות יותר (בחו"ל :wink:) כמו FI או RE, אליקו מתמצא בזה יותר טוב ממני.

לאוד נ קליר הם היבואנים.

חוות דעת תוכל למצוא ב diymobileaudio.com וב soundsolutionsaudio .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מסכים עם איתמר בעניין הסאבים. לא שאין סאבים אחרים טובים , אבל אין ספק בכלל שה AA הם סאבים מצוינים. אני לקחתי לניסיון את הארסנל אלי לרכב ומאוד מאוד הייתי מבסוט ממנו. סאב מוצלח מאוד במחיר הגון.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

INFINITY KAPPA PERFECT 12

סאב בן הטובים שיש עד עכשב, סאב כזה קונים רק פעם אחד ולכול החיים. הוא עובד אידיאלי, נותן RTA מעולה, הוא גם קל בהתקנה, יכול לחייות כול מקום ולא משנה עם איזה נפח.

אני לפני כשה קניתי IDMAX רציתי לקנות את אינפיניטי, וקיבלתי הרבה פידבקים חייובים על סאב הזה.

פורסם

רומא(אני לאציו),שתשמע את הסאנדאון שלי במפגש, תגיד לי עם הוא שווה:wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
INFINITY KAPPA PERFECT 12

סאב בן הטובים שיש עד עכשב, סאב כזה קונים רק פעם אחד ולכול החיים. הוא עובד אידיאלי, נותן RTA מעולה, הוא גם קל בהתקנה, יכול לחייות כול מקום ולא משנה עם איזה נפח.

אני לפני כשה קניתי IDMAX רציתי לקנות את אינפיניטי, וקיבלתי הרבה פידבקים חייובים על סאב הזה.

אז אתה אומר שאתה מעדיף את הקאפה פרפקט אפילו על הIDMAX? לא אתכזב? :lol:

כי כרגע זו התלבטות קשה בין KAPPA PERFECT, IDQ, IDMAX

(הבעיה שלי עם הIDMAX זה בעיקר המחיר)

פורסם

היה לי את הקאפא פארפקט הרגיל (לא VQ)

והוא מדהים. אחד הסאבים הטובים ביותר ששמעתי. (אהבתי הרבה יותר מהDMAX. ויותר מה12W7)

אבל הוא פחות חזק מהם. אצלי הוא עבד על 400W RMS. ותיכננתי לתת לו 500W RMS נקיים.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עוד שאלה

האם הINFINTY KAPPA PERFECT יותר חלש מבחינת עוצמה מהHERTZ ES300 ומהJBL 1204BR או יותר חזק מהם?

אני מפחד שאני אזמין ואני אתבאס שהסאב חלש מאוד ולא מורגש

אני אוהב באס חזק, בועט ומורגש

תודה!

פורסם

מה חזק מ-IDMAX, אינפיניטי?

אמרתי ואני חוזר, אינפנטי ו-IDQ סאבים מעולים, שנהם גם מדויקים וגם איכותים.

אבל הם לא עוצמתים כמו IDMAX.

הוא שילוב יפה של שלוש הדברים בו זמנית:

1.דייוק

2.איכות

3.עוצמה

עד עכשב, אני לא שמעתי בשום סאב.

פורסם

אני חולה על הסאבים של סדרות הקאפה והפרפקט - החתימה שלי מספקת את ההוכחה.

לאחרונה קניתי בשביל אבא שלי את האסאסין 10 אינטש שהוא מסוגל לספוג 300 RMS בשני אוהם וזאת הפעם הראשונה שסוף סוף מצאתי תחליף הולם לקאפא.

במילים אחרות, סאב מעולה אפילו מצויין שאין תחרות בין התמורה למחיר שלו, אפילו מתעלה על האינפיניטי בתחום הזה רק שהוא קצת יותר פאנצ'י מהקאפות וקצת פחות מלטף אבל מאוד דומה.

אני עדיין אוהב יותר את סדרות הקאפא והקאפא פרפקט אבל ההבדלים זניחים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...