Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] 2009 Chevrolet Camaro: Official Images & Details of Production Version

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיון הוא על אמריקאיות בכלל.. ברכב הזה לא היה מבחן נהיגה. ואני בטוח לא נהגתי בו.

בפורד GT לא נהגתי. מודה. והשמועה אומרת שחבל... אבל...

במוסטנג (הרגילה במשך 1500 ק"מ ובשלבי במשך חצי שעה, אבל במסלול) יצא לי לנהוג.

הקורבט? יצא לי להשתעשע באותו מסלול עם קורבט מעט ישנה ומעט שחוקה אז אני לא חרצתי את גורלה, עדיין. ממה שהתרשמתי עד השלב הזה - ביזנס אס יוז'ואל.

אני מסכים אתך.. אני גם שונא הכללות שכאלה. "כל היפניות אמינות וכל האמריקאיות לא פונות". ברור שזה קשקוש. אבל המצאתה של הפורד GT (במהדורה מוגבלת של כמה? מאות יחידות בודדות) לא משנה את העובדה שרוב השרירים האמריקאיים פשוט לא טובים בזה! נהגתי בקצת, קראתי על אחרים...

מצטער בפני אלה שנפשם העדינה נפגעה מההכללות שלי...

It's a golf GENERATION...

like no other!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד פעם הפלצנים קופצים ואומרים שאמריקאיות לא יודעות לפנות.

חלאס נמאס. עוד לא נהגתם על הרכב כבר אתם יודעים איך הוא מתנהג ? יותר מזה ,עדיין לא היה מבחן נהיגה , אז מאיפה לכם לדעת אם הוא מתנהג או לא ?

מוסטאנג שלבי , קורבט , פורד GT , פונטיאק GTO.

מה כל אלה ? לא יודעת להתנהג ? די לסטיגמות.

חותם על כל מילה.

כמויות "הקשקשת-פלצפת-חרטטת" חסרות הבסיס וספוגות הסריאוטיפים/סטיגמות פשוט אינסופיות כשמדובר בהתייחסות לרכב מתוצרת ארה"ב. יומרנות להבנה מוטורית בלי ידע, פטרונות לבנטינית על מותגים אירופאיים ואספירציה של "מומחי רכב בגרוש" מקיר לקיר.לא נמאס?

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
חותם על כל מילה.

כמויות "הקשקשת-פלצפת-חרטטת" חסרות הבסיס וספוגות הסריאוטיפים/סטיגמות פשוט אינסופיות כשמדובר בהתייחסות לרכב מתוצרת ארה"ב. יומרנות להבנה מוטורית בלי ידע, פטרונות לבנטינית על מותגים אירופאיים ואספירציה של "מומחי רכב בגרוש" מקיר לקיר.לא נמאס?

דני, התרשמתי. ללא ספק התגובה הכי מושקעת שקיבלתי כאן... :-)

וגם אתך אני מסכים. יש המון פלצפת-חרטטת בהקשר של מכוניות אמריקאיות. ויש אפילו מכוניות אמריקאיות בסדר.

אני לא מתיימר להיות "מומחה רכב בגרוש". מה שכן - אני מביע את דעתי. דעתי מבוססת על ניסיון (לא רב, אבל ניסיון) עם מכוניות אמריקאיות וניסיון רב עם מכוניות אירופאיות.

איכות ההרכבה, איכות החומרים, תשומת הלב לפרטים - אלה חלק מדברים שלמכוניות אמריקאיות (לרוב, ושוב - סליחה על ההכללה) פשוט אין!

ואם לדבר על מכוניות ספורט... גם שם - יש מכוניות טובות. אך לרוב - עשויות כדי להיות זולות (ומרגישות כך), עם מנועים גדולים ולא יעילים (וזוללים בהתאם) פשוט בלי חשיבה על פרטים, איכות או יכולת פניה. נהגתי על כמות מוגבלת של מכוניות אמריקאיות.. וכל אחת אכזבה אותי כל פעם מחדש. דעה אישית. אשמח לדוגמא, מניסיון, של רכב אמריקאי טוב.

like no other!

פורסם

לאו דווקא ספורט או שרירים(או אז תחזורנה הדוגמאות השחוקות-אף כי נכונות- של ה GT המדהימה או הקורבט האגדית לדורותיה , השלבי וכו'), אלא ה CTC של קדילאק שמקבלת קומפלימנטים בכל קנ"מ בכל עיתון רכב(לרבות האירופאיים שבהם), המאליבו החדשה שלא נופלת ממתחרות יקרות ממנה בהרבה מארץ השמש העולה ו/או מאירופה וכן מודלים רבים שלא מגיעים אל ארץ הקודש (האימפלה, הסופרצ'רג'ר של דודג', האסקלייד ועוד). התנהגות "ספורטיבית" איננה -בעיני רבים -ערך לשאוף אליו ובטח לא פלטפורמה לשימוש בנסיעות "מינהלתיות" יומיומיות לעבודה ובחזרה ולכן בנתונים אלה הפרמטרים שהוזכרו לעיל בלתי רלוונטיים. על כן פינוקים, גדג'טים למיניהם, שיוט מפנק ומינימום תקלות הם הרצוי הסטנדרטי ובתחום זה יש לתוצרת צפון אמריקה מה להציע ואפילו במחיר אטרקטיבי מאוד, זאת יחסית למתחרות.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

התכוונתי לוותר על תגובה מפאת חוסר טעם... אני לא אשכנע אותך וזה בסדר.

עד שראיתי את האסקלייד בפוסט שלך...

זה שאימפלה לא מתקרבת לכל מתחרה אירופאית באיכות ופינוק - אני מקווה שאנחנו מסכימים על זה.

השרשור הזה התחיל בנושא של התנהגות ספורטיבית של מכוניות אמריקאיות מול אירופאיות.

אם אתה רוצה להכנס לנושאים של נוחות או פינוקים... אני חושש שלאמריקאים אין מה להציע גם בתחום הזה.

נחזור לסיבה לתגובה שלי - האסקלייד. נו באמת! יומיים עם הרכב הזה גרמו לי להבין שהם באמת חסרי סיכוי. אולי זה טוב לראפרים במיאמי.... אבל לחיות איתו? עם המשאית הזו? רמת גימור של טרקטור? צריכת דלק של מטוס סילון? יכולת שטח של קורקינט? זה בין המכוניות היותר גרועות שיצאו לשוק בשנים האחרונות... מה זה? נסיעה מפנקת? (לא), רכב שטח (ממש לא), ג'יפ צעצוע (במחיר כזה?)...

זה לא יותר מאביזר אופנה לראפרים ואמריקאים עם טעם רע.

סליחה. אני מוכן לקבל הרבה דברים.. אבל על האסקלייד אני לא מוכן להבליג.

אם כבר אתה רוצה טיעון טוב - הפורד מונדיאו. זה באמת רכב די מוצלח...

like no other!

פורסם

ילדים,לא לריב.

M5 עולה כמו 5 קמרו,זאת הסיבה לקנות.

הבעיה שעד שהם פיתחו את המכונית, הם הוציאו אותה בדיוק בזמן שהאמריקאים קונים מכוניות כמה שיותר חסכוניות.

גלון בנזין מגיעה ל 5 $ עכשיו.

הם החליטו להוציא את המכונית שגלון היה בסביבות ה 1 $ .

בשביל למכור אותה הם צריכים מנוע הייברד או איזה 1.4 טורבו של פיאט.

אייל

פורסם
נשמע טוב אם יביאו אותה לארץ הבנתי שהיא תעלה כ300 אלף ש"ח

לפי מה שאני הבנתי 300K לפני מס :lol:

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אכן M5 עולה כמו המון קמארו... אבל השיחה לא הייתה על מה היא הקניה ההגיונית יותר. השיחה היא מי עושה את זה טוב יותר. מי עושה מכוניות טובות יותר. נקודה.

וכמו שכבר ציינתי - האמריקאים יודעים לספק הרבה מהירות במעט כסף.

לא אני ולא אתם לא עומדים בפני הדילמה - M5 או צ'רג'ר... אני מאחל לכולנו לעמוד בפניה.

למען הדיון ולא יותר.

like no other!

פורסם

הגם שאיני נמנה עם חסידי האמריקאיות אי אפשר להתכחש לעובדה שהם סוף סוף פקחו עיניים ולאט לאט מתחילים לייצר מכוניות עם יכולת דינמית ראוייה וגם האיכות השתפרה(אם כי עדיין לא ברמה של האירופאיות).בואו נקווה שתהליך הזה (שהתחיל עם ה-Z06 וה- CTS הקודמת,המשיך עם ה- ZR1 האימתנית עם 7.26 ברינג מהר יותר מכל "מכונית על" שנמכרת היום,וה- CTS החדשה עם יכולת מעולה שגם פותחה ברינג וזה עוד לפני שדיברנו על גרסת ה-V שירדה מ-8 דקות לראשונה במכונית סלון סדרתית) יחלחל במהרה גם למכוניות ה"עמך" הפשוטות(פושטיות).

הם בדרך הנכונה רק שימשיכו כך.(ובלי לחפף)

turboy

פורסם

ממש מכונית יפהפיה. קווים נקיים, אגרסיביים, ונכונים מאוד. אחת היפות שיצאו בתקופה זו!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אפשר לומר שהאמריקאים מפגרים אחרי האירופאים בכמה שניםפ טובות. עוד 20 שנה, נראה אמריקאית היברידית, בזמן שיהיו מכוניות אירופאיות שינועו ע"י הפלוצים שהנהג עושה...:lol:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
הדיון הוא על אמריקאיות בכלל.. ברכב הזה לא היה מבחן נהיגה. ואני בטוח לא נהגתי בו.

הדיון הוא על הרכב שמופיע בכותרת - Chevrolet Camaro. לא על כל המכוניות האמריקאיות באשר הן.

איכות ההרכבה, איכות החומרים, תשומת הלב לפרטים - אלה חלק מדברים שלמכוניות אמריקאיות (לרוב, ושוב - סליחה על ההכללה) פשוט אין!

ואם לדבר על מכוניות ספורט... גם שם - יש מכוניות טובות. אך לרוב - עשויות כדי להיות זולות (ומרגישות כך), עם מנועים גדולים ולא יעילים (וזוללים בהתאם) פשוט בלי חשיבה על פרטים, איכות או...............

אשמח לדוגמא, מניסיון, של רכב אמריקאי טוב.

איכות ההרכבה, איכות החומרים, תשומת הלב לפרטים, הרגשת עלות החומר, גודל ואפקטיביות המנוע והחשיבה לפרטים - אינם קשורים כלל ליכולות הפנייה של הרכב.

רכב אמריקאי טוב? מנסיון? קאדילק CTS. שברולט טרייל-בלייזר. ביואיק רנדוו.

השרשור הזה התחיל בנושא של התנהגות ספורטיבית של מכוניות אמריקאיות מול אירופאיות.

אם אתה רוצה להכנס לנושאים של נוחות או פינוקים... אני חושש שלאמריקאים אין מה להציע גם בתחום הזה.

אם כבר אתה רוצה טיעון טוב - הפורד מונדיאו. זה באמת רכב די מוצלח...

השרשור הזה התחיל בהצגת רכב אמריקאי ספציפי. אתה גררת אותו ליכולות הפנייה של רכבים אמריקאי בכלל ומשם להשוואתו אל אירופאיות שעולות פי כמה וכמה ממנו.

נוחות ופינוקים? המכוניות האמריקאיות הן מהמכוניות ההכי נוחות והכי מפנקות שיש ברמות המחיר שלהן.

לגבי המונדיאו, היא בכלל לא מכונית אמריקאית. היא אירופאית לחלוטין.

לפי מה שאני הבנתי 300K לפני מס :lol:

אז ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, (צריך עוד כמה? נו.. שיהיה) ממש לא הבנת..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הרכב יגיע לארץ ויעלה 250 לדגם הבסיסי ו300 לדגם המאובזר יותר ויתכן שהיבואן יכניס גם את הדגם החזק יותר לפי הזמנה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...