Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא ממזמן רכשתי אופל קורסה שנת 95 ידנית. כחודש נסעתי עליה והרגשתי שמעבר ההילוכים לא קליל במיוחד אך לאור העובדה שהיה בגדר הרגיל למיטב ידיעתי - כלומר לא דרש מי יודע מה מאמץ - לא ייחסתי לכך שום משמעות.

יום בהיר אחד (מאוד בהיר, בחוץ היה יותר מ40 מעלות - אולי זה איכשהו משפיע) הרגשתי שפתאום מעבר ההילוכים קל מדי - לפחות הרבה יותר קל ממקודם. הדבר התבטא במיוחד בהילוכים 3-4 (כלומר מעבר מ2 ל 3 ממש קל ו3-4 די קליל). עכשיו העניין הוא שאני לא מתלוננת כי עד עכשיו זה דרש ממני מאמץ (מינמלי אבל עדין) ואילו עכשיו ההרגשה כאילו משהו חזר למקום. כלומר ביצועי הרכב לא מדאיגים אותי - הכל עובד. השאלה האם יש סיכוי שמשהו נקרא\נשבר\אני לא יודעת מה עוד, שאני הורסת בזה שאני ממשיכה לנסוע ברכב. אני חוזרת ומציינת - ביצועי הרכב לא השתנו, שום בעיות, ההילוכים נכנסים כמו שצריך, אין צלילים ואין כלום. יש למישהו רעיונות?

ועוד שאלה על הדרך - שמעתי שקיים ספריי מסויים לגלגלים למקרה של פאנצ'ר שמאפשר לחסות את החור עד לפנצ'ריה. מישהו מכיר? במידה וכן, איפה ניתן לרכוש כזה דבר ומהו סדר גודל המחיר?

בתודה מראש

PKME

פורסם

אני יכול עלנות לך על שאלת הספריי:

אכן קיים ספריי כזה , ותוכלי למצוא אותו באוטו-דיפו , או כל חנות אביזרי רכב וחלקי חילוף. הנה דוגמא

עלותו כמדומני ~30 ש"ח , רק אל תשכחי שחובה עלייך לנסוע לפנצ'רייה מיד, כי הספריי הזה הוא לא פתרון קסם, ועלול לגרום נזק לצמיג ולעצמך אם תמשיכי לנסוע כאילו לא היה תקר בגלגל.

בנוגע להילוכים - העלית שאלה טובה, אבל דרך המחשב מאוד קשה לנחש מה קורה אצלך שם. אני חושב שלשם כך תצטרכי הצצה של איזה בעל מקצוע. כנסי למוסך שאת מכירה , תעפעפי קצת עם העיניים ואני בטוח שיציצו בגיר/מתחת לרכב , אולי אפילו ללא תשלום.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה רבה על הספריי אני בהחלט אברר, נשמע משהו כמו חובה ברכב למי שלא רוצה לעצור בצד הרכב באמצע הלילה ולהחליף גלגל :-)

תעפעפי קצת עם העיניים ואני בטוח שיציצו בגיר/מתחת לרכב , אולי אפילו ללא תשלום.

חח... אהבתי!

שוב תודה,

PKME

• תוכן חדש...