Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבלים

poko
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליח למצוא כבלים נורמלים בארץ (RCA ומתח)

מישהו מכיר אולי יבואנים שמביאים גם את הליינים הגבוהים ?

ב Stinger לא מביאים לארץ את ה Bullet וה Expert , מונסטר מביאים לארץ רק ציוד לאודיו ביתי (אין סיכוך מספיק טוב) ואת האמת בלייטנינג עוד לא ביררתי.

אני מפספס מישהו ?

Leon Cupra 2009

פורסם

פוקו חשבתי שאתה לא מאמין בהבדלים בכבלים?

רק עכשיו קראתי שאיזה בן אדם בתפוז ניגש לחנות סטריאו היי אנד בקניון ברמת גן, ועשה לשני מוכרים שם מבחן עיוור בין כבלים שעולים כמה שקלים בלין VAN DAN HALL (מקווה שזכרתי נכון את השם למרות שהם מפורסמים אני תמיד שוכח אם זה DAN או DAR) בקיצור מחיר הכבלים האלה הוא בסביבות האלפיה, והם באים במין מזוודה כזו.

בקיצור אחרי כמה האזנות שניהם החליטו בברור שהכבל שמחובר הוא הVDH איך הוא אמר, "הייתם צריכים לראות את הפרצופים של הג'וקרים האלה כשהם ראו שהכבל הזול מחובר".

אבל באמת שאין לי מושג איפה ניתן להשיג את הליינים הגבוהים של RCA.

לגבי המתח איזה עובי אתה מחפש? איזה GAUGE?

פורסם

אבל מה יהיה ההבדל בתכלס בין כבל חשמל רגיל לכבל מיוחד במערכת פשוטה של הד יוניט+רמקולים? מה החשיבות וההבדל בכלל בסטטוס הזה?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

לי חשוב כבל איכותי ברכב משתי סיבות עיקריות :

1) כמות ההפרעות האלקטרוניות הגבוהה ברכב, כבל שלא מסוכך טוב יאכל אותה ברעשים.

2) האורך הגבוהה יחסית של כבלים (אצלי באוטו רצים כ 25 מטר RCA וכ 40 מטר רמקולים)

בכל אופן אני מחפש RCa טובים (אני צריך 2 של 5 מטר , שני מתאמי Y ו 3 של שני מטר) וכ 30 מטר חוט רמקול 12 GAUGE וכ 5 מטר 10 GAUGE

Leon Cupra 2009

פורסם

טוב פוקו הייתי מפנה אותך ללינק שמראה איך כבל RCA פשוט כשהוצמד למקור רועש במיוחד (מי ניאון כזה שאמור להכניס הרבה רעשים) לא אכל אותה ברעשים, אבל אם יש לך את הכסף אז למה לא להשקיע אני לא רואה בכך פסול.

אבל את החוטי רמקולים ממש לא בעיה למצוא, ואם אתה לא מוצא אז כנס לחנות סטריאו ביתי נדמה לי שיש אחת בשם ליאור בקניון רמת גן ושם בטוח יהיה לו את מה שאתה מחפש. הם מוכרים לך כבלים לרמקולים בעובי של כבל חשמל, על הצורך בזה לא נעשה את הדיון, אבל הם מוכרים את זה.

הגדלים שאתה רוצה זה OVERKILL רציני.

איזה מגבר אתה שם בסוף לסאב? או שאתה משאיר את המגברים מהמערכת הקודמת?

פורסם

לסאב יהיה מונובלוק של U-Dimension , שייתן ב 4 אוהם רק 400w אבל זה מספיק לי לסאב הנוכחי.

בגלל שיהיו שלושה מגברים במערכת היה לי חשוב ללכת על Class-D , יותר נוח מבחינת צריכת זרם

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...