Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה , המלצה לחשמלאי טוב ולא תחמן באיזור ב"ש?

אין לי זמן לטפל ברכב בעצמי (תקופת בחינות, אתם יודעים :? )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רגע לפני שאני הולך לחשמלאי , החלטתי לתת עוד נסיון (סיימתי מבחנים :wink:).

נפילת המתח העיקרית הינה בקו המתח החיובי, מהאלטרנטור למצבר.

אביב , הרעיון שלך עבור החיבור בסטרטר היה מדוייק, לאחר נקיון שם אני מקבל מתח טעינה של 14.2V במצב יציב, וכ- 13.9V בעומס (בסל"ד סרק , וגם ב2K)

דני - כמובן שצדקת, ניתוק המוח של האזעקה לא שינה הרבה מבחינת צריכת זרם (שזה הזוי לדעתי, המוח אצלי ביד והכל פועל כרגיל).

מתח מצבר עומד סביב 12.4V בד"כ (כשהרכב עומד לא מונע) , ונושק ל12.6V- מיד לאחר נסיעה קצרה.

צריכת זרם עודנה סביב 130mA. אני אמשיך לבדוק בכיוון זה, מכיוון שזה נראה לי עדיין גבוה יחסית. הרכב לא נוסע כל יום ואני רוצה את האפשרות לא לנסוע בו כמה ימים ושעדיין יניע לי כרגיל.

שאלה קטנה נוספת: בחיבור כבל מינוס העיקרי ובעוד כמה חוטים ברכב (בתא המנוע), נוכחתי לדעת שישנה מן "אבנית" כזו בחוטים, לא רק בקצה החוט במגעים, אלא לאורך כל החוט. האם עלי להסתפק בניקוי יסודי של חיבורי טוחים אלה, או שעלי להחליפם? קל לגרד זאת מהמגעים, אבל לאורך כל החוט, אין לי דרך להוריד את ה"אבקה" הזו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...