Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לקניית רובר 216.

edgar90
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום ראיתי את הרובר באתרי יד שניה ועכשיו הוא מתאים לי בול מבחינת צורה ונפח מנוע עכשיו יש לי מספר שאלות.

קראתי שהוא רכב לא אמין ועושה המון בעיות עכשיו אני הולך לצבא אז אני לא יסע עליו כל יום ויחרוש עליו ואני יעשה לו טיפולים בזמן ורציתי לדעת אם זה שווה לי לקנות אותו . מה עלות התיקונים שלו והביטוח וגם אם אפשר לשפר אותו מבחינה קוסמטית מבחוץ ספוילרים וכאלה.

אני מתלבט בין זה למאזדה 323 הדגם של 93 שנראה כזה ספורטיבי רציתי לדעת אם עדיף לי אותו ואם גם אותו אפשר לשפר מבחינה חיצונית אם יש מוסכים בארץ כאלה..

תודה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

HAUNTED, אם אין לך מושג, אל תגיב. רואים שלא היה לך רובר בחיים שלך.

לבר ולי כן היה.

לי היה רובר 216SI במשך כמה שנים והוא נמכר בדצמבר 2007.

זה רכב מצוין אם התחזוקה שלו היא טובה. אין שום סיבה לחשוב שהוא לא אמין.

לפני כמה חודשים הייתי אומר ישר "קח את הרובר", כי זה רכב ממש מפנק, נראה טוב מאוד ומאוד מאוד נוח.

אבל! למרות שבחו"ל הייתי קונה רובר בלי להניד עפעף, לא הייתי קופץ על רוברים פה בארץ בגלל התחזוקה המזעזעת שיש להם.

מצטער בר, אני יודע שאתה אוהב רוברים בדיוק כמוני אבל אחרי ניסיון עם המון רכבים ואחרי סבל עצום והפסדים כספיים אדירים, הייתי ממליץ על מאזדה.

מצד שני, אף אחד לא ממש מבטיח לך שמאזדה 323F (שזה מה שאתה מחפש) תהיה במצב טוב יותר.

אם הייתי אתה, הייתי מחפש אחת בדגם סדאן (לא ספורטיבי) וקונה אותה. גם יותר זול, גם במצב יותר טוב בדרך כלל וגם השוטרים יעשו לך פחות בעיות (מניסיון של חברים קרובים).

לגבי ספוילרים ושטויות אחרות שלא עוזרות, אל תהיה ערס קטן, תשאיר אותו מקורי. תאמין לי שסוג אחר של אנשים יתקרב אליך ואולי מבוגרים יתנו לך כבוד.

אף אחד לא אוהב ערס צעצוע, ורובר או 323 עם כנפיים זה ממש לא לעניין.

כשאני רואה מישהו שלוקח רכב כזה ושם לו כנפיים מוזרות אני פשוט מצלם, צוחק ושם את זה באתר שלי עם הערה סרקסטית כלשהי. לא חבל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום ראיתי את הרובר באתרי יד שניה ועכשיו הוא מתאים לי בול מבחינת צורה ונפח מנוע עכשיו יש לי מספר שאלות.

קראתי שהוא רכב לא אמין ועושה המון בעיות עכשיו אני הולך לצבא אז אני לא יסע עליו כל יום ויחרוש עליו ואני יעשה לו טיפולים בזמן ורציתי לדעת אם זה שווה לי לקנות אותו . מה עלות התיקונים שלו והביטוח וגם אם אפשר לשפר אותו מבחינה קוסמטית מבחוץ ספוילרים וכאלה.

אני מתלבט בין זה למאזדה 323 הדגם של 93 שנראה כזה ספורטיבי רציתי לדעת אם עדיף לי אותו ואם גם אותו אפשר לשפר מבחינה חיצונית אם יש מוסכים בארץ כאלה..

תודה לעוזרים

ה323 במיוחד משנת 93 ניראת כל כך ספורטיבי, שפרארי העתיקו ממנה את הF50 בזמנו...

אבל איך אומרים, על טעם וריח...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

HAUNTED, אם אין לך מושג, אל תגיב. רואים שלא היה לך רובר בחיים שלך.

האמת היא שכן יש לי מושג, ותחשוב קצת לפני שאתה קופץ.

בנאדם חייב להיות בעלים של רכב כדי שיהיה לו מושג בו ?

לא היתה לי רובר (תודה לאל), אבל יש לי *טיפה* מושג.

המלצתי לבנאדם להתרחק מהרכב לא בגלל שזה אוטו מסריח,

אלא בדיוק מאותן הסיבות שאתה הזכרת.

בגלל חוסר המקצועיות של המוסכים, בגלל השם שקיבל בארץ, ובגלל השוק העלוב שיש לו.

ובלי שום קשר,

לחבר טוב היתה 216Si נוצצת במשך שנה.

בסופו של דבר הבנאדם בזבז על תחזוקת הרכב מחיר שכמעט הגיע למחירון הרכב.

בשורה התחתונה - רובר, הימור מאוד מסוכן.

זו דעתי בכל אופן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...