Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המירוץ ה-6 והאחרון בטורניר 'ספארקו קארטינג צ'אלנג' 3' ייערך ביום שני, ה-23/06, במסלול 'פרו קארטינג' רחובות החל מהשעה 19:00.

 

עלות ההשתתפות במירוץ - 200 ש"ח.

 

זהו המירוץ האחרון במסגרת 'ספארקו קארטינג צ'אלנג'', לפחות לזמן הקרוב, היות ואת עיקר הזמן אני חייב להעניק לאליפויות ישראל 'פורמולה ימאהה' ו'טווין קאפ'. כאן המקום גם להתנצל בפני נהגי הליגה שחיכו כל כך הרבה זמן מהמירוץ האחרון.

 

בתחום העניין, תיאורטית האליפות אינה סגורה ושלושת מובילי הטבלה יכולים לקחת אותה. על תואר הסגן נאבקים שישה נהגים וכך גם על המקום השלישי. הבאסה הכי גדולה היא כמובן לסיים רביעי וגם כאן מדובר על שישה נהגים. נהג שטרם התחרה בליגה ותודות לשיטת המירוץ ינצח את המירוץ (וזה כבר קרה), יכול לסיים את העונה במקום ה-12 מתוך 26 נהגים.

 

והנה תזכורת לטבלת האליפות:

1 עומר מנור 147

2 רן רינקר 106

3 רוי ניסני 101

4 דרור לסט 93

5 דודי סטרוסלסקי 90

6 לילך דדון 73

7 אור מיכאלי 59

8 דור צימברג 52

9 ירין שטרן 51

10 גבי פטריסקי 47

11 שמוליק פרנקו 37

12 אופיר זילביגר 33

13 אבי מייזלס 28

14 ים פלג 22

15 אור רום 19

16 דן יוחאי 17

17 הראל מדהלה 15

18 שמוליק בן שלוש 13

19 עמית פסטרנק 13

20 אסף כפתורי 12

21 אלעד קורן 10

22 זיו אילון 9

23 יוני ויניץ 8

24 מוטי מזור 7

25 יובל יוסף 1

 

 

להזכירכם, המירוץ יתקיים בשיטת הפוך על הפוך אשר יוצרת עניין רב כך שגם נהגים שלא השתתפו במירוצים הקודמים, או כאלה ללא נסיון, יכולים להפיק ממנו הנאה ולמידה.

 

בזמן האחרון ישנה התעוררות המתבאטת בשאלות של לא מעט אנשים חדשים שרוצים להיכנס לענף. זאת המסגרת שלכם לעשות זאת, ללא כל לחץ מצד הנהגים הוותיקים. כל שנדרש הוא להציג יכולת נהיגה טובה ובטוחה באימון שלפני המירוץ.

 

ולפני סיום נציין את הפרסים, כולם מתנת ספארקו:

אלוף 'ספארקו קארטינג צ'אלנג' 3' - 500 ש"ח לקניית מוצרי ספארקו

סגן אלוף 'ספארקו קארטינג צ'אלנג' 3' - 300 ש"ח לקניית מוצרי ספארקו

מקום שלישי - 200 ש"ח לקניית מוצרי ספארקו

פרס של 100 ש"ח לקניית מוצרי ספארקו יוגרל בין נהגי הליגה (לא כולל האלופים) שיהיה נוכח במירוץ.

 

לפרטים נוספים, אל תהססו לפנות אליי

 

 

 

 

 

בקרוב - 'ספארקו 500', מירוץ הקארטינג האובאלי היחיד בישראל (ואולי היחיד בעולם) חוזר והפעם בתוכנית חדשה. פרטים בקרוב

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

תזכורת - המירוץ האחרון לתקופה הקרובה במסגרת 'ספארקו קארטינג צ'אלנג'' יתקיים מחר. כל הפרטים בהודעה למעלה.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

עוד עונה בטורניר 'ספארקו קארטינג צ'אלנג', השלישי במספר, הסתיימה. 27 נהגים השתתפו בסה"כ במשך 6 מירוצים שנערכו כולם במסלול 'פרוקארטינג' רחובות וכאן התודה לדוד, איציק, עופר והבנות מאיה ונורית כמובן.

 

נכון לכרגע, היה זה המירוץ האחרון במסגרת זאת שהחלה בשנת 2006 ונמשכה, למרות הקשיים, 3 עונות מלאות. מעל ל-100 נהגים השתתפו בסה"כ בטורניר, חלקם נהגים וותיקים וחלקם כאלה שעשו את צעדיהם הראשונים בענף.

 

מטרת הטורניר היתה לאפשר מסגרת מסודרת ומקצועית בעיקר לנהגים חדשים, תוך כדי היכרות ועזרה מהוותיקים. מהרבה בחינות, המטרה הושגה ולא מעט נהגים עשו את צעדיהם הראשונים בליגה זאת. עם הזמן, שוכללה שיטת המירוץ עד שהגענו ל'הפוך על הפוך', השיטה בה נערכת היום גם אליפות ישראל לקארטינג דו מנועי ('טווין קאפ'). שיטה זאת מצמצמת את היתרון של הנהגים החזקים ויוצרת יותר הרבה מתח ועניין במירוצים.

 

העונה, בפעם השלישית ברציפות, מוכתר עומר מנור כאלוף 'ספארקו'. עומר צבר 168 נקודות (לאחר הפחתת מירוץ אחד), 36 יותר מסגנו רוי ניסני שהגיע למקום השני. רן רינקר שלא נכח במירוץ סיום העונה, מסיים במקום השלישי עם 106 נקודות. טורניר זה היה היחידי בשנים האחרונות שחילק פרסים כספיים וגם הפעם קיבלו לשלושת המקומות הראשונים פרסים בסך כולל של 1,000 ש"ח מתנת ספארקו. חשוב לציין כי העונה גם הוענקה לראשונה מלגה בסך 1,500 ש"ח בה זכה רן רינקר שלא שילם עבור המירוצים והאימונים העונה. פרס נוסף בגובה 100 שקלים, הוגרל בין משתתפי המירוץ האחרון ובו זכה ירין שטרן.

 

התאריך למירוץ הבא בטורניר 'ספארקו קארטינג צ'אלנג'' עדיין לא ידוע, אך בינתיים תוכלו להסתפק במירוץ הקארטינג האובאלי היחיד בישראל (ואולי בעולם כולו) - 'ספארקו 500'. זה ייערך בחודש הבא ב'מרכז הקארטינג לטרון' והודעה מסודרת על כך תצא מייד לאחר שייסגרו כל הפרטים. עד אז, יארח 'מרכז הקארטינג לטרון' ביום שישי ה-04/07 את הסיבוב השלישי באליפות ישראל 'פורמולה ימאהה' והרביעי באליפות ישראל 'טווין קאפ'.

 

ודבר אחרון, טבלת האליפות הסופית בטורניר 'ספארקו קארטינג צ'אלנג' 3':

1 עומר מנור 168

2 רוי ניסני 132

3 רן רינקר 106

4 דרור לסט 93

5 דודי סטרוסלסקי 90

6 קים דגן 90

7 ירין שטרן 73

8 גבי פטריסקי 73

9 דור צימברג 71

10 אור מיכאלי 59

11 שמוליק פרנקו 37

12 אופיר זילביגר 33

13 אבי מייזלס 28

14 ים פלג 22

15 אור רום 19

16 דן יוחאי 17

17 אלון אדלר 16

18 הראל מדהלה 15

19 עופר פסטינגר 15

20 שמוליק בן שלוש 13

21 עמית פסטרנק 13

22 אסף כפתורי 12

23 אלעד קורן 10

24 זיו אילון 9

25 יוני ויניץ 8

26 מוטי מזור 7

27 יובל יוסף 1

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

×
×
  • תוכן חדש...