Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יצא לי היום לעבור עם הרכב בסביבות 7 במושבה הגרמנית (ממש מתחת לבהיים) , עמדו שם בכיכר אולי 100 איש מפגינים, כולם ערבים, כל השלטים שהם החזיקו היו כתובים בערבית וצעקו משהו שאין לי מושג, בנוסף אחד מהם עוד החזיק וניפנף דגל אם אני לא טועה של ירדן (?!).

דיי נבהלתי כי לא ראיתי משטרה ורק חסר שכמה מהם עוד יתחילו להתפרע ועכשיו לכו תעצרו דבר כזה.

ממי שעבר או שמע יש למישהו מושג על מה הם מפגינים ומה הם רוצים? ומה הקשר בכלל לדגל ירדן (או שזה לא היה ירדן, היה עם פסים ומשהו עם צבע ירוק לא בדיוק זוכר, אבל לא איראן \סוריה\לבנון ומצרים, הכי דומה זה לירדן).

אוהד.

פורסם

כזה דגל?

palestin.gif

אם כן, אז תכיר, זה הדגל הפלסטיני, משהו שצריך לדעת עליו אם חיים במרחב שלנו.

לגבי ההפגנה עצמה, זו עונת הנכבה עכשיו, כנראה הם צעקו על משהו בכיוון במקום לעשות משהו מועיל עם החיים שלהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש רק בעיה אחת והיא שאין דגל פלסטיני כי אין עם פלסטיני

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כן כזה דגל בדיוק עד כמה שאני זוכר,

בכל מקרה יש למישהו מושג מה הם רצו?

עוד כמה הפגנות כאלה ברצף עם יותר אנשים ובאמת לא יהיה מה לעשות...

אוהד.

פורסם
כזה דגל?

palestin.gif

אם כן, אז תכיר, זה הדגל הפלסטיני, משהו שצריך לדעת עליו אם חיים במרחב שלנו.

לגבי ההפגנה עצמה, זו עונת הנכבה עכשיו, כנראה הם צעקו על משהו בכיוון במקום לעשות משהו מועיל עם החיים שלהם.

זה לא הדגל הפלסטיני, זה הדגל של אש"ף.

פורסם

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%93%D7%92%D7%9C_%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A0%D7%99זהו גם דגלו של אש"ף, אבל לא רק, תשתדל לדייק. אם אתה רוצה, אני יכול להפנות אותך גם למקורות מקובלים יותר מוויקיפדיה.

לאוהד, הנכבה היא ההתייחסות של הפלסטינים להקמת מדינת ישראל, שמהווה מבחינתם אסון. הם כנראה רצו להזכיר את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תיקון לקישור ש NITCH נתן כאן

(אין דבר כזה "הדגל הפלסטיניזהו" :lol: )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

זה מה שקורה כאשר מגיעים מן הספר לכרך, הוא בשוק תרבותי

אירית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...