Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם ניסית לשאול בפורום חיפושיות ?

דורון הוא אכן שאל בפורום חיפושיות, וזה התשובה שהוא קיבל:

תיצור קשר עם רובי שיוסיף לך קיט הסבה לגוז'ונים עם אינסרטים זה עולה שם בסביבות ה-40$ ותוסיף לזה רק משלוח ומכס.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני פשוט מחפש פתרון קצת יותר מידי,

כבר חודש האוטו עומד כי יש זמן לעבוד רק בסופי שבוע ותמיד נתקעים בגלל חלקים קטנים. עקרונית, עכשיו הבעיה היא רק בגלל שהלכה לי ההברגה של פלאג אחד, אז זה או לקנות תותב או להחליף ראשים (בשביל זה אני צריך את הגוג'ון). כרגע אני מנסה לברר על האופציה של הראשים כי זה יהיה לי קצת יותר פשוט...

פורסם

מחפש לחבר סובארו שנות ה70 לחלקים. עדיפות לדגם קופה. עם גיר ידני 5 בלבד.

תשאירו הודעה בה"פ ואחזור אליכם.

משה.

תמונות של אביבית 085.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

חבר שלי מוכר חיפושית שנת 71

מצב סביר צריכה קצת פחחות

אנסה להשיג תמונות בהקדם

כמו כן לברר איזו יד (נדמה לי שניה)

המכונית עברה אוברול ועומדת על בלוקים

יורקי

פורסם

לך למסיכה באא מכללים חדרה הוא יודע לתקן את זה הוא תיקן לי גם אם חסר לך גוזונים דבר איתי אולי יש לי משהוא בחצר בנווה חיים חוץ מיזה בכול המנועים אותה מידה של גוזונים תגיד ליעקוב שאריה שלך אותך

אני כבר חודש עובד על המנוע ועכשיו חסרים לי גוג'ונים (studs). אני לא ממש יודע איפה אפשר לקנות, האם אפשר לקנות בכל ברגיה? איפה אפשר ליצר?, חשבתי לקפוץ אל חרט אבל אמרו לי שלא נהוג לחרוט אותם. מדובר ס"ה ב 4 גוג'ונים שמונעים ממני לסוע כרגע...

יש מקום באזור חדרה שיכול ליצר לי לפי מידות?

מדובר בגוג'ונים 8 ממ למנוע חיפושית עבור ראשי DP. הבעיה היא בגו'ונים האמצעים העליונים (צריך רק 4 כאלו) שמעט קצרים יותר מאשר לראשים של ה SP. גוג'ונים ממנועים DP 1600 יתאימו אם היה איפה למצוא...

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

היי הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום (צבא קודם לכל)

הדיאפרגמה של ה"מחלק" הזרקה של המרצדס שלי שבקה חיים..

למי יש מושג איפה אני יכול למצוא דבר כזה??

המרצדס היא מנוע 4 צילנדר 2300 סמק מנוע דגם ישן (שנת 88 )

תודה מראש על העזרה ירין אלקיים

פורסם

מחפש מנוע 350 (5700 סמ"ק) V8 של שברולט/GM במחיר הגיוני, לפנות ל: 050-953-3334

כ"כ למכירה מנוע 305 (5000 סמ"ק) V8 של שברולט + גיר במצב מעולה, לפנות ל: 050-888-2686

פורסם

למכירה - לא שלי, עבור חבר מאותגר רשת:

דודג' דארט 72 - פחחות ומכאני מצויין, טסט בתוקף ונוסע.

פרינץ 4. פח בסדר, מנוע ומכאני מצויין, למעט בעיה במשאבות הבלם בגלגלים.

נא לא לשלוח אלי ה"פ.

לפרטים - הרצל 057-5243808.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

למהירי החלטה הסאאב אחרי שיפוץ כללי פחחות חשמל ריפוד אוברול וכו...הוולוו במצב נסיעה הכל תקין הרכבים ימחרו במחיר מצחיק ביחס להשקעה ורק לשבוע ימים בלבד עקב נסיעה לפרטים ולא לקשקשנים 057-8886317 או 052-6330555

פורסם

מחפש דחוף גיר לסופה 93.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...