Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצב לא דומה-רכב שכור בדרום אפריקה לפני שנים...קופצת שוטרת מאחורי עץ במארב מהירות-הייתי בדרך לשיעור טייס במהירות כפולה בערך מהמותר-ליד בית ספר סגור בסופשבוע מוקדם בבוקר.השוטרת הודיעה לי שאני בדרך לכלא ללא אופציית קנס.התעקשתי שיגיע שוטר בכיר יותר-בדק את הנסיבות וביקש ממני להתייצב עם הדוח בזמני הפנוי אצל התובעת בעיירה הקרובה.התובעת ביקשה ממני לכתוב מכתב המתאר את הנסיבות כולל היותי תייר,שעה מוקדמת ובית ספר סגור,לציין שלא סיכנתי אף אחד והיא ביטלה את הדוח.כאמור לא דומה אבל...:-)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, באפריקה מזל שלא נתת לה 5 דולר שוחד ובתמורה היא ביצעה הפיכה והוציאה להורג את כל השלטון.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ג'רמי כתב:

מהתאור שלך זה נשמע כאילו נכנסת עם הרכב למרכז פירנצה, הוא אזור מותר רק לתושבי המקום, רכבי חלוקה, דו גלגליים ותחבורה ציבורית וכו'.

בכל כביש שמוביל לכיוון המרכז יש שלטים מרובים, עמודים, צבעים על הכביש ועוד המון דברים.

אפילו שלא הבנתי מילה, היה לי ברור שלשם אני לא אמור להכנס, והסתובבתי לאחור.

קצת עירנות וראש גדול היו יכולים לחסוך לך הרבה כסף.

מעניין שאחרי שחזרתי, עמית אחד שלי שהיה יותר מפעם אחת בפירנצה אמר לי שלא צריך לחשוב מכל העניין הזה כי הרשויות לא מסוגלים להגיע אל הנהגים, ולכן אין לעולם אכיפה.

יכול להיות שזה נכון לתושב אירופאי שמגיע לשם עם האוטו הפרטי שלו, אבל כנראה שעם רכב של חברת השכרה מקומית אי אפשר לברוח...

ראה את הקטע המודגש ( לא בצבע ):-D

כוונתי לא הייתה דווקא להקפדה על כך ואם זה כמו שאתה מתאררררררררררררר אז באמת הגזמה.

קטעים שאתה מצטט אותי עכשיו עם זה.

אומנם בפירנצה קלטתי את השלטים ולא נכנסתי, אבל מתישהו אחרי שכתבתי את ההודעה לעיל קיבלתי הביתה דו"ח מעיריית פיזה על כניסה לאזור אסור במרכז העיר...

בקיצור, גם תושב אירופאי עם רכב פרטי מקבל את הדוחות האלה, וכנראה שכשהראש בתוך ההנחיות של מערכת הניווט, לא קולטים את כל השלטים... :silly:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

תעשו מה שאני עושה בארה"ב.

משכיר רכב במזומן ונותן כרטיס אשראי שכמעט פג תוקפו.

אמנם אני לא מחפש לעבור עבירות אבל אם יוצאת אחת (כמו שהיו כמה פעמים) אז אף אחד לא יודע איפה אני.

ואני נכנס שוב לארה"ב בלי בעיות במכס.

זה הצליח עד היום יותר מפעם אחת אני מקווה שלא יהיו בעיות בעתיד.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, החלטתי לשלם. ניסיתי לשלם את בדוח באינטרנט כמו שמציעים במכתב שקיבלתי. זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי.

אחרי שאני מזין את הפרטים, במקום לראות את הסכום של הדוח אני רואה את הסכום + 2-3 יורו. וזה עוד אחרי העמלה

שהם מציינים שיש בתשלום באינטרנט, פשוט מרגיז.

מריח כמו מסחטת כספים נטו.

דרך אגב, האתר כמובן באיטלקית בלבד, התרגום של גוגל לא תמיד עוזר.

מה עלול לקרות אם אני לא משלם? הדו"ח הוא מעירית ונציה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עדכון לכל מי שנפגע או עומד להיפגע בעתיד מ"העוקץ האיטלקי". (שם מתאים, לא? 8))

לאחר קריאת השרשורים בנושא, פניתי לכמה קולגות מאיטליה וביקשתי רעיונות לדרכי התמודדות.

ניסיתי להבין כיצד מתמודדים עם תופעות דומות האיטלקים עצמם, ועד כמה חוקי כל העניין הזה.

לאחד מהקולגות היו קשרים במשרד לעריכת דין, ומשם הגיעה תשובה שמבהירה כמה דברים.

להלן ההודעה כלשונה, ולאחר מכן התרגום:

Hi Vadim

I got the answer from Italy:

In general most repeated traffic infractions in Italy are counted as one… unfortunately for your friend the infraction he commited is one of the 2 exceptions the Italian Law has... so each fine should be paid.

The best solution (if your friend happens to go back to Italy soon) is recur and present the case before the “giudice di pace” the judge for small cases, explaining that being Israeli and the signs only in Italian……not much chance to understand… etc etc

If your friend comes back to Italy he could be in moderate trouble if they stop him say for a police block.

Br.

בעברית:

באופן כללי, מרבית עבירות התנועה הנשנות באיטליה נספרות רק פעם אחת. דא עקא, נפלו חברי הקארזפורום על אחד משני מקרים יוצאי דופן בחוק האיטלקי... במקרה זה, נספרות כל העבירות ויש לשלם כל דוח לגופו.

הפתרון האופטימלי ע"מ להימנע מתשלום הוא לערער בפני בימ"ש השלום האיטלקי ולהסביר כי בהיותך ישראלי, השלטים באיטלקית לא ממש דיברו אליך, וכו'.

באם יחזרו הנקנסים לתחומי איטליה, אי תשלום הקנס עלול לצוף ולגרום לבעיות מסויימות. זה תקף בעיקר לבדיקות של שוטרי תנועה ומחסומי גבול.

בברכה.

נקודה נוספת שעלתה במהלך השיחה שלנו היא עניין הכניסה לאיחוד האירופי, לנמלי התעופה של איטליה וכד'. נראה ששם אין סכנה שהחובות יצופו, משום שלשם כך יש צורך בצו של האינטרפול, והם לא מתעסקים בזוטות שכאלו.

לעניין הייצוג בבית משפט השלום האיטלקי, ניתן להשתמש בשירותיהן של חברות עו"ד מקומיות שיטענו בשמכם ואין חובת נוכחות שם. כמה זה עולה והאם זה משתלם? אין לי מושג.

בקיצור - שלמו אם אתם יכולים, ואם לא שילמתם, אל תפחדו לטוס לאירופה או אפילו להיכנס לאיטליה. רק קחו מונית או סעו בתח"צ כשאתם שם.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלמו ! לאחר שלוש שנים החלו להגיע מכתבים מעורך דין בארץ ,יצחק אילת , והוא דורש על כל דוח פי 4 !!! למרות שהוא לא יכול לעשת כלום אם לא תשלמו אבל תיתכן בעיה באיחוד האירופי כפי שהוא מציין . מי שצריך עזרה

• תוכן חדש...