Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי , אני נהג חדש

בספח שקיבלתי אחרי שהוצאתי את הרישיון , רשום לי שהמלווה שלי נגמר ב-02 לרביעי

ז''א , היום בלילה .. יום שלישי ב-12 בלילה , זה השני לחודש

האם מותר לי לנסוע ברכב לבד או שאני צריך לחכות עד ל-3 לחודש ?

תודה רבה , אלכס

פורסם
מותר לך, לא צריך לחכות ל-3. מזל טוב.

תודה רבה :)

אני לא מבין למה כל הזמן אומרים שצריך לחכות יום נוסף , זה נשמע לי לא כל כך הגיוני

אם מישהו יוכל לאמת את הדברים אני אודה לו חח

זה מלחיץ אותי

פורסם
תודה רבה :)

אני לא מבין למה כל הזמן אומרים שצריך לחכות יום נוסף , זה נשמע לי לא כל כך הגיוני

אם מישהו יוכל לאמת את הדברים אני אודה לו חח

זה מלחיץ אותי

אנשים קיבלו על השטות הזאת שלילה חיכית 3 חודשים תחכה עוד 24 שעות מה יש?

רשום לך 02.04.08 ? מותר לך לעלות להגה לבד ב 03.04.08

זה החוק זה הנהלים זה מה יש לא אנחנו המצאנו אותם, חוק מרפי בסוף ידפוק אותך

תמיד תיכול לחכות ל12 בלילה ואז לעלות זה מה שרוב הילדונים עושים בכל מקרה,

שיהיה בהצלחה אל תפחד כולם עושים טעויות בהתחלה אחרי כמה שבועות צוברים ניסיון

כי בארץ שלנו מלמדים לעבור טסט לא מלמדים נהיגה בכללי, שיהיה בהצלחה.

פורסם

KooGi,

נרשמת לפורום וכנראה לא קראת את כללי האתר.

הספקת בהודעה אחת כבר לעשות מספר טעויות.

1. כותרת נושא צריכה להיות ענינית לנושא ולא משהו סתמי. לכתוב "יש לי שאלה חשובה מאוד" לא אומר מה הולך להיות בתוכן אולי השתלת לב, אולי החלפת מנוע.

2. חשובה מאוד ? אתה לא חושב שאתה מגזים בחשיבות ? עוד מעט תכתוב לנו שנשרפה מנורת הוינקר וגם זה חשוב מאוד.

3.לפני ששואלים, עושים חיפוש בפורום ומבררים אם יש כבר שאלות דומות שענו עליהן, באופן כזה לא מעמיסים עוד נושאים מיותרים שחוזרים על עצמם עוד ועוד, וגם מגלים ריכוז תשובות מדהים ומקיף בנושא שחוסך לך זמן המתנה ולעיסת נושא שנטחן עד דק פה בפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=172438

4. תזכור שמנהלים נועלים שירשורים כשלך, לפעמים יותר מהר ממה שאתה חושב. המופרעים במיוחד מקבלים השעיות מהפורום, מעקבים ונקודות חובה. אל תתחיל ברגל שמאל, אחרת תמצא עצמך בחוץ. (כל זה כתוב בכללי הפורום שהספקת לשכוח שחתמת עליהם בזמן הרשמה). http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

בהצלחה בהמשך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, אני במקומך הייתי נזהר. לא מספיק שאנשים חושבים שאתה עוכר דין, עכשיו עוד יחשבו שאתה מנהל. וזה, כבר המיץ של הזבל :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...