Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת אומרת שברגע שאתה מכניס עיוותים לסאבוופר - אם תגביר אותם יותר מידי, אתה תהרוס אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי ישבתי היום איזה שעה וחצי באוטו ואמרתי לעצמי שאני חייב ללמוד בעצמי לכוון כי אי אפשר לקפוץ למתקין כל פעם

הגיין של הסאב על מקסימום והבאס בוסט שלי זה עד 18DB

הבאסס בוסט פתוח על 10 DB בערך

הגעתי למצב שאני ממש אוהב איך שאני שומע ואין עיוותים

המגבר מוציא בגישור 150RMS ככה שאני לא ממש מנצל את הסאב שהוא 250RMS

בקיצור יש סיכון בזה שהגיין עד הסוף והבס בוסט בחצי ?

למרות שככה המתקין שאצלו קניתי את הסאב עשה לי בהתחלה

עשיתי רק נגיעות אחרונות ...

פורסם

א. כנראה שיש לך מגבר חלשלוש, כל הוואטים שמאטים האלה לא שווים גרוש אם המגבר לא מצליח לסחוב את הסאב.

ב. גיין מלא זה אומר שהמגבר כבר מזמן עבר את אחוז העיוות שהוא מוצהר עליו ואתה עוד דוחף לזה 10 דציבלים של עיוות.

ג. הסיבה היחידה שאני יכול להאמין שאתה אומר שאתה אוהב את הצליל היא כי כנראה לא שמעת מספיק מערכות אחרות שהן טובות כדי להבין עד כמה המצב אצלך גרוע - אני יודע שקשה מאוד להשלים עם כזה משפט וזה גם בטח נשמע לך מאוד מתנשא מצידי - אבל בדיוק ככה גם אני התחלתי.

אתה עלול לעשות נזק למגבר ולסאב - לשרוף את שניהם במילים אחרות.

המלצה חמה מאוד - תתחיל לחסוף כסף למגבר סביר, אפילו עם פחות "וואטים" אבל שיעשה את העבודה כמו שצריך.

ניחוש פרוע - המגבר שלך זה B52? במקרה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא , סיירה

55רמס לערוץ

150 בגישור

:cry:

אם אני מוריד את הבאס בוסט אני לא מרגיש את הבאסים

ואכן לא שמעתי מערכות ברמה ככה שאני לא יודע איפה אני עומד .

פורסם

לא נורא אחי כולנו {כמעט} התחלנו עם ציוד דיי מעפן וזול...

אני זוכר את המגבר הראשון שלי סופר סאונד...חשבתי שיש לי השמיעה הכי טובה...

פורסם

זה לא שאני חי בסרט שיש לי מוצרים היי אנד

סך הכל קומפוננטים הרץ דיצ'י סאב הרץ 10 אינץ ומגבר סיירה

אם הגיין עד הסוף ובלי באס בוסט אני בקושי מרגיש אותו דופק

זה אומר שהמגבר לא מזיז אותו בכלל , הבנתי נכון ?

פורסם

זה אומר שאו שהמגבר הזה לא מחווט נכון בכלל לסאב או שהוא ממש לא מתאים לעבוד איתו.

תנסה את הדברים הבאים:

א. - תהפוך את החוטים בסאב.

ב. - תכבה את המערכת ותנתק את RCA ימין מהמגבר של הסאב ותראה אם פתאום עובד לך חזק יותר, אני יודע שזה נשמע מטורף אבל לפעמים הטריק הזה עובד על המגברים הזולים, קרה לי בשני מגברים.

ג. תבדוק אם בHU שלך במקרה יש ווליום לשליטה על הסאב והוא על המינימום.

ד. אם את אחד הדברים שרשמתי אתה לא יודע, פוחד לעשות - תיגש למתקין או תבוא למפגש.

מציע לך לגשת למתקין ולבקש ממנו לחבר לך לסאב הזה מונובלוק סביר כמו הJBL בחתימה שלי או לייטנינג אודיו סדרת בולט - אפילו החלש שמוציא רק 150 RMS - לדעתי אתה תהיה קצת המום לגלות את ההבדלים בתוצאות.

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקיי

קודם כל יש לי מערכת מובנת פשוטה מאוד של סוזוקי ( טרבל , באסס על 0 )

לפני יומיים חבר ניסה לחבר לי סאב אחר של קיקר ואולי שהחלפנו בחזרה לא חיברנו את החוטים נכון

אני מתכוון לחוטים שנכנסים לסאב מאחורה , זה פלוס ומינוס אם אני לא טועה נכון ? (סלחו לי לא מתמצא בדברים האלה כל כך)

שאר הדברים אני ינסה

למרות שאני חושב שהמגבר הזה פשוט חלש ומההתחלה הוא היה על מקסימום גיין

פורסם

אני אתן לך עוד משהו לבדוק בחשבון.

במערכות האלה יש FADER - אם הפדר מכוון על משקל יותר גבוה ליציאה שדרכה הסאב לא מחובר (מדגיש לא מחובר) הסאב יושתק.

תוודא שהפיידר נמצא במצב מאוזן בין הרמקולים הקדמיים לאחוריים ואז תגיד עם הסאב פתאום התעורר לחיים.

נ.ב - עצה מאוד ידידותית, תעשה את הבדיקה הזאת בווליום נמוך לפני שהסאב הולך לעולמו.

אני מאמין שחיברו לך בעזרת מנחתים - יכול להיות שגם המנחת שדרכו הסאב מחובר (מנחת זה מתאם RCA) הוא בעל כיוונים והוא מושתק על המינימום שלו גם כן.

Pioneer TS-X150

פורסם

הפיידר על האמצע

וכן יש מנחת

אני זוכר שהוא נגע במנחת שהיה כבר מחובר והצליח לשחק בעוצמה של הרמקולים

פורסם

מה? זה לא ברור?

כי המוכר "אחשלו" ואמר לו שזה פצצה של מגבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

בדקתי את עניין ה- + וזה בסדר

הם מחוברים נכון

לא יודע מה יכול להיות חוץ מזה

שומעים סבבה לדעתי אבל הגיין עד הסוף והבאסס בוסט פתוח על חצי קצת פחות

פורסם

תחליף מגבר"."

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...