Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקנה לפני חודשיים ?

אני נותן לו לפחות 6 שנים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כבר החלטתי לא לקנות בגלל הדעות כאן וגם אין אחריות עליו..אם הוא יקרע שוב אין לי מה לעשות

תודה

נהגת בחוכמה.

זה הסאב הכי מוזנח שראיתי מעודי.

מה גם שהדגם הזה לא היה מבריק כמו אחים אחרים שלו..

פורסם

הסאב הזה היה בתוך תומקאר :-D?

הסאב הזה משול למת!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רמקול שתוקן אצל בעל מקצוע אמין חוזר למצב המקורי שלו ועובד בדיוק אותו דבר

אין זה אומר שהרמקול לא טוב אם הוא מתוקן במיוחד אם זה רק הכיפה

אבל הרמקול הנל לא שווה את הכסף הזה כי אתה תצתרך להשקיע עוד 100-150 שקל לתיקון כי הנייר שלו קרוע

אבל ב600 שקל אתה יכול להביא רמקול 12" אם תיבה

פורסם
רמקול שתוקן אצל בעל מקצוע אמין חוזר למצב המקורי שלו ועובד בדיוק אותו דבר

אין זה אומר שהרמקול לא טוב אם הוא מתוקן במיוחד אם זה רק הכיפה

לא הוא לא.

ו"רק הכיפה" זה אומר שכנראה והלך לו סליל, ולכן היא פורקה או התפרקה לצורך החלפה עם קיט של סליל.

זה יהיה בסדר לא להגיב אם אתה לא מתמצא בנושא כזה.

ולפותח הדיון:

אפשר להוריד ל 200?

וואו, איזו מציאה.

אתה כ"כ נעול על הזבל הזה (סליחה על הביטוי) אז תמהר שלא תתפספס לך העסקה המטורפת הזו!

אם כל כך הרבה המלצות להתרחק לא עוזרות לך ואתה "מוקסם" מהמחיר, אז הדיון הזה חסר טעם.

תתחדש (תתיישן)

:roll:

אגב, למה נראה לי שכבר קנית אותו אם הוא כבר בתמונת הפרופיל שלך?

אפילו בצחוק לא הייתי שם תמונה של כזה סאב, הוא נראה רע.

פורסם
לא הוא לא.

ו"רק הכיפה" זה אומר שכנראה והלך לו סליל, ולכן היא פורקה או התפרקה לצורך החלפה עם קיט של סליל.

זה יהיה בסדר לא להגיב אם אתה לא מתמצא בנושא כזה.

.

1.ברב המקרים בן הוא בן טלוי אצל מי תיקנת (לפעמים אפשר גם לעשות את הרמקול יותר טוב ממה שהוא היה בהתחלה)

2.יכול להיות שהלך לו סליל אבל הוא כתב שרק הכיפה הלכה אז כתבתי מה התוצאה של תיקון כזה

3.זה יהיה בסדר אם אני מבין טוב וממש טוב בעניין, אפילו יותר טוב מכמה אנשים שמתקנים רמקולים ובעלי שם

פורסם

ב 90 אחוז מהמקרים לא הולכת ה"כיפה" לבד.

זה מלווה בדרך כלל בסליל שרוף שפשוט עף דרכה.

אולי פה מרוב שהסאב ישן הלכה ההדבקה שלה, אבל כך או כך - שני דפים של דיון זה יותר מדיי על הפסולת הזו.. :lol:

• תוכן חדש...