Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראשית, ברצוני לברך את חבר מועדון החמש בני ל. לרגל השקת הרכב החדש. מי ייתן והרכב ישרת אותך נאמנה ב-0 תקלות (ועם ידיים כמו שלך זה לא רחוק מהמציאות)

שנית, אמנם איני חבר מועדון וטרם התחלתי לשפץ את הווספה שברשותי אך אני מתעניין מאוד במוטוריקה בכלל וברכבי אספנות בפרט.

ברור לי שרב המפגשים נערכים בסופ"ש עקב מגבלות זמן, עבודה, מיקום וכו'. עם זאת מפריעה לי מאוד העובדה כי אין באפשרותי להגיע למפגשים מכיוון שאיני נוסע בשבת.

יכול להיות ממש נחמד לי ולשכמותי אם יהיו מפגשים כאלה באמצע השבוע.

סימון.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
תודה לך ל' על כל מקרה רק יש טיפה בעיה אין לי שיחות בפון.. :oops:

למיטב הבנתי על פי המפה לפני מחלף לה גווארדיה יש פניה ימינה,זאת הכניסה לבאים מן הדרום?

או.קי ועכשיו התעוררה עוד בעיה,איך משם אני מגיע למחלף חולון(ביתה של חברתי):|...?

תביא אותה איתך כך תרויח זמן איכות איתה. היא בטוח יודעת להגיע

פורסם

במידה ויורד גשם ההשקה תדחה? או שהיא תתקים בכל מקרה? ואם יורד גשם יהיה מפגש? אני מגיע מירושלים ואני לא רוצה להתאכזב.

פורסם
פעם שניה - מי מגיע מהצפון ?????

להגיע משלומי ל-ת"א כבר יותר קרוב לעליזה מאשר להגיע לחיפה ?

או שזה בגלל ה "חומוס" ?

דרך הגב הפיתות כבר בטון.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מצטער על הדאבל אבל הינה משהו שמצאתי בקשר למזג האוויר

מחר - 14 מרס: גשם לפרקים עד אחר הצהריים

הלילה (יום ו') יירד גשם מקומי בצפון הארץ ובמרכזה. בצפון הארץ ייתכנו סופות רעמים בודדות. מחר צפוי גשם לפרקים בצפון הארץ וגשם מקומי במרכז. אחר-הצהריים ייפסקו הגשמים בהדרגה. רוחות מערביות ערות יינשבו במהירות של עד 50 קמ"ש, והים התיכון יהיה גבה גלי עד רוגש בגובה של 150 עד 350 ס"מ. טמפרטורת המים תהיה 18 מעלות.

קרדיט ל-ynet

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

חלמנו חלום.

לא ירד גשם וגם לא יירד גשם.

התוכנית ממשיכה כרגיל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כמו שחן פרחי כתב, ההשקה מתקיימת כרגיל.

אין גשמים במרכז:)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...