Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

www.fullgaz.co.il

ו... לא, אתה לא יכול לקנות GPZ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איזה רישיון הוצאת ? A1 או A2 ?

אם A1 אתה מוגבל ל 33 כ"ס , הכלי הכי "טוב" שתוכל לקנות הוא 250 סמ"ק, יש גם כאילו שהם 400.. אבל נדיר.

בכל מקרה כנס לפורום FULLGAZ , יש שם רשימה של כל הכלים לפי רישיון.

פורסם
איזה רישיון הוצאת ? A1 או A2 ?

אם A1 אתה מוגבל ל 33 כ"ס , הכלי הכי "טוב" שתוכל לקנות הוא 250 סמ"ק, יש גם כאילו שהם 400.. אבל נדיר.

בכל מקרה כנס לפורום FULLGAZ , יש שם רשימה של כל הכלים לפי רישיון.

ויש גם את הGS שהוא 500 סמ"ק

דרך אגב ... האופנוע שבתמונה שלך זה יוסאנג 250 נכון?

פורסם

יש לי את הGS אבל אם הבחור מוציא עכשיו רשיון הוא יכול מקסימום 250,תלוי בן כמה הוא.

אם הוא צעיר מדי מקסימום יוסאנג 125 כמו בתמונה

אייל

פורסם

אין את ה GS , הוא 500 ויותר מ 33 כ"ס , כל ה 500'אות שהיה פעם כבר אי אפשר לרכב עליהם, צריך רישיון בלתי מוגבל.

ולא ,זה יוסאנג 125.

פורסם
יש לי את הGS אבל אם הבחור מוציא עכשיו רשיון הוא יכול מקסימום 250,תלוי בן כמה הוא.

אם הוא צעיר מדי מקסימום יוסאנג 125 כמו בתמונה

אני מכיר משהו שרק בן 18 וכבר רוכב על יוסאנג 250, לא נראה לי שיש קשר לגיל

אין את ה GS , הוא 500 ויותר מ 33 כ"ס , כל ה 500'אות שהיה פעם כבר אי אפשר לרכב עליהם, צריך רישיון בלתי מוגבל.

ולא ,זה יוסאנג 125.

בקשר לGS נראה לי שהוא 30 כוח סוס בלבד ולכן נראה לי שמותר לרכב עליו.

פורסם

לא יפה להעליב.

יש לי בסביבות ה 50,(בכל מקום באינטרנט כתוב נתון אחר)

בן 18 יכול לרכב על 250 ולא יותר.

אייל

פורסם

זה עצוב שכשאני כותב עובדה - ואתה שולל אותי עם "נראה לי".

אז לא - GS זה יותר מ 30 כ"ס ! ואי אפשר לסוע על GS ללא רישיון A בלתי מוגבל !

ככה יותר ברור ?

פורסם

אין צורך להיות מתנשא, כי זה שכתבת עובדה זה לא אומר בהכרח שאתה צודק (הרי השם השני שלך זה עוד לא היינס, אם בכלל יש כאלה לאופנועים) , אולי במקרה הזה אתה צודק אבל לא בכל פעם שאתה מציב "עובדה" אתה בהכרח צודק.

פורסם

חשבת על עוד עובדה - לא צריך להיות היינס, כדי להסתכל באינטרנט ולבדוק כמה כ"ס יש ל GS ? ואז לעשות פעולת חיסור פשוטה ולהוריד מהסכום הנ"ל 33 ?

מה גם שישנה עוד אפשרות, והיא מניסיון אישי - האם טרחת לרגע לחשוב שהבחור שכאן "מתנשא עליך" כביכול אשכרה רצה לקנות אחד ? והלך ובדק ?

אף אחד לא מתנשא עליך - אתה שאלת שאלה , אני עניתי.

פורסם
אין צורך להיות מתנשא, כי זה שכתבת עובדה זה לא אומר בהכרח שאתה צודק (הרי השם השני שלך זה עוד לא היינס, אם בכלל יש כאלה לאופנועים) , אולי במקרה הזה אתה צודק אבל לא בכל פעם שאתה מציב "עובדה" אתה בהכרח צודק.

לא מכיר את שניר אבל אתה קצת נודניק אז כדי לסגור את העניין ל GS יש 42 כ"ס משמע הוא לא במגבלת הרישיון של A1.

אפשר לרדת מהנושא ?

• תוכן חדש...