Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה בעיה עם ההגה שעושה המון רעשים ולאחרונה מרגיש מאוד מוזר, התגלת נזילה של נוזל ההגה ועכשיו התקשרו ואומרים לי שצריך להחליף "יוניט לחץ שמן של הגה כוח" העלות 500 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה, זה נשמע סביר ??? מה זה היוניט הזה בכלל ?

תודה!

ינון.

פורסם

איציק, אי אפשר היה לנסח את כל השאלה בכותרת, לכן כתבתי רקע וציינתי שישנה שאלה שקשורה אליו בגוף ההודעה.

ולא יכולת גם לעזור תוך כדי ??? בדיוק אותך אני צריך... מה זה "יוניט לחץ שמן" ??? והאם צריך להחליף את זה בשביל לתקן נזילה ? לא פשוט מתקנים את הצינור או מחליפים אותו ??? ומקסימום ממלאים את הנוזל שחסר ??? מה זה היוניט הזה ? יש כזה דבר בכלל ?

תודה וסליחה.

ינון.

פורסם

איציק, אי אפשר היה לנסח את כל השאלה בכותרת, לכן כתבתי רקע וציינתי שישנה שאלה שקשורה אליו בגוף ההודעה.

ולא יכולת גם לעזור תוך כדי ??? בדיוק אותך אני צריך... מה זה "יוניט לחץ שמן" ??? והאם צריך להחליף את זה בשביל לתקן נזילה ? לא פשוט מתקנים את הצינור או מחליפים אותו ??? ומקסימום ממלאים את הנוזל שחסר ??? מה זה היוניט הזה ? יש כזה דבר בכלל ?

תודה וסליחה.

ינון.

שאלה פשוטה....יש לך ברירה ? (רמז: לא).

לא מכיר את ההגה בקליאו, אבל בה"כ נורמלי (הידראולי) בהחלט תיתכן נזילה משסתום הפריקה (אותו שסתום שאחראי על שיחרור לחץ במידה וההגה מסובב עד הסוף) - יכול להיות שאצלך יש משהו ששקול לחלק הזה (או שזה זה) והוא תקול.

אין לך ברירה, קודם כל תתקן - אחר כך, אם תרצה, תשלח מכתב זועם לקראסו ותבקש פיצוי (האוטו מודל 2000, הוא לא באחריות ?)

נ.ב.

תלמד לכתוב כותרת (אני עדיין לא מבין מה קשה לרשום בכתורת: "יוניט לחץ שמן ה"כ בקליאו שנת 2000, האוטו במוסך, דחוף")

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הרכב כבר לא באחריות... ולכן השאלה, גם ישנן בעיות נוספות כך שהחשבון לא יסתיים בזה, את הכותרת בסוף הצלחתי לכווץ עוד לפני שהצעת את גירסתך... אבל כשכתבתי את ההודעה מיהרתי מאוד וזה מה שיצא...

פשוט נשמע לי מוזר העניין... חשבתי שהם פשוט יתקנו את הנזילה או יחליפו צינור ויקחו על זה 500 ש"ח לפני מע"מ ועבודה... או איזה 800 ש"ח כולל הכל בשביל צינור חדש או משהו בסיגנון וזה כמובן מוגזם.

הרכב יצא מאחריות לפני חצי שנה... ובתזמון מושלם התחיל לעשות בעיות, הרכב עבר רק 31K ק"מ.

ינון.

פורסם
הרכב כבר לא באחריות... ולכן השאלה, גם ישנן בעיות נוספות כך שהחשבון לא יסתיים בזה, את הכותרת בסוף הצלחתי לכווץ עוד לפני שהצעת את גירסתך... אבל כשכתבתי את ההודעה מיהרתי מאוד וזה מה שיצא...

פשוט נשמע לי מוזר העניין... חשבתי שהם פשוט יתקנו את הנזילה או יחליפו צינור ויקחו על זה 500 ש"ח לפני מע"מ ועבודה... או איזה 800 ש"ח כולל הכל בשביל צינור חדש או משהו בסיגנון וזה כמובן מוגזם.

הרכב יצא מאחריות לפני חצי שנה... ובתזמון מושלם התחיל לעשות בעיות, הרכב עבר רק 31K ק"מ.

ינון.

תתקן ותדרוש פיצוי - אין לך מה להפסיד ואין לך הרבה ברירות.

תנמק את הדרישה שלך לפיצוי בכל האמצעים הכשרים והלגיטימיים (טיפולים בזמן, קמ נמוך להחריד, תנסה להשליך את הבעיה הזו על "תקלת יצור" של היצרן ולא טיפול כושל או נהיגה רשלנית). מה שתוציא מהם - ברכה.

(ושלא תבין לא נכון - יש מה להוציא מהם... תקלה בהגה כח, אפילו ברכב צרפתי :mm_tongu:, זה לא משהו שצריך לקרות אחרי 31K קמ או 3-4 שנים)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הייתה איזו נורה של הגיר שנדלקה לסירוגין מידי פעם ועכשיו הם אומרים שצריך להחליף חיישן בגיר... העלות, קרוב ל-1000 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה!!! מה זה ???????? הרכב לא זז בכלל.... רק יצא מתקופת האחריות...

אז אני שואל שתי שאלות, יש למישהו מושג מה זה החיישן הזה ולמה הוא יקר כלכך ? האם המחיר נשמע סביר ??? וחכו... זה עוד לא יגמר בזה... מה לעשות ? בינתיים הם מנסים להגיש בקשה למחלקת שירות כדי שיספגו את זה, אבל אם הם לא יסכימו אני לא יודע מה לעשות... אני יכול לקחת את הרכב למוסך אחר אולי...

עצות ???

ינון.

פורסם
הייתה איזו נורה של הגיר שנדלקה לסירוגין מידי פעם ועכשיו הם אומרים שצריך להחליף חיישן בגיר... העלות, קרוב ל-1000 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה!!! מה זה ???????? הרכב לא זז בכלל.... רק יצא מתקופת האחריות...

קוראים לזה רכב צרפתי :p :mm_tongu:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קוראים לזה רכב צרפתי :p :mm_tongu:

איציק

נו ברצינות... מה לעשות ? עזוב למה הבעיה קרתה... לא סוחטים ממני סתם ? חיישן בגיר ב-1000 ש"ח ?????

ינון.

פורסם

אולי זה יסתיים לא כלכך רע... סיימו לעבוד על הרכב ומחכים שאני אבוא לקחת אותו... אבל אני ממתין לבקשה לכיסוי חלקי או מלא של התיקון מצד שירות הלקוחות... נעשו 3 דברים בעצם, קודם כל הייתה בעיה בהתנעה והוחלף מצבר ללא חיוב כי יש אחד חדש מלפני כמה חודשים.

דבר נוסף זה אותו חיישן מסתורי בגיר... העלות שלו בסוף הייתה 700 ש"ח כולל הכל ופה כבר אושר השתתפות של 50% כלומר העלות תהיה 350 שזה כבר משהו.

ודבר אחרון זה ה-"יוניט לחץ שמן" ששם אני ממתין להחלטה בעניין הכיסוי... אם זה יאושר אז כל הסיפור יעלה פחות מ-1000 ש"ח שזה כבר מתחיל להיות סביר, אני מקווה שכך יהיה.

מסתבר שהם לא לגמרי "רעים", מדובר במוסך המרכזי של רנו בתל אביב.

ינון.

פורסם
אולי זה יסתיים לא כלכך רע... סיימו לעבוד על הרכב ומחכים שאני אבוא לקחת אותו... אבל אני ממתין לבקשה לכיסוי חלקי או מלא של התיקון מצד שירות הלקוחות... נעשו 3 דברים בעצם, קודם כל הייתה בעיה בהתנעה והוחלף מצבר ללא חיוב כי יש אחד חדש מלפני כמה חודשים.

דבר נוסף זה אותו חיישן מסתורי בגיר... העלות שלו בסוף הייתה 700 ש"ח כולל הכל ופה כבר אושר השתתפות של 50% כלומר העלות תהיה 350 שזה כבר משהו.

ודבר אחרון זה ה-"יוניט לחץ שמן" ששם אני ממתין להחלטה בעניין הכיסוי... אם זה יאושר אז כל הסיפור יעלה פחות מ-1000 ש"ח שזה כבר מתחיל להיות סביר, אני מקווה שכך יהיה.

מסתבר שהם לא לגמרי "רעים", מדובר במוסך המרכזי של רנו בתל אביב.

ינון.

ברוך הבא לעולם הקליאו .

ומנסיון המוסך המרכזי בת"א :mm_nah:

פורסם

1356 ש"ח... זה מה שהם רוצים... בתשלום יש סעיפים מעצבנים במיוחד...

בדיקת גיר 80 ש"ח...

בדיקה ממוחשבת עוד איזה 80 ש"ח

נסיעת מבחן!! 40 ש"ח

ועוד ועוד... כל המחירים לא כוללים מע"מ...

הסיפור של היוניט לחץ שמן יוצא כרגע 807 כולל מע"מ ועבודה... אני מקווה שגם פה תהיה השתתפות, זה ימתיק את הגלולה.

ינון.

פורסם

הסיפור של היוניט לחץ שמן יוצא כרגע 807 כולל מע"מ ועבודה... אני מקווה שגם פה תהיה השתתפות, זה ימתיק את הגלולה.

ינון.

ברנו אין דבר כזה שנקרא גלולה... ברנו בד"כ מדובר בנר דרך התחת (כמו שהיינו תינוקות, לפני 24-23 שנה...) - ובמקרה הטוב מדובר בנר קטן יחסית, כזה שלא מכאיב.

בקיצור, תתחילו להתרגל לזה :p אני מקווה שהנר הפעם היה קטן ולא השאיר טראומה למקרים הבאים :p

:wink:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ברנו אין דבר כזה שנקרא גלולה... ברנו בד"כ מדובר בנר דרך התחת (כמו שהיינו תינוקות, לפני 24-23 שנה...) - ובמקרה הטוב מדובר בנר קטן יחסית, כזה שלא מכאיב.

בקיצור, תתחילו להתרגל לזה :p אני מקווה שהנר הפעם היה קטן ולא השאיר טראומה למקרים הבאים :p

ככה זה באוטו ארופאי. לפעמים זה רק נר קטן, ולפעמים זו כל החנוכיה :twisted::twisted::twisted:

• תוכן חדש...