Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הןרדתי ומחקתי את החמור, אבל הנורטון שלי נותן לי כל הזמן הודעה על מודולים לא מוכרים בין אם אני מנסה להתחבר לאינטרנט, או כל תוכנה אחרת מנסה. מה זה מעיד? שהיה וינרוס בחמור שפגע לי במערכת? אם כן, אז מה עושים?

תודה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בהחלט, אנטי וירוס יש רק אחד בכל העולם כולו וקוראים לו NOD32 פה זה מתחיל ושם זה נגמר (לפרנואידים ניתן להתקין קספרסקי עם חבילת הרס עצמי מובנית למחשב)

פורסם

כן, מצטרף להמלצה על NOD32 ,למרות שיש לו בעיה קטנה עם מיילים באופיס 2007 תחת ויסטה שלפעמים גורמים להתרסקות המודול שאחראי על המיילים. לא משהו שנראה לי שמישהו כאן יתקל בו.

עם זאת, אני מנסה בימים אלה מוצר חדש של סימנטק :

end point protection שהוא מן אנטי וירוס משודרג שכמעט לא נוגס משאבי מערכת , ועושה רושם שהוא עובד טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

NOD32 PWNZ!:)

משתמש בה כבר די הרבה זמן , גרסא 3.0.621.0

עדכונים כל כמה שעות.

זיהוי אדיר:)

וממש לא מכביד על המחשב [ויש לי מחשב וואחאד ענתיקה]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ניסיתי תקופה את כל האנטי וירוסים (כולל כמובן NOD32,AVG וכ"ו)

קספרסקי עולה על כולם בענק

יש לי את הגרסא של ה30 יום שנגמרים פשוט מוחקים ומתקינים מחדש

מוצא יותר מכולם (כולל ריגול) מתעדכן אוטומטית המון ולא מרגישים אותו ברקע

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני היום משתמש ב NOD32 .

עד עכשיו השתמשתי ועבדתי עם כמעט כולם , האנטיוירוס שאני הכי אהבתי היה Pandas ללא ספק קליל עושה את העבודה בצורה מצויינת ולפי דעתי הכי טוב .

אז למה אני משתמש ב NOD32? כי יש לי מקורי מהעבודה לשעבר :lol:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
ניסיתי תקופה את כל האנטי וירוסים (כולל כמובן NOD32,AVG וכ"ו)

קספרסקי עולה על כולם בענק

אכן, הטוב ביותר. בחבילת ה INTERNET SECURITY ה FIREWALL חוסם גם פרסומות ובאנרים למיניהם ! מדהים כמה WALLA ו YNET יותר לבנים אחרי שמנקים מהם את הבאנרים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...