Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי מחשב הצתה.

מוסכניק שלי מציע לי אחד עם אחריות במחיר 2200 לא כולל מע"מ והתקנה.

האם יש דרך להוזיל את הסיפור?

תודה

פורסם

זה כבר הוסבר כמה פעמים.

חוסר ניצוץ במצתים עלול לגרום לכך שהמתח בתוך סליל ההצתה יעלה למתח גבוה מאוד שיפרוץ בתוך סליל ההצתה עצמו וישרה מתח חוזר בסליל הראשוני שבו ומתח זה עלול לחזור אחורנית אל מחשב נהול המנוע ולפגוע בו.

מצבים אלו, בגלל מצתים לא מקוריים, כבר מוכרים במכוניות פיאט פונטו "ספייס" ואיני יודע אם בדגמי מכוניות של ימרנים אחרים גם זה קיים שם. בכל מקרה תופעה של חוסר פריצת ניצוץ במצת עצמו עלולה לגרום לתקלות כאלו בכל רכב כלשהוא.

במכוניות ישנות יותר היה מודול הצתה נפרד שהוא היה עלול להפגע וזה היה זול יותר להחליפו מחחשב נהול מנוע מודרני שמודול ההצתה משולב בו פנימית.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...