Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר דקות במהלך נסיעה, בזמן שהמערכת מנגנת, הרמקולים הקידמיים (שניהם) חדלו לעבוד ביחד.

כרגע הרמקולים האחוריים והסאב ממשיכים לפעול כרגיל אך הקדמיים עדיין בדממה.

בדקתי דבר ראשון אם פיוזים נשרפו, אך הכל תקין.

פרקתי את הרמקולים הקדמים כדי לראות שאין חיבורים רופפים וגם שם אין בעיה והכל תקין.

מה השלב הבא בבדיקה?

תודה למסייעים

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

באיזו תצורה המערכת מחוברת?

2 מגברים על חמשת הרמקולים?

מגבר אחד שמפעיל את כולם?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

2 מגברים על כל החמישה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ניסית לבדוק בצד של המגבר לחיבורים רופפים?

אולי חוט כלשהו יצא מהמגבר ומקצר על יציאה אחרת.

אולי יצאו הRCA מהרדיודיסק\מגבר? [קרו דברים מעולם:p]

יש לך מגבר 4 ערוצים + מונובלוק?

אולי הקדמיים התחילו לקנא:p

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1479857&postcount=1

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לי קרה משהו דומה מאוד גם אצלי הקדמיים של הקופננט הפסיקו לעבוד אך הטוייטרים כן עובדים וגם אני בדקתי פיוזים וחיבורים והכל סבבה מה זזה יכול להיות?..

פורסם

נבדוק את החיבורים של האחורייים בזה הרגע ונעדכן בתשובה.

מקווה שזו הבעיה.

ל'

פורסם

elik0 בדקתי את החיבורים בחלק האחורי אל המגבר, הכל היה במקום שום דבר לא היה רופף או מנותק והכל חזר לפעול כרגיל.

(בלי שנגעתי בשום חיבור).

מבולבלים?

אני עוד יותר.

:roll:

ל'

פורסם

יש לך רב מודד בשלוף?:)

תנסי לחבר את הרמקולים האחוריים ביציאות של הרמקולים הקדמיים, גם בווליום הכי נמוך, רק כדי לבדוק שהיציאות תקינות.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

עובדים. תהני.

אולי הRCA נדפק. וכאשר יש תזוזה הוא מפסיק יש נתק. ויש זווית מסויימת הוא חוזר.

תשחקי עם הRCA של הקדמיים. תראי הם מתנתקים כאשר את נוגעת בכבל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
יש לך רב מודד בשלוף?:)

תנסי לחבר את הרמקולים האחוריים ביציאות של הרמקולים הקדמיים, גם בווליום הכי נמוך, רק כדי לבדוק שהיציאות תקינות.

לא אין.

כמו ש"אבא של משי" :wink: אמר, בינתיים הם עובדים, אז נמשיך להאזין למוזיקה ולהנות.

במפגש הקרוב אני אשמח אם תעיפו מבט על המערכת.

ל'

פורסם

אני כבר מכין ארגז כלים:p

נשתמע.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

הייתה לי בעיה דומה, וגיליתי שהמושב האחורי לחץ את הכבל לקרש שעליו יושבים המגברים (במיקרה שלי היה זה הרמוט) ואז כל פעם שאנשים היתיישבו מאחורה הם לחצו על הכבל עוד ועוד קצת עד שהוא נישחק, (התקנה לקויה של המושב לאחר שהחלפתי משאבת דלק :oops:).

אז מה שאני בא להגיד שיכול ליקרות לך גם משהו בסגנון, שמשהו לוחץ על ה RCA (לדוגמא) ופשוט שוחק אותו לאט לאט (וכך זה גם לא קורה בצורה מיידית לאחר שינויי כלשהו - או התקנה ראשונית - ואז בום - לא עובד), כך שאם התקלה חוזרת כדיי ליבדוק חיווט.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...