Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

אני קורא כאן הרבה בפורום ויכול לציין ולהודות כאן , פעם נוספת, לחברי הפורום על שעזרו לי בבחירת

(למרות שלא קניתי עדיין) מגבר וסאב (מתלבט בין הקומפ ל-CVR,מגבר וסאב אמורים להיות בדייהו לאנוס 5 דלתות).

את המערכת התחלתי להתקין עוד לפני שהיכרתי את הפורום , אני מודע לנושא כאן של במה קידמית וכו' אבל הנושא שלי הוא כדלקמן:

הרבה פעמים בזמן ששומע מוזיקה ברכב , לא רק שמרגיש כאילו הסאונד מגיע מקדימה ולא מהרמקולים האחוריים החזקים והטובים הרבה יותר , אלא גם מקבל תחושה של סאונד היקפי.

מכאן,עולות לי מס' שאלות:

1. האם יש חובה שתהיה במה קידמית או שיכולה להיות גם אחורית ,בנפרד או במקביל -שיקול של טעם השומע ו/או עניין בסיסי של סאונד?

2. האם כאשר יש מאחורה רמקולים שהם 4WAY ואפילו 5WAY (כמו אצלי), ייתכן והרמקולים האלה הם אלה שמספקים או יכולים לספק את הסאונד ההיקפי ואת הבמה הקידמית ואולי אף למעשה מעין מבטלים את הצורך בקומפוננט מקדימה?

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

ולגבי הסאונד ההיקפי,

נראה לי שאתה קצת לא מדייק.. הרי גם בקולנוע בונים את המערכת רמקולים כשהיא סובבת את השומע ובכלל זה רמקולים אחוריים או לצורך תחושת ה"סראונד".

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

ברכב אין לך סוראונד הצליל הוא סטראו משמע 2 ערוצים ולא5.1

לגבי הרמקול 80WAY שלך זוהי אינה אינדיקציה לטיבו של הסאונד וכמובן שאין לך באמת 5WAY אלה מיד וכמה אלמנטים לצלילים גבוהים.

הבחור מעלי רצה להגיד שבמופע אין לך שתי במות, יש רק אחת וכל הרמקולים הם מקדימה, יש לזה סיבה8)

פשוט לא ניסחתה את שאלתך כמו שצריך כי על כל שאלה יקפצו עליך כאילו אתה רוצה להגיע למקום ראשון בתחרות SQ העולמית.

אבל בקיצור קומפ' טוב מקדימה שמוגבר ומכוון היטב פלוס סאב אפשר להגיע למצב שאתה בכלל לא תבחין בזה שאין לך רמקולים אחוריים, וכאשר יש רמקולים מאחורה ומקדימה אתה שומע איחור מסויים והד במקרים קיצוניים בין הקדימה והאחורה לכן מומלץ לא לעשות סלט ברכב.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

5.1 ברכב זה לא דבר חדש:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש גם 7.1.

תלוי מה אתה רוצה לקבל.

1.אם אתה רוצה לשמוע מוזיקה ברכב אז תתקין קומפוננט טוב שתים, שלושה חלקים.

2.אם אתה רוצה לראת סרטים ברכב (שזה לא מומלץ) אז כן אתה צריך 7.1, או 6 ערוצים ובאס סטריאו מאחורה.

חוץ מזה יש גם במה עקפית, אבל במוזיקה יום יומית זה לא משפעה על אפקט, ואין מזה תועלת.

יש מוזיקה ווקלית, ואינסטרומנטלית שהיא מאוחדת לסראונד 5.1 ומעלה, אבל אין הרבה ולא תשמה את זה כול יום, וגם בתך לא תוך כדי שאתה נועג, זה לא אפקטיבי.

• תוכן חדש...