Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום רובר 200 אוטומטית 1600 שנת 99 שעשתה רק 40K במצב מצויין. אני מוכרח להודות שהרכב הזה פשוט יפה (צבע כסף) !...נדלקתי :)

חשבתי על להחליף את האקסנט (הורודה דרך אגב...) שלי ברכב הזה.

אני ממש לא מבין ברובר, פרט לזה שאני מבין שהשוק של הרכב הזה בקנטים, עקב עלויות אחזקה יקרות, וחוסר במוסכים מטפלים.

מה אתם אומרים על רובר מבחינת אמינות (חשוב ביותר!),התנהגות כביש והנאה מהנהיגה?

שווה בכלל להתעסק עם הרכב הזה ? וכמה נהוג לשלם עליהן מתחת למחירון ?

דא, אני עושה בערך 20K בשנה...מישהו יודע מה צריכת הדלק שלה ?

תודה.

פורסם

לפי דעתי, אם אתה יכול - לעבור!

אני חושב שאין היום חברה שמציעה מוצרים מפנקים כמו רובר במחירים האלה.

בקשר לאחזקה, תראה, אני לא מאמין שהיא תהיה יותר יקרה לאחזקה מקליאו/206 או כול רכב מקביל. אני כן חושב שהיא תיתן יותר בתמורה.

שלא יהיו לך ספקות! הרכב כן מתקלקל לעיתים, וכן יש בעיות.

אבל מה לעשות, בכול רכב זה ככה....

זה רכב יפה, מבפנים האווירה כמעט סלונית (והרבה יותר מרשימה משאר הסופר-מיני), המנוע נמרץ מאוד ובגדול הרכב מהנה.

בקשר למוסכים? תאמין לי לא חסר.

תגיד לי מאיפה אתה בארץ, ואני יימצא לך מוסך מורשה. קל"ב.

כמה אפשר להוריד מהמחירון?

תלוי..

תלוי רק בבעל הרכב, יש כאלה שיסכימו להוריד לך 25% ויש כאלו שירצו מחירון.

בכול מקרה אני בטוח שאם תקנה, ההנאה מובטחת.

פורסם

בתור בעל יונדאי , אתה עלול לשים לב לתופעה שקיימת ברובר אבל לא קיימת ביונדאי שלך : הרובר מתקלקלת .

רובר זה לא רכב שנפוץ מאוד בארץ , מה שאומר , כמו שציינת , שאין הרבה מוסכים מורשים , ואף אחד לא ממש יודע איך מטפלים באוטו הזה .

מנטה יגיד לך , שזה שהיא מתקלקלת זה לא כל כך נורא , ויש מוסך מורשה בכל עיר כל עוד היא ת"א , אבל אני יכול להגיד לך בתור אחד שכבר שנה מסובב את הסוויץ ולא חושש שהאוטו לא יניע , זה שווה הרבה בשקלים ובנוחות , האוטו הכי מפנק בארץ לא יעזור לך כשהוא במוסך.

עצתי : רד מהרובר , את הסיבות אמרת בעצמך בתחילת השירשור , האוטו לא סתם לא נמכר ולא נפוץ ( וגם כשהוא נמכר זה מתחת למחירון ) .

עצה נוספת : למען שלום הציבור, צבע את היונדאי בצבע שפוי .

עריכה : זו המלצה להישאר עם יונדאי , לא לקנות אחת , ולהיתרחק מרובר כי זה נידח .

פורסם
בתור בעל יונדאי , אתה עלול לשים לב לתופעה שקיימת ברובר אבל לא קיימת ביונדאי שלך : הרובר מתקלקלת .

רובר זה לא רכב שנפוץ מאוד בארץ , מה שאומר , כמו שציינת , שאין הרבה מוסכים מורשים , ואף אחד לא ממש יודע איך מטפלים באוטו הזה .

מנטה יגיד לך , שזה שהיא מתקלקלת זה לא כל כך נורא , ויש מוסך מורשה בכל עיר כל עוד היא ת"א , אבל אני יכול להגיד לך בתור אחד שכבר שנה מסובב את הסוויץ ולא חושש שהאוטו לא יניע , זה שווה הרבה בשקלים ובנוחות , האוטו הכי מפנק בארץ לא יעזור לך כשהוא במוסך.

עצתי : רד מהרובר , את הסיבות אמרת בעצמך בתחילת השירשור , האוטו לא סתם לא נמכר ולא נפוץ ( וגם כשהוא נמכר זה מתחת למחירון ) .

עצה נוספת : למען שלום הציבור, צבע את היונדאי בצבע שפוי .

עריכה : זו המלצה להישאר עם יונדאי , לא לקנות אחת , ולהיתרחק מרובר כי זה נידח .

אין לי מילים אחרות להגיד לך חוץ מ-מה אתה מזיין את השכל?!

איזה רובר בדיוק יש לך?

פורסם
אני לא מאמין, קראתי המלצה על יונדאי בקארזפורום.

מה קרה, אלוהים, העולם השתגע?

העולם אכן השתגע. ו- idokk ממש לא בסדר, לדעתי. אני חושב שזה נהדר שנעם מתעניין בהחלפת הגרוטאה שלו. (שאמנם מניעה כל בוקר, וופ-די-דו, אבל היא זוועה לנהוג עליה, משתתף בצערך עידו)

לא לשכוח - בפורום הזה יש גם אנשים שמעוניינים בחדוות נהיגה. לא רק במכוניות משעממות וחסרות ייחוד. אפשר לומר בעצם שבשביל אותם האנשים הפורום הזה קיים. לא בשביל הישראלי התורן שרוצה אוטו אמין וסחיר ומצידו שיסע כמו טרקטור.

אז לא יודע אם הרובר היא האופציה הכי טובה (היא אופציה סבירה אם מורידים הרבה מאוד מהמחירון ולא דואגים אח"כ למכירה). ואני לא יודע עד כמה היא אמינה (אבל לא כל מכונית שנחשבת לא אמינה גם לא מניעה כל בוקר. מעולם לא קרה לי שהרכב הלא אמין שלי לא הניע, אלא רק אם נגמר לו המצבר). אבל לפסול אותה בגלל שיונדאי כן מניעה? זה כמו לפסול 911 טורבו כי אין בה הרבה מקום בבגאז'. (בעצם זה יותר גרוע).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
התנהגות כביש והנאה מהנהיגה ?

צריכת דלק ?

בכמה הן נמכרות מתחת למחירון ?

יש לי ניסיון קצר עם רובר 214 ידנית.

התנהגות הכביש סבירה אבל האחיזה לא מבריקה בכלל. ההיגוי רך וחמאתי בסגנון אמריקאי - ממש לא משהו. המנוע לעומת זאת מעולה. יש לשער שמנוע ה-1600 סמ"ק הוא אפילו טוב יותר.

לא הייתי מרוצה גם מאיכות הפנים. יותר מדי רעשים וקרקושים ובכלל זה לא נראה מורכב משהו... גם החומרים סתמיים בשביל מכונית שאמורה להיות מפוארת יחסית לקומפקטית קטנה.

צריכת דלק וסחירות - לא יודע. יש לשער שהצריכה סבירה והסחירות גרועה ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...