Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש איזושהיא דרך לשים רמקולים בדלתות של פונטו?

Duck
שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי פונטו שנת 2000(עשיתי חיפוש ומצאתי רק תשובות על ספייס ולי אין ספייס :) ) ואני רוצה לשים רמקולים בדלתות כי כבר שרפתי 2 זוגות רמקולים של 3.5 אינצ' ונמאס לי...

אז חייבים לשים בדלתות כי בדשבורד יש מקום רק ל3.5

עכשיו הלכתי לתומקאר והוא אמר לי שהוא ישים לי בדלתות אבל אני לא בטוח שהוא יכול בגלל המנגנון של החלון חשמל

שמעתם פעם על מישהו ששם בפונטו רמקולים בדלתות?

תודה! :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטבעת עץ היא רק להגבהה, למניעת מגע עם החלון. אם מגנט הרמקול אינו גדול, לא יהיה צורך גם בזה.

ואל תפחד, טבעת עץ היא רק מבפנים. מצפים אותה בבד\סקאי בצבע הדלת. לא תשים לב שהיא שם.

ואם אתה רוצה להשתגע - פיברגלאס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טבעת עץ היא טבעת בעובי ההיקף של הרמקול או יותר, ויושבת צמוד לדלת.

ואלה יושב הרמקול + הרשת שלו.

ממלץ לצפות אותה בבד. והיא מונעת מהמגנט של הרמקול לגעת בכול דבר זז או לא זז

זה הפיתרון הכי מהיר ופשוט .

ממלץ ביותר וקל לבצוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפונטו עם חלונות חשמל יותר קל לעשות בניים משום שאין את הידית שברגע שכשיש בנייה יש מגבלה מסויימת עם הידית הנה צירפתי לך תמונות מהבניה בפונטו שלי בברכה אור.

DSCF2164.jpg

DSCF2162.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפונטו עם חלונות חשמל יותר קל לעשות בניים משום שאין את הידית שברגע שכשיש בנייה יש מגבלה מסויימת עם הידית הנה צירפתי לך תמונות מהבניה בפונטו שלי בברכה אור.

תודה גבר :) ולא הייתה בעיה להכניס אותו בדלת נכון? היה מספיק מקום? אני מדבר מבחינת אורך :) תודה אחי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...