Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפותח השישרשור, אם אתה מעוניין אצלי ברכב מותקנים ככה:

קופוננטים מורל פולס

מגבר פולס אודיו 4400

סאב קיקר סי12 בתיבה אטומה של 28 ליטר.

אתה מוזמן לבוא אלי (אני גר בשוהם שזה 10 דקות מנתב"ג) ולהתרשם מהמערכת, אתה תבין כמה שרמקולים מאחורה זה מיותר אם יש לך קופוננטים איכותיים.

בכל מקרה אם אתה מעוניין לשמוע את הרכיבים, אני אשמח לעזור לך

אוקיי

וכן אני לא שם שום דבר מאחורה אני ישים כבר סאב עדיף

עוד משהו היום הייתי באיזה מקום אחד שמתעסק בזה

סיפרתי לו מה אני רוצה לקנות וזה מה שהוא אומר

בקשר לקומפוננט הוא אמר שמורל זה קומפוננט ברמה מאוד נמוכה והציע לי קומפוננט של סאונדסטרום

בקשר למגבר הוא עושה המגבר של פולס זה חרא של מגבר שלא מוציא באמת 100רמס הוא אמר אולי מקסימום 20

הוא אומר שזה מגבר עם מדבקה וחברה לא ידוע והציא לי מגבר של SHARK ( בחיים לא שמעתי עליהם )

בקשר לסאב לא דיברתי איתו כי התאכזבתי לשמוע ממנו את הדברים האלה

בקיצור הוא אמר שמה שאני רוצה זה דברים ברמה מאוד נמוכה והוא מתעסק רק עם חומרים איכותיים

מה דעתכם ?

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתרחק מהחנות.

הוא פשוט מנסה 'לדחוף' לך את מה שנשאר לו במלאי.

תמצא מתקין אחר.

תמסור לו שייבושם לו עם הציוד שלו, הבחירות שלך היו טובות משלו בהרבה.

פורסם

הפולס אודיו מגבר מעולה למחיר שלו והוא כן עומד בהצהרות שלו.

הוא העתק כמעט מושלם של הMAC Z4200

ותתרחק מהחנות שציעה לך את השארק. זה כנראה עוד קרדינל פלטינוזבל סיני עם מדבקה אחרת.

על הפולס אודיו יש רק ביקורות טובות.

התקנתי יותר מ10 כאלה וכולם היו מרוצים ממנו.

לבעלי תקציב נמוך זה המגבר היחיד שאני ממליץ עליו.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

SHARK, הכרישים חוזרים, איכות יפנית לפנים!

כן בטח, ממש תתרחק מהמתקין הזה, חרטטן, מדבר על מגבר מדבקה, ובעצמו מציע עוד יותר מדבקה ממדבקה.

משום מה אני בטוח גם שהסאונדסטרום שהוא הציע לך לא עושה על האיכות של מורל.

:-) just smile
פורסם
אוקיי

וכן אני לא שם שום דבר מאחורה אני ישים כבר סאב עדיף

עוד משהו היום הייתי באיזה מקום אחד שמתעסק בזה

סיפרתי לו מה אני רוצה לקנות וזה מה שהוא אומר

בקשר לקומפוננט הוא אמר שמורל זה קומפוננט ברמה מאוד נמוכה והציע לי קומפוננט של סאונדסטרום

בקשר למגבר הוא עושה המגבר של פולס זה חרא של מגבר שלא מוציא באמת 100רמס הוא אמר אולי מקסימום 20

הוא אומר שזה מגבר עם מדבקה וחברה לא ידוע והציא לי מגבר של SHARK ( בחיים לא שמעתי עליהם )

בקשר לסאב לא דיברתי איתו כי התאכזבתי לשמוע ממנו את הדברים האלה

בקיצור הוא אמר שמה שאני רוצה זה דברים ברמה מאוד נמוכה והוא מתעסק רק עם חומרים איכותיים

מה דעתכם ?

שמע אני לא אתיימר להיות מבין גדול במערכות, אבל אני חושב שהציוד שאני הרכבתי באוטו שלי ממש נותן תמורה טובה.

אם אתה רוצה בשישי בבוקר אני באזור פ"ת עם האוטו אם זה עוזר לך, אם לא אתה יכול לתאם איתי בהודעות פרטיות מפגש ביננו, תשמע את המערכת, מבטיח לך שהמוצרים לא גרועים כמו שבעל החנות אמר לך, ההפך אתה רק תהנה

פורסם

טוב הבחירה הסופית שלי לגבי המערכת ייעוץ אחרון בבקשה מצטער על הדיון החדש שפתחתי לא ידעתי שאסור

ככה בגלל שהתקציב דיי מגביל אז אני מוותר על הסאב בנתיים

היום אני הולך להוד השרון ואחד שהוא בעל של אחות של חבר טוב שלי אז הוא אמר שהוא יסדר לנו מחיר טוב

אז מגבר - JBL 75.4 ( במחיר טוב כנראה )

קומפוננט ההתלבטות שלי זה או מורל פולס או JBL 6507

עכשיו לשאלות האחרונות אני בעיקר בעניין של מוזיקה שחורה ( כן בלי סאב דיי באסה בנתיים )

איזה קומפוננט עדיף זאת ההתלבטות שלי ...??

ולפי מה שהבנתי זה מגבר מצויין מוציא 104רמס (נכון?) מה עוד שזה JBL שזה שם!

אם לא יסתדר עניין המגבר במחיר טוב אז אני יקח את ה פולס 4400 שיש לגביו ביקורות טובות לפחות רובם:roll:

קחו בחשבון בעתיד סאב של קיקר C12 בתקווה שיכנס לאוטו

האוטו זה סוויפט 2008 חדש 200קילומטר עבר רק!

פורסם

לך לתומר מתומקאר

יעשה לך מגבר JBL 75.4 כולל התקנה בסביבות 1200-1500 ש"ח כולל הכול (תתעקש על 4 גייג)

קומפוננט הרץ D.C

סאב מניסיון אני ממליץ על HED12 של סרווין ווגה אבל הוא מחזיק בעיקר את האינפיניטי REF (עדיף קאפה) שגם נחמד ודי

איכותי למחירו

על הכול תסתדרו במחיר

זו ההשקעה הכי טובה בסכומים האלו

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
הפולס אודיו מגבר מעולה למחיר שלו והוא כן עומד בהצהרות שלו.

הוא העתק כמעט מושלם של הMAC Z4200

ותתרחק מהחנות שציעה לך את השארק. זה כנראה עוד קרדינל פלטינוזבל סיני עם מדבקה אחרת.

על הפולס אודיו יש רק ביקורות טובות.

התקנתי יותר מ10 כאלה וכולם היו מרוצים ממנו.

לבעלי תקציב נמוך זה המגבר היחיד שאני ממליץ עליו.

אילו הצהרות? ברוב האתרים בכלל לא כתוב מידע עליו חוץ מזה שהוא יורד ל2 אום והוא 100RMS לערוץ(בספק גדול).

על סמך מה אתה קובע שהוא העתק כמעט מושלם של הZ4200? כל עוד אף אחד לא בדק(ואף אחד לא בדק) מבחינתי וגם צריך להיות מבחינתך שהוא כמו שאר כל הזבל הסיני.

nox אם אתה לא תיקח בסוף את הJBL לך על המאק אוודיו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אם אתה שומע מוזיקה שחורה ולא שם סאב או המינימום שבמינמום רמקולים 6*9 אתה תתבאס, קופונונט לא מוציא באסים חזקים במיוחד.

סאב יגיע בהמשך..

פורסם

עד שהוא יגיע אתה תהיה כ"כ מבואס שירד לך החשק.

תכלס הקומפוננטים נותנים באסים מכובדים להיותם לא סאב וופר, אבל כשתגביר טיפה את הווליום....חבל=/

בקשר לפולס אודיו+הקיקר+המורל- זאת אחד העסקאות הטובות שאפשר לעשות...במקרההה...דניאל גבע שמעליי הוא חבר טוב שלי, ואין ספק שהמערכת דופקת מעל ומעבר למחיר שהיא שווה!

ב1450 שקלים אתה יכול לקנות את כל הציוד הנ"ל מהתחנה מרכזית...

פורסם
לך לתומר מתומקאר

יעשה לך מגבר JBL 75.4 כולל התקנה בסביבות 1200-1500 ש"ח כולל הכול (תתעקש על 4 גייג)

קומפוננט הרץ D.C

סאב מניסיון אני ממליץ על HED12 של סרווין ווגה אבל הוא מחזיק בעיקר את האינפיניטי REF (עדיף קאפה) שגם נחמד ודי

איכותי למחירו

על הכול תסתדרו במחיר

זו ההשקעה הכי טובה בסכומים האלו

אלעד

המגברים האלו נגמרו.

זהו תם זמנם, עכשיו ישנו הדגם החדש יותר- GTO1004-מדהים!

פורסם

לא עסקה טובה בכלל.

תקנה כבר את הJBL 75.4 או הZ4200 + קומפוננט ששמעת ואהבת + סאב ששמעת ואהבת.

צריך לשמוע את הרכיבים לפני שמתקינים אותם.

בכל מקרה תתרחק מהפולס אוודיו וכל מגבר סיני אחר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
המגברים האלו נגמרו.

זהו תם זמנם, עכשיו ישנו הדגם החדש יותר- GTO1004-מדהים!

מה ההבדל בין 1004 ל 75.4 ?

סאב יגיע תוך זמן קצר בנתיים אני יסתפק בזה זה עדיף בהרבה אני מאמין ממה שיש לי כרגע באוטו..

• תוכן חדש...