Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בגלל שיש שני לוחות טקטוניים שנוגעים אחד בשני בדיוק באזור שלנו. הם מתנגשים וצוברים אנרגיה במשך המון שנים, וכל כמה שנים האנרגיה משתחררת בצורה של רעידות שמגיעות לכל האזור.

ישנן המון רעידות כל הזמן אבל לא מרגישים אותן. אם במשך הרבה זמן אין בכלל פעילות אז מצטברת המון אנרגיות שמשתחררות בבת אחת.

למעשה, תגידו תודה שהיו שתי רעידות קטנות, כי הן מורידות מתח מהרעידות העתידיות. ככה בנוי כדור הארץ.

מצד שני, המשיח כועס אז הוא מחסל את כולנו לפני שהוא מגיע.:twisted:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא "השבר סורי-אפריקאי"

אם כבר, זה השבר תורכי-אפריקאי, כי הוא נגמר בתורכיה.

אבל לענייננו - בשפה המדעית קוראים לו בקע ים המלח.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

1. יש אשכרה בקע כזה לאורך הארץ והוא ממש רחב, אני צודק?

אני זוכר פשוט זכרון עמום מטיול בית ספר שעברתי באזור הנגב המזרחי והלכנו שם בתוך הבקע\לידו, הגיוני?

זכור לי משהו אבל לא ממש ברור, ובגלל זה אני שואל. אם יש תמונות למישהו של חלקים מהשבר זה יהיה ממש נחמד :)

2. זה לא מסוכן לגור באזור הבקע הזה? הוא לא ביום מן הימים יכול להתפרק באיזשהי רעידת אדמה ולשבור את ארץ ישראל לשתיים?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

למעשה ים המלח הוא מה שהגיאולוגים קוראים לו "אוקיינוס עוברי". עם חלוף השנים, הלוחות יתרחקו אחד מהשני וישראל תחזור להיות מכוסה במים (כמעט כולה).

לגבי העתיד הקרוב, אין סכנה גדולה יותר מהרעידות המזדמנות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...