Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני רוצה אצלי ברכב (מיצובישי קולט 94') לנקות את הגג של הרכב מבפנים, זאת אומרת להוציא את הבד של הגג, לכבס\להביא בד חדש ולהדביק מחדש.

הכל הולך טוב ויפה עד שנתקלתי בברגים שתופסים את החגורה של הנהג וזה שיושב לידו, הברגים האלה סגורים כלכך חזק! שנשענתי עם כל המשקל גוף שלי על המפתח שפותח את זה וזה לא זז מילימטר, מה שכן הצלחתי לעשות זה "להחליק" את הפינות של הבורג וזה כבר לא טוב.

ניסיתי ל2 הצדדים אם יש למישהו ספק, בכל מקרה זה הבורג:

8a075vr.jpg

80xqyrp.jpg

אין לי מברגה חשמלית\פטיש אוויר וכל מיני דברים כאלה על חשמל, רק מפתח שבא בדיוק במידה של הבורג.

בלי קשר לגג אני רוצה גם להוציא את הקורה האפורה שנמצאת מאחורי החגורה בשביל לצבוע אותה בלבן.

יש למישהו הצעות איך לפתוח אותם? אני רוצה עוד לסיים עם זה היום.

תודה,

אוהד.

פורסם

חבר, אל תיגע בזה!!!!

זה חלק בטיחותי!!!

אתה לא תוכל להחזיר את הבורג למקומו בעצמה הנכונה, ובמקרה תאונה חס ושלום תהיה לך בעייה רצינית.

אלא אם כן החלטת "לתת" את האוטו לגנבים, ואז פרק את זה לגמרי...בצחוק.

אם אתה רציני בנוגע לצביעה, כסה את כל האזור במסקינגטייפ ועיתונים טוב-טוב ותצבע כשהחלק עדיין מחובר.

ורק במקרה שכבר הצלחת לפרק את זה בזמן כתיבת שורות אלה,

קח את הרכב למוסך שיסגרו לך את הבורג חזרה בכוח הנכון.

מצאת לך עם מה להתעסק...:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מפתח צלב. (של הגלגלים) עם אני זוכר נכון זה מידה 17 מ"מ

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כבר פירקתי מאחורה את החגורות של המושב האחורי כי השמש התחילה כבר לאכול את הפלסטיק והיה צריך צביעה, בשביל לפתוח את הברגים מאחורה הייתי צריך להשתמש ב2 אנשים שמחזיקים ביחד את המפתח ולסובב, בסוף זה יצא וחיברתי את זה חזרה בכל הכח, אין סיכוי שזה ייצא.

בקשר לצביעה כאן אי אפשר לכסות את החגורה כי זה מפריעה וגם יהיה לי ריח באוטו אחרי זה לשבוע, אין פתרונות אחרים?

אוהד.

פורסם
חבר, אל תיגע בזה!!!!

זה חלק בטיחותי!!!

אתה לא תוכל להחזיר את הבורג למקומו בעצמה הנכונה, ובמקרה תאונה חס ושלום תהיה לך בעייה רצינית.

אלא אם כן החלטת "לתת" את האוטו לגנבים, ואז פרק את זה לגמרי...בצחוק.

אם אתה רציני בנוגע לצביעה, כסה את כל האזור במסקינגטייפ ועיתונים טוב-טוב ותצבע כשהחלק עדיין מחובר.

ורק במקרה שכבר הצלחת לפרק את זה בזמן כתיבת שורות אלה,

קח את הרכב למוסך שיסגרו לך את הבורג חזרה בכוח הנכון.

מצאת לך עם מה להתעסק...:roll:

במילה אחת:

בולשיט.

אם אתה לא יודע - אל תענה.

ולמיודעינו - כשעובדים על רכב - עובדים אך ורק אם בוקסות וסוקטים, לא עובדים עם מפתחות פתוחים אלא אם אין ברירה לחלוטין או כשצריך להחזיק קונטרה ואין מקום להכניס משהו אחר.

וכעת לענין עצמו - סוקט ראוי, מפתח ראוי, וזה נפתח. בורג ככל בורג אחר.

החלק יכול להיות תפוס כי את הברגים של חגורות הבטיחות שמים יחד עם אום קפיצית לנעילה ו\או לוקטייט. יתרה מכך - מכיוון שאלה ברגים שמוברגים לתוך הקורות עצמן - לרוב אחרי הרבה זמן יש איזה תהליך כימי של "הלחמה" שצריך להתגבר עליו.

בקיצור - כוח, ושימוש בבוקסה או סוקט נכון. במקרה הכי גרוע מפתח סגור [רינג בפי העם] ואף פעם לא עם מפתח פתוח.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כבר טחנת את הבורג. אז אם אתה פותח אותו נסה למצוא אחד חדש כדי לוודא סגירה טובה.

אל תשתמש בפלייר פטנט או ג'בקה בשמה הידוע יותר. יותר סיכויים לטחות יותר את הבורג.

רינג סגור במידה המתאימה. ואם אתה לא מצליח בצד השני של המפתח תכניס לחור עוד מפתח או מברג חזק ונסה לפתוח בעזרתו. יותר מומנט לפתיחה יתקבל.

בהצלחה. ותעשה את זה בזהירות שלא ילך לך לגמרי הבורג.

GS300.

פורסם

היי, מנסיון לא מועט בפירוקים: בוקסה במידה הנכונה (היות והבורג טחון תוודא אם זה 17 מ"מ או מידה מקבילה לזה באינצ'ים), ידית כוח טובה עם מיקום מקביל לקורה כביכול, יתן לך את הקונטרה הכי טובה למשוך את הידית ואז הבורג משוחרר, בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תשפריץ על ההברגה WD40.

הנח לשמן לעבוד ואח"כ תן כמה מכות פטיש על הבורג (בזהירות וברגש כדי לא לפגוע בראש הבורג).

השתמש בבוקסה ובידית כוח ויהיה בסדר. לא להשתמש בג'בקה או במפתח פתוח.

פורסם

דקה בפיזיקה בסיסית

מומנט

אם קשה לך לפתוח את הבורג תשתמש בזרוע ארוכה יותר

כך תצתרך להשתמש בפחות כוח

הרבה פחות.

קח ראצ'ט, תחבר לו זרוע ארוכה ככל האפשר

ותראה באיזו קלות זה נפתח.

לכל המדענים למינהם

מומנט= כוח * זרוע.

בהצלחה

שחר

פורסם

חנן, הבעיה של הבחור מעבר לנושא הכלי היא המומנט, גם אם יקח עכשיו בוקסה מתאימה עם ראצ'ר, הוא לא יפתח כ"כ בקלות, ברגים כאלו סגורים במומנט מאוד חזק, כמו גם ברגים במערכת הבלימה.

בעקרון ע"מ לשחרר את הבורג ביותר קלות עם מכות פטיש, עדיף להלום על הבוקסה שתהיה מונחת על הבורג, ע"מ להבטיח שלא יפגע הראש עוד יותר ואז חבל.

לגבי המומנט: ידית כוח !!! אם זה לא מספיק אז להכניס אותה לתוך צינור חלול שישמש מומנט, כמו שאני עובד עם ברגים קשים, אבל לא עם ראצ'ר כי המיסב בפנים ישבר בהפעלת כוח יתר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הוא טחן את הבורג.

אם הוא אשתמש ברינג או בוקסה זה יחליק לו.

מה שנישאר לו לעשות זה ג'פקה, ואם זה לא ילך הז פטיש ואיזמל.

• ספונסר פורום
פורסם
תפוס תבורג עם ג'פקה תפוק עם פטיש

הוא טחן את הבורג.

אם הוא אשתמש ברינג או בוקסה זה יחליק לו.

מה שנישאר לו לעשות זה ג'פקה, ואם זה לא ילך הז פטיש ואיזמל.

תגיד? מישהו משלם לך כסף כדי לדבר שטויות?

למה להטעות?

יש להשתמש בבוקסה 17 מ"מ,ללא מאריך,בעזרת ידית מומנט ויצוב הוקסה ביד השניה למשוך ולפתוח את הבורג.

אם אתה מאזור המרכז אתה יכול לקפוץ אלי בשעות היום,ולאחר דקה לצאת עם 2 הברגים פתוחים(רק בלי חגורות בטיחות תהיה לך בעיה לנסוע)

אורן

• תוכן חדש...