Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי יונדאי קופה 98 מנוע 2000

אני רוצה לשים לה פילטר אוויר פתוח

אבל ראיתי שיש מלא סוגים וחברות

מישהו יכול להמליץ לי איזה פילטר\חברה לשים?

אני לא מחפש כח.. רק את הרעש.. חולה על הרעש של הפילטר אוויר פתוח

וזה מסובך להרכיב אותו לבד?

ואם כן איפה ממולץ להרכיב? אני גר באיזור רחובות אבל דיי נגיש

התקציב לא משנה.. העיקר שיהיה טוב

תודה רבה.

פורסם

תשמע פילטר פתוח יעשה רעש טוב רק עם כל הצנרת(לפי מה ששמתי לב..

בהצלחה לך..

האוטו מרגיש קצת יותר עירני ויותר חד אחרי ששמים בו פילטר

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

קנה פילטר של החברות המוכרות, k&n, סימוטה וכו', ההרכבה תלויה באוטו, עש מכוניות שפשוט שמים ומהדקים עם בנד ויש כאלה שצריך צינור עם מקום לחיישן אוויר.

פורסם

ביונדאי צריך מקום לחיישן אבל זה לא רציני..

תשמע הכי זול זה לקנות קיט מ איביי..

אבל אם לא אתה יכול להשאיר את הצנרת כמו שהיא עכשיו לעשות בה חור (גומי)ולדחוף את החיישן בפנים זה מה שאני עשיתי

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

תעשה סיבוב לאחת הסדנאות כמו: PITSTOP או E&A וכאלה והם כבר יתקינו את זה בעבורך.

המחיר, מ200 ועד 500 ש"ח בערך.

ממליץ לך לערוך חיפוש בנושא הפילטר - תמצא תשובות להכל...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתה יכול להשאיר את הצנרת כמו שהיא עכשיו לעשות בה חור (גומי)ולדחוף את החיישן בפנים זה מה שאני עשיתי

וזה אטום? אין דליפות אויר מהחור הזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא להתקרב לebay

ebay טוב כול עוד אתה גר באזור החנות . ברגע שאתה מזמין חלק מחול אתה משלם כל כך הרבה כסף על משלוח ונעזוב את החלק בצד שגם עליו אתה תשלם לא קצת אם למכס יתחשק להציק לך הם יתמקדו על החבילה שלך יפתחו אותה יעשו בעיות יסתכלו מזה החלק הזה בעצם יקבעו כמה אחוז הם יקחו מעלות החלק

אני הזמנתי מebay פילטר אוויר אינבוקס לרכב שלי החלק עולה 46 דולר המשלוח 43 אתה קולט המשלוח עולה כמעט כמו החלק

ונעזוב שזה בלי המכס שלנו בארץ שיקח לך עוד 10 אחוז מכלל עלות החבילה או אפילו יותר מ10 אחוז !

אחרי 3 ימים הבנתי שהזמנתי את המוצר הלא נכון ורציתי לבטל אתה יודע כמה לחצים ובלגנים וכמה שערות נשרו מראשי על מנת שאני יקבל את הכסף חזרה ! החנות לא הייתה זמינה בטלפון והיה קשה ליצור איתם קשר וזה היה רק באי מאייל וכו בכל מקרה יש בארץ כל מה שאתה מחפש פשוט צריך לחפש טוב ולהיעזר בפורום הזה !

פורסם
לא להתקרב לebay!

למה אתה כותב שטויות, כי אתה לא יודע להזמין ?

אני הזמנתי עשרות פעמים מאיביי, למשל פילטר פתוח (40$) 2 קיטים של ניקוי ועוד ועוד, ויצא לי 400 ש"ח, "נחת" תוך 3 ימים אצלי בבית, כנ"ל לוקרים, קעט קסנון, רכיבים שונים ומה לא, כמו כן הזמנתי מהרבה מאד "חנויות" דרך האינטרנט, באלפי שקלים, מעולם לא היו לי תקלות ותמיד המחיר, לאחר כל הבלאגן היה זול מאשר בארץ (אם בכלל היה כזה מוצר בארץ)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

דיברתי בשל ניסיוני האישי ! כאדם רגיל ממוצע שאינו כנראה מבין כמוך בגדולת ההזמנות דרך האיטרנט אני אישית אכלתי אותה

ובקשר להזמנה של החלק זה עובדה מה כבר אפשר להגיד חוץ מזה !

פילטר אינבוקס k&n עלות = 48 דולר = 192 ש"ח (אכן יותר זול מהארץ בכמעט 60 שקל אבל ...)

משלוח מארהב לארץ = 43 דולר = 172 ש"ח (המשלוח שימו לב עולה כמעט כמו החלק עצמו!)

כמה יצא לנו ? 364 ש"ח ואני חוזר זה לא כולל את המכס הישראלי שכנראה יקחו עוד 10 אחוז על המוצר !

בזמן שאני פה ברעננה קניתי פילטר אינבוקס לבובה שלי נכון לא של k&n המהוללים אלה של FK והחלק עלה לי 251 שקל מחולק לשני תשלומים קיבלתי פילטר אוויר ב 125 שקל כפול 2

אתם עכשיו תעשו תחשבון תודה !

פורסם

איביי מלכים, צריך לדעת איך להזמין, ובאיזה חברות להשתמש על מנת לשלוח את המשלוח.

ישנן חברות מיוחדות שלוקחות לך את החבילה מהרגע שהיא עוברת בדיקה בנתב"ג עד הבית שלך, בלי התערבות של מכס, לא משנה מה יש בחבילה, טוב נו אם תביא מנוע...

• תוכן חדש...