Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה קומפוננט soundstream

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה סט קומפוננט של חברת soundstream האמריקאית דגם XSC6 בני 2 חודשים נקנו מאוטוס בחיפה במצב מצויין לגמרי .

http://www.soundstream.com/components-xstream.htm

הסט הוא קצת שונה בתמונה כי יש שני דגמים , שלי הם בלי המכסה הכסוף של המיד , הקרוס הוא אותו קרוס בדיוק , בתמונה למטה המיד הוא אותו מיד בדיוק ( קרוס שונה ) .... כנראה הבדלים בין גרסאות לשוק האמריקאי והארופאי .

http://autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=17&PHPSESSID=53324de58e316a559c1cb54cd9eba5c0

6הסט הוא וחצי אינץ וכולל הכל מידים טוויטרים וקרוסאובר , שזהו קרוס מתקדם של 12 db לאוקטבה ( לדוגמא מורל פולס הם רק 6 db )

מחיר מבוקש רק 500 שקל ! מחיר שחיטה לסט כזה , אלטרנטיבה טובה מאוד לפולס .

הצעות בהודעה פרטית , לא יורד מתחת ל 500 שח , גם ככה מחיר ברצפה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עדיין רלוונטי , חבר'ה זה קומפוננט ברמה מעולה לכל אוהבי האלקטרונית !

במצב פיקס , מוגבר כל חייו ע"י מגבר נדיר של Xetec Xircuit 240.2 ! רגישות גבוהה 91 db , דופק חזק כמו חדש .

המחיר צונח משמעותית ל 400 ש"ח , גמיש מאוד , חייב כסף לשדרוג :)

לא לקח את התרופות שלו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בגלל שאני לא מוכר אותו אני לא יכול להשתדרג למורל הייבריד :)

הקפצה !

בכל מקרא , 350 ש"ח , מחיר אחרון ! אם אתם קרובים לחיפה אני מוכן לרדת למחיר זנות של 300 ש"ח . מצב מצויין , אסטתי ומכני ! רק להקשיב להבדל בין המורל פולס לבין זה !

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...