Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה היום,

בב"ש,

בשעה שקניתי כיסוי להגה (מצאתי את מה שאני מחפש!) עברתי בחנויות בדרך חברון, בב"ש.

בקיצור, כשיצאתי מן החנות (האחרונה בטור של חנויות לצד הכביש) ראיתי מישהו נוהג בפראות בין המכוניות, ממש מהר.

(ישר חשבתי על משהו כמו פגע וברח). הנהג, זיגזג בין המכוניות במהירות.

שניה אחרי זה, אני רואה אדם יוצא מאחת החנויות, ורץ אחרי האוטו שלו (מיצובישי לנסר ישנה) - כשבעל החנות יוצא ואומר, הרגע מכרתי לו רדיאטור למזגן. אנשים אמרו לו להתקשר למשטרה (אני בספק אם זה יעזור).

בקיצור,

הקפידו לנעול את האוטו, גם כשאתם יוצאים לחמש דקות מהאוטו. לא נעים בכלל. אני מרחם על בעל האוטו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העוקץ הכי גדול הוא בבנקים אנשים יורדים לכספומט משאירים את הרכב מונע ואחריי כמה שניות הרכב נעלם.

זאת טעות גדולה להשאיר את הרכב מונע הגנבים מחכים לזה שרק מישהו יעיז להשאיר את הרכב מונע או עם מפתח בסוויץ.

פורסם

בטח השאיר את האוטו מונע ו"קפץ" שניה לחנות, קרו וקורים המון מקרים!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

פעם היה לי מקרה כזה.

אני בבאר שבע עובר בעיר (מול חנות מסויימת) ועומד רכב אופל אסטרה 2000+ (שנה)

עם מפתח בפנים, המנוע עובד+חלונות סגורים ומזגן עובד.

רק תיכנס וסע!!

אולי אנשים בכוונה משאירים ככה כדי שיגנבו להם את הרכב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אולי אנשים בכוונה משאירים ככה כדי שיגנבו להם את הרכב.

אם זיכרוני אינו בוגד בי , חייבים להביא לחברת הביטוח את שתי המפתחות של הרכב שלך - אחרת אין ביטוח.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
אם זיכרוני אינו בוגד בי , חייבים להביא לחברת הביטוח את שתי המפתחות של הרכב שלך - אחרת אין ביטוח.

אני יודע, היינו בסיפור הזה פעם.

תאמין לי, אם צריך אז לא בעיה לארגן משהו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

שוב,

לא להשאיר את האוטו מונע, עם המפתחות בסוויץ'.

(אותי המקרה הזה די זיעזע...ולכן כתבתי את זה פה).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מה הבעיה להוצי מפתח מהאוטו??:shock::shock:

לשלוח יד למפגש הרגליים ולגרב"ץ 3 גירודים, לוקח יותר זמן מללחוץ על כפתור ה"נעל" בשלט

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

ואיך חברת הביטוח באמת מוודא שזה המפתח האמיתי?

אתה תמיד יכול ללכת לשכפל מפתח דומה.

פורסם

ועוד היו לא מעט תזכורות ל"שיטת" הגניבה הזאת באמצעי התקשורת.

בחיאת, באיזה איבר משתמשים האנשים האלה לחשיבה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ואיך חברת הביטוח באמת מוודא שזה המפתח האמיתי?

אתה תמיד יכול ללכת לשכפל מפתח דומה.

בקשר למפתח אני לא בטוחה, אבל חברות הביטוח בודקות מצלמות אבטחה שנמצאות במקום.

לפני מספר חודשים לקוח נכנס לחנות יילו שלנו בפ"ת לרכוש מוצרים, הלקוח השאיר את הרכב מונע עם המפתחות בפנים ודלת פתוחה.

לגנב נשאר להכנס לרכב להוריד את בלם היד ולהתחיל נסיעה.

חברת הביטוח שלחה נציגים שביקשו לראות את הצילומים בזמן גנבת הרכב.

אני מנחשת שאת כספי הביטוח הוא לא יקבל :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אדיוט מי שמשאיר את הרכב מונע.

בזה מסתכם כל העניין לטעמי. פשוט מאוד - לא להשאיר את האוטו דולק. לכבות, לקחת את המפתח ולנעול. עדיף לאבד עוד 5 שניות, מאשר לאבד את האוטו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...