Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בעלי הרמקולים של חברות מובילות ופחות מובילות,אודה אם תשאירו חוות דעתכם,על איך הייתם מגדירים את אופי הסאונד של כל אחד והקומפוננט המורכב אצלו ברכב.

בברכות שנה טובה.

פורסם

מיד צלול ובועט

טוויטר צורם טיפה אבל לא יותר מדי

הקומפוננט שבחתימה.

ד"א אני מקווה שזה ברור לך שזה לא תחליף לישמוע את הקומפוננט באוזניים שלך כן?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

סאונד משובח, מיד חיי ובועט כמו מפגר אבל באותה מידה איכותי, טויטר מפורט ולא דוקר, סט מעולה. אטון RS :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מורל - אילייט שלושה חלקים

סאונד חם, חם מאוד.

צליל נעים, מתוק לאזניים, טוויטר שיש לו חדות ויש לו דיוק אבל רק כשהוא רגוע וככה אני אוהב אותו, מעבר לזה טוויטר עם יכולת לנגן כמעט כמו מיד ואצלי זה עוד ה22 ולא ה23.

מיד מדהים - אחד המידים הטובים בעולם, לא צריך תיבה יש לו נפח עצמי משלו - עוד לא שמעתי רמקול אחד שמסוגל לתת צליל דומה לCDM - יש בו משהו ייחודי.

מידבאס - חיה רעה! באס עמוק ורך ואם זאת עומד בהגדרה של רמקול מדוייק וזה גם תכונה שמייחדת את מורל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סאונד משובך כאשב בונים במה ישנה הרגשה כאילו הזמר שר מולך...

שיהיה צליל חיי...

יש לי את המורל הייברד אוויישן והם מספקים צליל צלול נקי ממש כאילו יושבים בהובפע חייה

פורסם
שלום.

בעלי הרמקולים של חברות מובילות ופחות מובילות,אודה אם תשאירו חוות דעתכם,על איך הייתם מגדירים את אופי הסאונד של כל אחד והקומפוננט המורכב אצלו ברכב.

בברכות שנה טובה.

אני לא מבין איך אפשר להגדיר אופי סאונד? חי\בועט\מלטף\דוקר......???

כל סוג של קומפוננט, חברה, דגם, 2WAY, 3WAY וכל דבר הכי קטן יכול להשפיע על סוג השמיעה או האופי של הרמקול,

בוא לא נשכח שיש עוד המון דברים שעומדים אחרי זה, כמו אחד הדברים הכי חשובים לדעתי זה ה-H.U,

מה גם שהמגבר גם כן משחק פה תפקיד ראשי, וביעקר האקוסטיקה של האוטו עצמו, (שלא לדבר על נפח הדלת,כיוון זויות,איטום, חיווט),

בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שלא כל כך קל "להגדיר" אופי של רמקול, מפני שאותו הרמקול, עם אותו המגבר-

יקבל רושם שונה ברכבים שונים, ומספיק שאתה מחליף\משנה את אחד הפריטים (מגבר,H.U,נפח)

אתה עלול פתאום לגלות שהרמקול מנגן בצורה שונה,

שורה תחתונה: הכל תלוי במאזין,בידע שלו לגבי עולם הסאונד ברכב, ובכלל- לגבי איך שהוא אוהב לשמוע!!!

זהו, אם הגעתם עד לכאן אתם רשאים "להתנפל" עלי.

פורסם

הקומפננט המדובר : Focal K2P

הייתה דילמה גדולה בהתחלה, להשקיע על מערכת כל כך הרבה ?

רק הרמקולים 3 אלף.

אבל, עכשיו, אומר תודה על המהלך, פשוט קומפננט ברמה עולמית,

הטויטר קצת צורם אבל עם כיוונון קטן הדבר נעלם

אצלי בנתיים יש רק את הסט הזה וסאב, והמערכת מטורפת

אני מתכן על 6X9 של פוקל ובטוח שזה ירעיד תאוטו.

בסך הכל, למי שלא מוכן לקבל כלום פרט לשלומת, זה הקומפננט שלו.

פורסם

מידבאס סקאנספיק 18W רוולאטור. "שקוף" מאוד, יורד ל33HZ. באלקטרוני נותן מכות מדוייקות וחדות של באס תהור. מפורט בצורה לא הגיונית. הטוויטר וויפה D26NC - טוויטר לא יקר (30$), אבל מפתיע ממש לטובה. נותן הרבה יותר ממה שהיה צפוי. אחת הרכישות היותר מוצלחות שלי. נותן סאונד בהיר וצלול.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
6X9 שירעיד לך את האוטו? :roll::shock:

גיא.

אולי זאת לא הייתה ההגדרה הנכונה

אבל הדבר היחידי שבאמת חסר לי

זה עוצמה

אני יודע שקשה להשיג עוצמה ולשמור על האיכות של הקומפננט שברשותי

ובגלל שהרכב שלי מגיע עם מקום יעודי ל6X9 אז חשבתי ישר על הפוקל.

הסיבה היחדה שעוד לא הרכבתי זה מחוסר הידע למה זה יגרום

אני מעדיף להשקיע באטימה קודם...

שאמרתי הרעדה = בסך הכל היתכוונתי לקצת יותר עוצמה ביחד עם הקומפננט והסאב.

• תוכן חדש...