Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הערס הארצישראלי המצוי.

אני רואה שיש לך הרבה ניסיון איתו. איפה אני יכול למצוא חומר עליו. כמו הרגלי רבייה. מקומות בילוי. צורת לבוש. צורת דיבור. ועוד?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רואה שיש לך הרבה ניסיון איתו. איפה אני יכול למצוא חומר עליו. כמו הרגלי רבייה. מקומות בילוי. צורת לבוש. צורת דיבור. ועוד?

לנאור ציון יש מערכון וידאו בנדון כולל פירוט לכל השאלות הנ"ל.

אני עדיין חושב שפורנו יעשה את העבודה מהיר יותר מכל סאונד אחר...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתם כמו עדר, אומרים לכם "מזרחית" ואתם ישר: "ערס, מזרחית=מסריח"

אני שומע מזרחית, ואני לא ערס!

אתם חוזרים על אותו דבר 1000 פעמים, חרשתם!

אתם אוהבים מטאל- צעקות באוזן? סבבה תשמעו, כל אחד והטעם שלו, גם אם בעיניך הטעם רע.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
ואם SLAYER לא עוזר - CANNIBAL CORPSE , CRADLE OF FILTH וקצת DIMMU BORGIR.

מובטח לך שקט ממזרחית.

ליביו

הנה שם שלא שמעתי ה-ר-ב-ה ה-ר-ב-ה זמן.

סאחה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפי דעתי תימנית זה השירה הכי יפה. אח, הדיוואן!!

לך אלי, תשוקתי, לך רוחי ונשמתי...

יגדל אלוקים, חי וישתבח...

ציון גולן, ברכה כהן, גדי לוי, אהרון עמרם, רוצים עוד? רק תגידו!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כל עוד לא דיברת איתו פנים מול פנים זה בעייתי,אתה לא יכול לטפס מעל הפופיק במעשים שלך שיביאו גם השלכות לאחר המעשה.

לכן אתה צריך לפעול כאשר שיקול דעת הוא המנחה העיקרי במקרה שלך.

ולכן כצעד בסיס ראשוני-עלייך לתפוס את הבחור לשיחה פנים אל פנים[ברגע שהממזר מפעיל בכרוז את המזרחית שלו לעבר הרחוב,גש לביתו ופתח איתו בדו שיח שיבהיר לו שהוא מהווה מטרד סביבתי ושעליו להוריד במינון-וכמובן שבשיחה הראשונה איתו עשה זאת עם חיוך וברוח טובה]

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תסלחו לי רגע , אבל מטאל זה לא סוג של דיכי רק באנגלית?

ברור שמוזיקה בקולי קולות מהבית של השכן זה דבר מרתיח , זה קורה גם אצלי - עדיין אין לכם (חובבי המטאל) על מה להתיפייף יותר מדי :roll:

GOT סחוג?

פורסם

מירן, בחיאת, לא צנוע, יש סיכוי שתחליף את הסמלון שלך? ובקשר למוזיקה - עזבו אותכם שטויות. אל תחזירו בשיטת הגזר הלא בשל. תחזירו בשיטות חכמות, כמו ניתוק חשמל, ידיים... דברים כאלה.. כמובן רק אחרי שלא עזר בדיבורים/משטרה או כל דבר אחר. אז הוא יבין עם מי יש לו עסק.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

לאלו שמצדיקים מוזיקה רועשת:

אני שומע זבל!

זה לא שאתם חושבים שזה זבל ואני לא, אלא שבאופן אובייקטיבי אני שומע זבל. אני שומעWEIRD AL YANKOVIC ושטויות כאלו ומוזיקה שהיא לא מוזיקה.

ההבדל הוא שאני עושה את זה בלי להפריע לאחרים, ואני ממש משתדל לא להפריע.

אפשר לשמוע מה שרוצים (באופן אישי אני בז למזרחית, אבל זה עניין אישי שלי) כל עוד זה ברמת ווליום סבירה.

לא חושבים?

פורסם

garage-man.

מה זה לא צנוע? זכותו של מירן לשים איזה סמלון שהוא רוצה, אירן זה כמה קילומטרים ימינה.

בקשר למטאל, אני לא אוהב - אבל זה פותר את בעיית הערס, אז אני אשים - מניסיון זה עובד דבש.

זה גם מבריח דוסים ממתחת לבית שלך, במיוחד כאלה שצורחים ברחוב.

יש מטאל דיכאוני ויש מטאל לא דכאוני. מזרחית יש: דיכאון, שירי אהבה בנאליים ושירי "תזיזי ת'ישבן" למיניהם. אם זה אומנות...

אגב, רוב מאזיני המזרחית הם ערסים, כמו שרוב מאזיני המטאל הכבד הם פריקים. אין עם זה שום פסול לדעתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה ב-צ-ח-ו-ק!! אני לא מתכוון ללכת לאיראן במילניום הקרוב, ואם כן, זה במטוס חמוש בכמה פצצות גרעיניות.:twisted:

• תוכן חדש...