Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוני אני מחדרה.

ורשמתי לפניי את מספרך,במידה ואסתבך[לא מאמין שזה יקרה].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקרה שהלד מחובר חיצוני זה נכון לגבי חיבור של 3 יציאות מהמתג אז יש רק חיבור אחד שהמתג יכול לעבוד איתו אל תשכח שהלד הוא דיודה ומוליך זרם רק לכיוון אחד כך שאם המתג בנוי לפיקוד (+) הוא ידלק ואם תעשה בו שימוש לפיקוד (-) הלד לא יעביר זרם ולא ידלק

פורסם

קאזאנובה,נקודה חשובה בהחלט שהדגשת בנושא,תודה רבה.[אני בכל זאת אבחר היום להתקין בפיקוד +]

יגאל, תודה רבה על השירטוט החדש,לפי הישרטוט-ראשית פיקוד ה- לא שונה במורכבותו מפיקוד +.

כמו כן,רגל מספר 85 [גם 86] הן בעצם לא רגליים שאמור לעבור בהן מתח בזרם נמוך להפעלת הממסר?

כיוון שבשירטוט שלך רגל 85 חוברה במקביל לרגל 30 אשר מקבלת הזנה ישירה מהמצבר,אז מיזה אני מבין שרגליים 85.86 אינן רגישות בעצם למתח בזרם גבוה?

ושאלה נוספת:היום כאשר אני יתקין הכל לפי פיקוד +,אז את ה+ הנמוך למתג ,אני יוכל לקחת מהתיבת פיוזים במקום נניח שנימצא בו פיוז בערך של עד 5A?

פורסם

טוב היום בבוקר התקנתי מחדש את הפנסי ערפל,הפעם שמעתי בעצתכם ולא התעצלתי ואכן השתמשתי בממסר יעודי לכך.

המעגל הוא פיקוד +,מתח פיקוד נילקח מהפיוז של הקודנית,הריליי והבית פיוז הותקנו בצמוד לבית הבולם/קופסאת פיוזים בתא מנוע,נעשו בידודים ואטימות סיליקון מפני חדירות לחות.

והכל עכשיו עובד פיקס להחוטים לא מתחממים.

אני רוצה להודות ליוני,ליגאל,לדניאל,לחיים,בני וכל מי שעזר בידע העיוני.

והינה כמה תמונות סופיות של ההתקנה החוזרת [הפעם עם ממסר] וכמובן תמונה סופית של האוטו עם פנסים עובדים.

תודה.8)

P1010098.JPG

ממסר מותקן.jpg

P1010094.JPG

P1010097.JPG

פורסם

תתחדש יצא יפה ושמח בשבילך שהכל עובד כראוי גם לי יש את הבעיה שהייתה לך מההתחלה ופשוט זנחתי את זה ולא התייחסתי והפנסי ערפל היו סתם ליופי, עכשיו כשיש לי שרטוט מדוייק אני גם יעשה את זה יום אחד, בדיוק אתמול קניתי מפסק כמו של הערפל האחוריים ויש לי מקום אחד פנוי בדיוק בשבילו.

מקווה לא להסתבך תודה לכולם וכל הכבוד :).

206 XS

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין כבל AC לכבל DC?? לדעתי בבל"ת אחד גדול, מה שמשנה זה עובי הכבל והחומר ממנו הוא עשוי (כל חומר והמוליכות/ התנגדות שלו)

איך חיה כזו הבדל בין מוליך לזרם AC לבין מוליך לזרם DC, לפחות לא במונחים של Power (מתח הזנה).

• תוכן חדש...