Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי מיצובישי קולט מודל 94 1600 ידנית שעשתה 215 אלף ק"מ

עכשיו הגיע הזמן לעשות טיפול לאוטו ...

אז אמרתי בגלל שהאוטו קצת עייף אוליי כדי לעשות פלאשינג ולנקות את המנוע ליפני\אחרי הטיפול

*חשוב לציין שאני משתמש בשמן מנוע סינטטי מלא 5W40 איכותי (במקום השמן המומלץ 10W40 חצי סינטטי)

1) מאיפה אני משיג חומר לפלאשינג כי איכותי שמתאים לרכב שלי ?

(מהו סוג החומר ומאיפה ניתן להשיגו)

2) האם זו פעולה הרסנית שיכולה להזיק למנוע במיקרה שלי ?

3) האם זה בסדר שאני משתמש בשמן מנוע 5W40 במקום 10W40 ?

תודה רבה מראש .

פורסם

אם הית עושה חיפוש היית מגלה שיש כאן לא מעט דעות נגד פלאשינג-שטיפת מנוע.

אם אתה רוצה לנקות את מעברי השמן אין קיצורי דרך- צריך לפרק את ראש המנוע ולנקות את כל הבוצה מהשסתומים.

תיקון שכזה כולל חריטת ראש,יישור ומילוי שמתבקשים על הדרך יכול להגיע ל 1500-2000 ש"ח

פלאשינג-לא יפתור לך את הבעיה ,אם יש, זה כמו לתת כוסות רוח למת.

חומרים לפלאשינג-יש הרבה,אם אתה מהצפון פנה אחי בה"פ אולי אפילו אני אוכל לתת לך אחד כזה אם אתה ממש עקשן.

שוב,אתה לא פותר את הבעיה,אתה רק דוחה את הטיפול האמיתי באמת

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מתזק את דבריו של קולאוטי, פלאשינג מיותר ולא ישרת את המטרה שלך. אם אתה מרגיש ירידה בהספק, רק החלפה\ שיפוץ ראש מנוע יחזיר לו את הרעננות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אם אתה משתמש בשמן סינטטי מלא 5/30 , אני לא מאמין שיש לך בוצה במנוע , המנוע אוכל שמן ?

אם לא , אזי תמשיך להישתמש בשמן הנ"ל .המנוע הזה ללא בעיה יכול לעשות כפליים מהקלומטרז, שיש לך כרגע .

אה .. ומה זה "האוטו קצת עייף" ?

מרגיש ירידה בזריזות , ירידה בתגובה של הדוושה ?

אם כן , אז אולי אתה צריך לעשות ניקוי לבית מצערת , סעפת יניקה והורדת פיח מהשסתומים .

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

• תוכן חדש...